.
Затворена тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 66 от общо 66
    Guest
    ами на мен гъбките са ми МН по- познати от амфетите колкото и да е странно, амфети само веднъж, и може би ме измамиха и от тогава изобщо спрях да хар4а пари4ките от закуски за глупости а си ги събирам и есенес по 3 седмици на мальовица събирам зимнина, а белото, ами ако в това, дето се пробутва на пазара в БГ има пове4е от 20% кока ще си изям маратонките с кет4уп

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Цитирай Първоначално написано от Lake_bodom
    pil sam kafe, alkohol, alkohol s lexotan, pu6il sam tiutiun i koz (vkl kupan v lexotan). mnogo sam naduhan da probvam LSD, ama nqma kak; moje i amfeti i xtazy, ama samo vednaj, da vida kfo predstavlqvat
    Абсолютно съвпада с това което аз исках да кажа... Тва което съм взимала(лексотани и диезепами, с трева и алкохол)- тва беше 8-9 клас След тва поумнях малко...
    Сега съм само на цигарки,кафе и водчица :P И съм на мнение че човек няма нужда от тези неща за да избухва...(Виж за кафето и никотина- голяма краста са )
    Но бих опитала амфети и екс- само да видя какво е- от всичко трябва да се опита :P

п.с Баааси племето наркоманскооо
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Повече от фен Аватара на gorskata_feja
    Град
    v nas
    ne sum probvala NI6TO i nqmam nikakvo namerenie da probvam!!!!!
    Не мога времето сега назад да върна,грешките които съм допусналa няма как да променя и не искай ти назад да се обърна,а накарай ме напред да продължа!!!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от rosskata
    Цитирай Първоначално написано от Lake_bodom
    pil sam kafe, alkohol, alkohol s lexotan, pu6il sam tiutiun i koz (vkl kupan v lexotan). mnogo sam naduhan da probvam LSD, ama nqma kak; moje i amfeti i xtazy, ama samo vednaj, da vida kfo predstavlqvat
    Абсолютно съвпада с това което аз исках да кажа... Тва което съм взимала(лексотани и диезепами, с трева и алкохол)- тва беше 8-9 клас След тва поумнях малко...
    Сега съм само на цигарки,кафе и водчица :P И съм на мнение че човек няма нужда от тези неща за да избухва...(Виж за кафето и никотина- голяма краста са )
    Но бих опитала амфети и екс- само да видя какво е- от всичко трябва да се опита :P

п.с Баааси племето наркоманскооо
    Еееее...не...не сме наркомани...такива неща е смешно да се говорят...факта,че от време на време взимаш малко не те прави нито зависим нито наркоман!Наркоманията е силна зависимост от нещо(като цигарите аз цигари не пуша...не съм и пушил и няма)Просто понякога ти се иска нещо различно...нещо по-така...Но НЕ и наркоман!!!

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Цитирай Първоначално написано от tra^la^la
    Еееее...не...не сме наркомани...такива неща е смешно да се говорят...факта,че от време на време взимаш малко не те прави нито зависим нито наркоман!Наркоманията е силна зависимост от нещо(като цигарите аз цигари не пуша...не съм и пушил и няма)Просто понякога ти се иска нещо различно...нещо по-така...Но НЕ и наркоман!!!
    Знам ве, и аз искам да пробвам някои неща...
    Казах го на бъзик, а и имах предвид че много хора са пробвали много неща
    Иначе за любопитството е нормално, да се стремиш към някакви силни усещания- също...
    А тва с цигарите и кафето че е наркомания... Май е вярно- аз съм егати наркоманката тогава... Ае чао, че кафенцето ме чака
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Голям фен
    Град
    Sofia
    Кафе, кафе, кафе, кафе, кафе!
    Цигари, цигари, цигари, цигари!
    Алкохол, алкохол, алкохол, алкохол!
    И трева.. ама не толкова често и не в такива количества.

п.п. - Тоест, сравнение с вас, аз съм направо примерна!

п.п.2 - Оопппааа, забравих за наргилето. Колкото повече, толкова повече..както е казал Мечо Пух
    Денят настъпва и светлите лъчи
    огряват ярко тоя свят огромен,
    но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
    че всичко си остана тъжен спомен.

______ками_____
    Guest
    никакви и не мисля да го правя кат толкова се гъзари6 я кажи ти какво си замал? http://www.kameliqsite.hit.bg/kamelia9.jpg

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    1-2 пъти съм пробвала амфетки
    пушила съм трева
    сега съм на чисто кафенце
    "Целувка за лека нощ"

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Sounder
    Цитирай Първоначално написано от Oyama
    Не употребявам, наркотиците са ца сдуханяци които не разбират от купон.
    Begai we alkoholik !!!!! Cql jivot da si jivee6 v tvoq svqt... i nikoga da ne pufka6 koz .... kvo zna4i za teb kupon we-mnooo alkohol, tupi 4agarki i mnoo hora v kenefa za da se izdraifat ... hodi go kaji tva koeto kaza tuk v foruma na "narkomanite" ot tvoq kvartal da vidim kak 6e reagirat .... 6toto tezi kato teb tuk si traqt,za da ne qdat boi.. "Don`t drink & drive , just smoke & fly!!!"
    Аз алкохол не употребявам първо защото винаги като съм на купон съм с колата ми, второ е вреден за тренировките ми и трето когато си пийвам то е в умерени количества, единствено на нова година се напих и то не че да драйфам. Относно чалгарките ако не бяха тъпи нямаше да пускат толкова лесно затова ги предпочитам . Само не разбрах къв бой ще ям , кво ще ме набиеш ли. Имаше един случай на един като тебе беше откраднал едно ЦД от колата на съседа, на другия ден се беше самоубил от 10тия етаж.

