- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated by W.I.M.: Правих свирки на съученик !
Как не те беше срам !!!![]()
LP_girl_14 moa li ti sera u endyka bil mu e maluk
momcheto kvo e vinovno che taa se e natreskala i mi e sfirila !
kurvichka gadna
Първоначално написано от California
![]()
Денят настъпва и светлите лъчи
огряват ярко тоя свят огромен,
но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
че всичко си остана тъжен спомен.
Emi... da ne si pila tolkoz, mila! Drugiq pyt umnata. Sega nishto ne mojesh da napravish :P
никое нормално момче няма да те изнудва за нешщо,което е правило с теб...пък ако се прави на много отворен вкарай някви наредби,че му е малка пишката и глей как ще млъкне....
оооохххПървоначално написано от gostenka
какво да те посаветвам....имам идея кажи му,че ако си трае ше му дахаш пак някой път ( а всъщност няма да го напраиш)
![]()
Според мен най-добре земи му врътни още некой дудук щото нали знаеш апетита идва с яденето.
zemi go e toia _!_
Боже това е малоумен съвет.Момичето написа че даже не го харесва може да не иска да я преследват.И какви са тези савети ми кажи ,че си била пияна.КОга сутринта в 10 часа сигурно.Дори и да е била пияна има мозък сама е решила.И не проумявам как сте се възбудуили в мръсните опикани кенефи на даскалото.Пак ще дам съвета с егото.За един мъж е важно жените да знаят че как да го кажа ,че става .Изобщо в леглото навънка във всичко. Ако дочуеш някакви слухове отиди и говори с него питай го защо е дрънкал и ако това продължава че ще кажеш на всичките си приятелки и на цялото даскало колко му е малък.Това ще му пооспокои страстите.Първоначално написано от if_cho
![]()
![]()
dokato ima vinska degustaciq shte ima i jiteiska degradaciq®
dont hate,dont fight just be polite®
хмз май не четеш,че тя дори не иска да го гледа :P :PПървоначално написано от if_cho
xaxax kurvaaaaaaaaa :P kade ti beshe akyla be bahti pfffffff...... e i kato si bila tolkos piqna 4e da mu napraish svirka pri polojenie 4e ne si govorite i ne te kefi kak pomnish ma kofo bezdynna !?!?!?!
sry 4e ta obijdam ma si e taka typa kurva si :P
pravi se 4e ni6to ne pomni6 ti si bila piqna se pak ako kaje ne6to togava otri4ai :}}}}}
{{}}
e ve4e tragnahme na daskalo ko stana:}}}
napravi mu o6te edna svirka za da si mal4i hahaha
Znae,4e mu e pravila, spomnq si, 4e mu e pravila i posle kvo - za opravdanie "mn bqh piqna"...Tupa jenska istoriq da se pravi na piqna - ili e mn piqna ili ne e. 6tom pomni6 zna4i e mojelo da se spre6, da se kontrolira6, noo...mai ne si iskalaIskalo ti se e ne6to, ama nz zna4enie s koi kato si bila leko podpiinala i sega se opravdava6. Qvno ne prai6 4esto sex i ne si zadovolqva6 jelaniqta - tva e. Storenoto storeno - toi ne e predmet, 4e da go izpolzva6, a posle da kaje6, 4e vsu6tnost ne si izkala...
Имаме си археолози във форума май.![]()
Да е хуй да ти го набие,ама мозък няма кой да ти набие.