.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    Как не те беше срам !!!

Guest
    LP_girl_14 moa li ti sera u endyka bil mu e maluk
    momcheto kvo e vinovno che taa se e natreskala i mi e sfirila !
    kurvichka gadna

Голям фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от California
    аре стига бе!
    много филми гледате!
    била много пияна и му правила свирки,а сега съжалява!ми да си мислила!като не можеш и не знаеш как да пиеш или няма да пиеш или ще си носиш последствията!
    пък и той може и да не помни...
    Денят настъпва и светлите лъчи
    огряват ярко тоя свят огромен,
    но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
    че всичко си остана тъжен спомен.

momiceto
    Guest
    Emi... da ne si pila tolkoz, mila! Drugiq pyt umnata. Sega nishto ne mojesh da napravish :P

никое нормално момче няма да те изнудва за нешщо,което е правило с теб...пък ако се прави на много отворен вкарай някви наредби,че му е малка пишката и глей как ще млъкне....

Град
    Sofia , Bulgaria

Re: Moderated by W.I.M.: Правих свирки на съученик !

Цитирай Първоначално написано от gostenka
    zdr na all..na nova god se napih mnogo(na 16 sam) i sas edin moi sau4enik otidohme v toaletnata i po4nahme da se celuvame i nezn kak stana no mu napravih nqkolko svirki..sega mn sajalqvam za storenoto i nezn kakvo da pravq kato tragnem na u4ili6te..nie ne si govorim mnogo daje izob6to ne me kefi i nezn kak sam se saglasila...ta da mu kaja li da ne kazva na nikoi za da ne se raz4ue po cqloto daskalo ili da ne pravq 4e ni6to ne e stanalo mejdu nas..daite savet molq vi!!!!

§§ Модерирано от I don't know who I am §§
    §§ точка(и) 1,7 ! §§
    ооооххх какво да те посаветвам....имам идея кажи му,че ако си трае ше му дахаш пак някой път ( а всъщност няма да го напраиш)

Град
    sofia
    Според мен най-добре земи му врътни още некой дудук щото нали знаеш апетита идва с яденето.
    zemi go e toia _!_

Цитирай Първоначално написано от if_cho
    zdr na all..na nova god se napih mnogo(na 16 sam) i sas edin moi sau4enik otidohme v toaletnata i po4nahme da se celuvame i nezn kak stana no mu napravih nqkolko svirki..sega mn sajalqvam za storenoto i nezn kakvo da pravq kato tragnem na u4ili6te..nie ne si govorim mnogo daje izob6to ne me kefi i nezn kak sam se saglasila...ta da mu kaja li da ne kazva na nikoi za da ne se raz4ue po cqloto daskalo ili da ne pravq 4e ni6to ne e stanalo mejdu nas..daite savet molq vi!!!!

§§ точка(и) 1,7 ! §§
    ооооххх какво да те посаветвам....имам идея кажи му,че ако си трае ше му дахаш пак някой път ( а всъщност няма да го напраиш)
    Боже това е малоумен съвет.Момичето написа че даже не го харесва може да не иска да я преследват.И какви са тези савети ми кажи ,че си била пияна.КОга сутринта в 10 часа сигурно.Дори и да е била пияна има мозък сама е решила.И не проумявам как сте се възбудуили в мръсните опикани кенефи на даскалото.Пак ще дам съвета с егото.За един мъж е важно жените да знаят че как да го кажа ,че става .Изобщо в леглото навънка във всичко. Ако дочуеш някакви слухове отиди и говори с него питай го защо е дрънкал и ако това продължава че ще кажеш на всичките си приятелки и на цялото даскало колко му е малък.Това ще му пооспокои страстите.

dokato ima vinska degustaciq shte ima i jiteiska degradaciq®
    dont hate,dont fight just be polite®

Цитирай Първоначално написано от if_cho

§§ точка(и) 1,7 ! §§
    хмз май не четеш,че тя дори не иска да го гледа :P :P

xaxax kurvaaaaaaaaa :P kade ti beshe akyla be bahti pfffffff...... e i kato si bila tolkos piqna 4e da mu napraish svirka pri polojenie 4e ne si govorite i ne te kefi kak pomnish ma kofo bezdynna !?!?!?!

sry 4e ta obijdam ma si e taka typa kurva si :P

{P}
    Guest
    pravi se 4e ni6to ne pomni6 ti si bila piqna se pak ako kaje ne6to togava otri4ai :}}}}}
    {{}}
    e ve4e tragnahme na daskalo ko stana:}}}

Spot
    Guest
    napravi mu o6te edna svirka za da si mal4i hahaha

Znae,4e mu e pravila, spomnq si, 4e mu e pravila i posle kvo - za opravdanie "mn bqh piqna"...Tupa jenska istoriq da se pravi na piqna - ili e mn piqna ili ne e. 6tom pomni6 zna4i e mojelo da se spre6, da se kontrolira6, noo...mai ne si iskala Iskalo ti se e ne6to, ama nz zna4enie s koi kato si bila leko podpiinala i sega se opravdava6. Qvno ne prai6 4esto sex i ne si zadovolqva6 jelaniqta - tva e. Storenoto storeno - toi ne e predmet, 4e da go izpolzva6, a posle da kaje6, 4e vsu6tnost ne si izkala...

Имаме си археолози във форума май.
    Да е хуй да ти го набие,ама мозък няма кой да ти набие.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от rali4ka1
    Имаме си археолози във форума май.
    Аха. Ключе.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си