Аз сънувам мамо аз сънувам мамо,
    мерцедеси само, мерцедеси само,
    лъскави и черни нови и модерни,
    мерцедеси мамо мерцедеси мамо.

[/quote]
    Аз алкохол не употребявам първо защото винаги като съм на купон съм с колата ми, второ е вреден за тренировките ми и трето когато си пийвам то е в умерени количества, единствено на нова година се напих и то не че да драйфам. Относно чалгарките ако не бяха тъпи нямаше да пускат толкова лесно затова ги предпочитам . Само не разбрах къв бой ще ям , кво ще ме набиеш ли. Имаше един случай на един като тебе беше откраднал едно ЦД от колата на съседа, на другия ден се беше самоубил от 10тия етаж.[/quote]
    xaxaxaxaxa koi e kazal 4e 6e krada we ppfff ... vsi4ki deto ne drusat si mislat 4e tezi deto upotrebqvat rqdko i te kradqt da "DOZATA"(malei kva strashna duma)... sme6en si we ... на купон съм с колата ми--- na guzar li mi se prai6 we,pff sme6nik ...za kvi trenirovki mi govori6-fitnes navqrno.. 6to diga6 tejesti?ami 6toto si kompleksar i ne se haresva6 takav kakuvto si. A puk 6to se otnasq do tva 4e 4algarkite lesno puskat... DA za takiva kato teb vinagi sa gotovi-tupi, grozni, ogromni s kola .. breiiii ..., ti si bil barov4e we ... a anabol4eta treska6 li ? spox i az 6tqh da probvam edno vreme ,no kat mi kazaha 4e nqma speed v tqh gi dadoh na nekav kulturist kato teb vie pone treskate vsi4ko ... pojelavam ti na 27 da otide6 v Black Box i da izqde6 2bonbona, da vidi6 za ko ti govorq dosega ... TUP!
    "Don`t drink & drive , just smoke & fly!!!!"

Guest
    [quote="Oyama"]
    Цитирай Първоначално написано от Sounder
    Цитирай Първоначално написано от Oyama
    Не употребявам, наркотиците са ца сдуханяци които не разбират от купон.
    .
    аве лек, я фърли едно о4енце тука:
    http://www.goa.hu/galleria/shams05.07.02/

тия дали са само на гола водица, а?
    на сдуханяци ли ти прили4ат?

а дали знаят как да си правят купона?

Guest
    ... при това по цели дни без да спират.
    "DJ's take pills to stay awake and play for 7 days.."
    А защо ли им светят така о4ите??

разбери, също както културистите, бодибилдърите и дори обикновените яки мом4ета като теб се помпят със естествени и изкуствени, по безвредни или по-вредни протеини, креатини, лецитини, хормони, бианаболи и про4ее, така и DJ-ите МС-тата и дори обикновените любители на купона се помпят със естествени и изкуствени, по-безвредни или по-вредни стимуланти(кафе, енерджи дринк, гуарана, ефедра, бонбон, прах4ета) и/или халюциногени(трева,кактуси , гъби, картони)

това просто е "лайфстайл", на4ин на живот.
    и всеки си зоби каквото е решил 4е ще му помогне да води на4ина си на живот, който е избрал по-добре.
    Ще ми кажеш"еми то културягите са професионалисти, затова зобят половината менделеева таблица, пък обикновените яки мом4ета само блъскат щанги и пият сурови яйца и 4ат-пат протеин4е"
    еми и Д-Джеите са професионалисти и зобят другата половина от менделеевата таблица, за да могат да стоят будни по няколко дни и да пускат музика, която да се харесва на вси4ки и във всеки един момент, а обикновените парти-купонджии поркат енерджита, сецкат козлета, и 4ат пат бонбон4е.

Повече от фен
    Зоб не взимам, взимам единствено упоритост и постоянство, думи които ваште мвързеливи наркомански задници не познават. Освен това не блъскам за да се харесам на никого ами защото работя като охрана и просто ми се налага. Но темата е друга, са тия снимки трябва да ме шашнат ли кво, полудех ебаси се едно не съм виждал червило-наркоман-тийм, особено па оная снимка с плешивия гей и двата дебели травестита ме накара да желая за помпа. А тия лилави петна от фолио ли са ? Пушил съм и съм зимал какво ли не неща ама тогава бях млад и тъп ама при вас май само първото ще се промени след време. И все още си трвърдя и никой не може да ме убеди, че да зимаш психотропни вещества за да си покачващш настроението значи че си някаквъв комплексар който в реалния живмот е мишка ама като отиде на ДЖ-емси-емнеси парти пълно с такива като него на помпа и за тия няколко часа е безсмъртен. После се мисли за голямата работа и за вечния закоравел пъпчив купонджия и се изявява по форумите като намбър уан.

Аз сънувам мамо аз сънувам мамо,
    мерцедеси само, мерцедеси само,
    лъскави и черни нови и модерни,
    мерцедеси мамо мерцедеси мамо.

Повече от фен
    Град
    Просто един Аспаруховки противен тип! ;]
    Пушил съм трева не един или два пъти, ама за мен наркотиците си остават ЛАЙНА!

it's like a kiss; it's like a joke; it's like a miss to feel the smoke; it's like a dream but it is green; it's like the missing point and this is JOINT

Голям фен Аватара на lina15
    Град
    София
    Джоинт,Хашиш,Амфети,бонбон

Мега фен Аватара на machoka
    Пфф, я се засрамете!

Какво става тук, всеки се хвали кой от кой е по-голям боклук и пропаднал тип?

Да не съм видял повече подобни теми в този форум. На това ли учите тийнейджърите, да взимат дрога, за да си правят купона по-весел?

Разочаровате ме и просто не знаете колко се изложихте всички писали тук.

Аман.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си