.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    писи в новата 2006
    Guest

АЙДЕЕЕЕЕ...ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА НА ВСИЧКИ!!!!!!!!!!
    ПОЖЕЛАВАМ ВИ МНОГООО ЗДРАВЕ...И НА ВТОРО МЯСТО ЛЮБОВ..ПОСЛЕ ЩАСТИЕ,КЪСМЕТ..И Т.Н. ...ОСТАНАЛОТО ГО ИМА ПО МАГАЗИНИТЕ
    АЙДЕ... УСПЕХИ ВЪВ ВСИЧКО ПРЕЗ 2006

Хехе, 4ак сега видях, че във форума имало хорица..явно не съм само аз "самотната"
    Да ви е честита новата година и от мен.
    С пожелание за всичко, което не може да се купи с пари и пари за всичко останало)
    Истинските принцеси не се познават по скъпоценните камъни, а по благородството, което носят в сърцата си..

Guest
    Честита нова година на всички Пожелавам ви да ви донесе 2006 пъти повече здраве,щастие,любов и много много усмивки,защото те правят света по-красив ! а сега приятно прекарване

Фен
    Град
    PleVeN
    тва отгоре бях аз само че не можах да си вляза в профила и пак честито на всички "самотници"
    So I cry,when angels deserve to die!

Ми аз съм в една приятелка ама се сдухах и седнах на ПЦто...Баси новата година дето я карам... Е честитка все пак на всички хорица тази вечер...
    Freedom will only be available through death!

Супер фен
    Град
    Stara Zagora
    Az si bqh vky6ti s kaka i bati (p0-d0bre e 0t k0lk0t0 s maika ....) I si napraihme vesel0 ama tiq NTV i BTV sa izl0jihaaa! Kak m0i 4alga da puskat na NG ????? Ujyst!
    Taaa iskam da vi 4estitq N0vata G0dina i da vi p0jelaq da slu6ate maikite i ba6tite si za6t0t0 te p0ne malk0 g0 zaslujavat! I da 0bi4ate vseki k0it0 vi 0bi4a ... abe neznam kf0 priikaam 6t0t0 06te me dyrji ama vse pak za mn0u g0dinu!

Супер фен
    Град
    Stara Zagora
    Цитирай Първоначално написано от TheNightRider
    Цитирай Първоначално написано от zElEnA^mAsLiNkA
    Az si bqh vky6ti s kaka i bati (p0-d0bre e 0t k0lk0t0 s maika ....) I si napraihme vesel0 ama tiq NTV i BTV sa izl0jihaaa! Kak m0i 4alga da puskat na NG ????? Ujyst!
    Taaa iskam da vi 4estitq N0vata G0dina i da vi p0jelaq da slu6ate maikite i ba6tite si za6t0t0 te p0ne malk0 g0 zaslujavat! I da 0bi4ate vseki k0it0 vi 0bi4a ... abe neznam kf0 priikaam 6t0t0 06te me dyrji ama vse pak za mn0u g0dinu!
    Бе не знам бтв, нова ама в нас хард рока не спираше
    K0i kakt0 si g0 naprai ... i 4i40 4algar i smqtai! ... aaaaaaaaaaa 06te mi bu4i glavata!

Лудото пак без лог
    Guest
    Уффф...да бе
    и аз се възмущавах вчера от програмата на нова...
    ама то и по другите бяха леко бозави нещата...
    МИ мене питате ли ме...до 6ч. сутринта самооооо чалга ...ама кючеци...всякви тъпи ъъъ...а..уфф...бе отврат беше не можах да спа..от 2-3 етаж...от къде идваше тази отврат не знам...
    Та...вече сме 2006...малий
    Уффф....не мога да си влизам с профила

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Лудото пак без лог
    Уффф...да бе
    МИ мене питате ли ме...до 6ч. сутринта самооооо чалга ...ама кючеци...всякви тъпи ъъъ...а..уфф...бе отврат беше не можах да спа..от 2-3 етаж...от къде идваше тази отврат не знам...
    i pri men ima6e silna 4algiq dokato ne po4nah da bluskam po radiatora s edno malko 4uk4e .... i te spreha 6toto im razgonih familiqta ....

Супер фен
    Град
    Stara Zagora
    Цитирай Първоначално написано от korn___
    Цитирай Първоначално написано от Лудото пак без лог
    Уффф...да бе
    i pri men ima6e silna 4algiq dokato ne po4nah da bluskam po radiatora s edno malko 4uk4e .... i te spreha 6toto im razgonih familiqta ....
    hehe az pyk jiveq v ky6ta ... Ama t0 ne be6e gyrmene ... ne be6e piene... :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си