- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как да се преборим с белезите след пъпка?
Нали се сещате след като ти мине някоя пъпка ти остава едно такова червено сивеникаво белезче.. което е мн гадно и чак лятото като се изпече кожата се оправя.Та дали няма някакво кремче или незнам кво да го мажа за да се скриват?
Зависи от ефективността на кожата ти да се възтановява!При всеки е различно!А колкото до мазилата cudesа - не действат!
Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money .If you think the fuck is funny,fuck yourself and save your money.
При мен се скриват напълно за около 2 месеца.
prosto ne 4opli pupkite i nqma da ima6 belezi :P
v protiven slu4ai 6te 4aka6 da iz4eznat nqma kak
Четох някъде,че Контратубекс-а го хвалят![]()
I wake up in the morning and I ask myself
Is life worth living or should I blast myself
Maha se s hybav, skum fondiyten, probvai na Bourjois Paris, az polzvam takuv i e strahoten![]()
Всеки ден дарявай поне по една усмивка на хората около теб.
Na men kogato mi ostane takova petunce se maja sus Skinoren i sled nai mnogo sedmica redovno mazane , nqma i sleda ot nego , pone na men mi deistva
А ако е момче,някак не вървиПървоначално написано от Sugar_metalka
![]()
I wake up in the morning and I ask myself
Is life worth living or should I blast myself
Az sam polzvala Kontratubex za belezi i pomaga, no specialno za sled papki ne mislq, 4e ima smisal ot nego.Te petancata si minavat napalno sami i za 1-2 meseca, no kakto re6i6.Kontratubex e okolo 11-12 lv
Наистина ти трябва някакво мазило против белези, а Скинорена върши работа, но и това е вярно, че белезите обикновно си минават след месец-два, но най-добре е да не се чоплят пъпките, че да няма белези![]()
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
Не трябва да си чоплиш пъпките,защото ако го правиш при всичко положения ще останат белези...![]()
еми като си разчоплиш пъпката може да я намежеш със спирт .. ама нз
Или както казаха по-нагоре с крем против белези,например Контратубекс.
А не е ли най-хубаво да не се чоплиш изобщо???Първоначално написано от enola
Това за спирта и аз го бях чувала, избелвал ли, к'во там беше.Ама аз не си ги чопля, тъй че..
![]()
Не се заблуждавайте, Контрактубекс не действа при подобни белези.Контратубексът е за дълбоки белези, след операции и пр.За петна от пъпки, мисля, че Pure skin tonic или някакъв тоник с избелващ ефект може да свърши работа.Аз не одобрявам тези съвети със спирта-спиртът гори кожата и така рискът да остане белег е много по-голям.Не си наранявайте кожата, а използвайте за премахване на пъпки съответните кремове.За белезите може да си правиш и маска с хума, знам, че и тя има избелващ ефект.Не препоръчвам тези белези да се прикриват със фон дьо тен, защото допълнително ще замърси този участък, и ако кожата е пореста, петното ще стане по-тъмно.Успех \/
Regards,
+1Първоначално написано от ycMuBkaTa
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
hodih na dermatolog to4no za tova i mi predpisa nqkvo trio e ili d ne pomnq no be6e 45 kinta...a oshte ne vijdam rezultat...
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...