.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Oniq
    Guest

Правих секс с едно моми4е и се скъса

Правих секс с едно момиче и се скъса презарватива!Още не бях свър6ил!Исках да питам има ли възможност да стане белята??Освен това се оказа 4е тя била в мензис>

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Мисля,че няма място за безпокойство.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Град
    Sofiq

Re: Правих секс с едно моми4е и се скъса

Цитирай Първоначално написано от Oniq
    Правих секс с едно момиче и се скъса презарватива!Още не бях свър6ил!Исках да питам има ли възможност да стане белята??Освен това се оказа 4е тя била в мензис>

Дам.Щом не си се празнил е Ок.И как така се "оказло",че била в мензис..ти не разбра ли преди да почнете или в процес.. Как чак след това

Oniq
    Guest
    Ами като спряхме разбрах че тя била ходила да си махне тампона!Кажете ми че много се притеснявам???

Голям фен
    Град
    Stara Zagora
    Мисля,че няма за какво да се тревожиш Спи спокойно

*ThE~WorLd~Is~MinE*

Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от Oniq
    Ами като спряхме разбрах че тя била ходила да си махне тампона!Кажете ми че много се притеснявам???
    Е човек не се притеснявай за бременноста,но относно тампона чудно ми е как не си усетил,но както и да е..само да ти кажа друг път да внимаваш с тампоните ,защото ако влезне по-навътре може да стане голяма беля

Oniq
    Guest
    Не!Тя го е махнала преди да го направиме!Каква е разликата дали го правиме коато тя е в цикъл и когато не е ???

Успокой се!Нямаш повод за притеснения!
    Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money .If you think the fuck is funny,fuck yourself and save your money.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си