.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Цитирай Първоначално написано от [CSKA
    f0r3v3r]
    Цитирай Първоначално написано от foxi_V12_turbo
    f0r3v3r]
    e nali shte mi otkaje i ...ebasi shamara ..
    на майка ти миризливата уста да го дам.. педаллеее... не та ли е срам вече да флизаш тука веееее
    ei rapar maikati ..da....vidq na kafe ...i posle nqkade na same.....kvo da me e sram be rom skapan xodi si v getoto i tam neka te e sram ....marshlqk kvo se me citirash a ...ili si pravish samo broi postove ama mai tova pravish samo postove i iskash da stanesh mega fen ...a be muxal takav
    аве тъпако аахах.. нз аз дали ше стана мега фен ама ти си тъпо коплексарче.. балък.. вече знаем че foxi_v6 и dj`tigricata бяха един и същ човек ве долен коплексар.. майка ти да еба докат и са скъса путката ве педалеее.. кефиш са а .. прайш са на интересен.. някой та нарежда.. и после .. с ник dk`tigricata се защитаваш.. путко прост си.. вече няма да ти вървят гнусните номерца балъко.. вече не си интересен путьо !
    stiga we...tova da ne vi e stadion!pisna mi ot mirizlivi obidi...tapo e i e bezsmisleno,nito se poznavate,nito ni6to...
    JiVoTa e eDnA GoLqMa VaRtElEjKa,VnImAvAi Da Ne PaDnEsH nEvOlNo!!!

Цитирай Първоначално написано от bum`bum`f
    f0r3v3r]
    f0r3v3r]
    e nali shte mi otkaje i ...ebasi shamara ..
    на майка ти миризливата уста да го дам.. педаллеее... не та ли е срам вече да флизаш тука веееее
    ei rapar maikati ..da....vidq na kafe ...i posle nqkade na same.....kvo da me e sram be rom skapan xodi si v getoto i tam neka te e sram ....marshlqk kvo se me citirash a ...ili si pravish samo broi postove ama mai tova pravish samo postove i iskash da stanesh mega fen ...a be muxal takav
    аве тъпако аахах.. нз аз дали ше стана мега фен ама ти си тъпо коплексарче.. балък.. вече знаем че foxi_v6 и dj`tigricata бяха един и същ човек ве долен коплексар.. майка ти да еба докат и са скъса путката ве педалеее.. кефиш са а .. прайш са на интересен.. някой та нарежда.. и после .. с ник dk`tigricata се защитаваш.. путко прост си.. вече няма да ти вървят гнусните номерца балъко.. вече не си интересен путьо !
    stiga we...tova da ne vi e stadion!pisna mi ot mirizlivi obidi...tapo e i e bezsmisleno,nito se poznavate,nito ni6to...

sladur4e xaide da ne se mesish v 4ujdi opiti za spam
    ne razbirash li 4e tova e qko spam postoqno edno i sashto mislish li 4e na men ne mi pisna da usirat vsqka tema ama vsqka s laina i da q prevrashtat v kartina na koqto sa nekvi cigani celeshti se s laina..seshtash li se i az ne iskam ama ko da se pravi dokato me ubijdat i az shte ubijdam

foxi,samo 6te ti kaja...po umniqt vinagi otstapva pryv,taka 4e pomisli si... i prav si,tva si e va6a rabota,sorry 4e se namesih...
    JiVoTa e eDnA GoLqMa VaRtElEjKa,VnImAvAi Da Ne PaDnEsH nEvOlNo!!!

Не ми отказва по ското аз на нея че немога да смогна.

dokato ima vinska degustaciq shte ima i jiteiska degradaciq®
    dont hate,dont fight just be polite®

i na men sa mi otkazvali v1preki 4e s1m momi4e
    ama kato se ojenq za air_j, toi nqma da mi otkazva
    Ако е в моите ръце, то е мое
    Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
    Ако строя нещо, то всички части са мои.
    Ако изглежда като мое, значи е мое.
    Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
    Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си