E skupi forumci,4asut e 11:10,ne mi se gurmqt piratki,ne mi se qde ili pie,prosto si stoq tiho pred komputura-nemoga da slu6am normalno dori lubimata mi muzika.4uvam susedite kak sa se napili i veselqt,a na6te gledat televiziq v drugata staq.Tova li e nova godina za vas?!Sumnqvam se,po-to4no nadavqm se,4e ne!Vsi4ki gotino hora,vrustnici,priqteli sega kuponqsvat nqkude az sum sam unas.Po-lo6o,kogato sum sam si slu6am muzika i ne mislq za ni6to.Eto tova mi se povtarq vsqka godina-malko piratki,malko qdene,tost v 12 4asa i kum 1 4asa si lqgam,za6toto nqmam i sobstvena staq Ne tova ne e zatvor !!!Tova e po-lo6o!Tova e moqta nova godina,moje bi posledna ili pred posledna po tozi na4in!Redno li e edin normalen 17 godi6en mladej da praznuva taka?Ne,opredeleno.Taka 4e skupi priqteli kogato se veselite tazi no6t,poveselete se i za tazi koito nemogat...6tastie e blagosloviq ot gospod,no nqkoi ne sa q polu4ili bez dori da imat nqkakva vina.Sujalqvam 4e vi zanimavam s gluposti,re6ih da napi6a tezi redove ei taka ,za6toto sum sam i podtisnati nqkak si trqbva da minava vremeto...Pojelavam veselo izkarvane na vsi4ki i neka sledva6tata godina e po-dobra ot tazi!