- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Pravixa mi svirki no ne uspqx da svur6a
Na nova godina edna priqtelka mi pravi svirki okolo 30 minuti no az ne mojax da se izpraznq.tva mi be6e za pruv put.az sum destven.Na kvo se dulji tva 4e ne mojax da svur6a?Kogato masturbiram vinagi svur6vam.Xora pomognete mi
Какво пак?Може би не си бил достатъчно възбуден?Може, би си се притеснил?Може би издържаш по-дълго!Причните са много!
Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money .If you think the fuck is funny,fuck yourself and save your money.
imam nujda ot pomo6t ne ot jaqjdaniq
A moje bi ti si gei.4oveka iska pomo6t ti prai6 pederaski raboti.
Moderated by miloto
т.2 и т.9 от Правилника![]()
hA KoLEgai NA MEne MI PraVIhA nA nOVa GodIna. spoX I az Ne sVuRsHIh VupReKI cHE MoqTa BesHE OkoLKo 5 MiNuTi. iLI sI BiL PvechE PRiTesNEn OT koLKoTo VuzBUdEn iLi sI DoOOsTA TReNIrAn. nE raZBIrAm OT sVirKI aMA MisLq CHe NIsHTo TI nqmA
![]()
И аз от секс никога не мога да свърша. Като клецам примерно час два и наксрая е толкова изтръпнал че трябва да си счупа ръката от чикии накрая че да свърша (ама кефа няма равен)
Аз сънувам мамо аз сънувам мамо,
мерцедеси само, мерцедеси само,
лъскави и черни нови и модерни,
мерцедеси мамо мерцедеси мамо.
ахьахьхахаьа Oyama брато ти някога хубава жена е*ал ли си беА пък за темата - брато ако се поровиш малко из форума ще разбереш че момичетата свършват при 20% от половите си контакти. Да не би ние да сме по висши от тях по природа ?! аре помисли и ми калл - 048 155 88
![]()
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
а не е ли възможно причината да е,че момичето просто не може да прави свирки?!
то целта не е просто да го лапнеш...![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
kakto kaza miloto_girl-4e moje momi4etop da ne pravi dobre svirkite taka 4e da te predrazpoloji , moje da e neina gre6ka. Drygoto koeto e 4e moje da ne si svur6il poradi allkohola koito si poel... Mnogo sa pri4inite i ve4e ti bqha kazani.
Толкова много добро съм направил, че няма начин да не ми отмъстят!
Ехее, за вас най-важното е да свършите ли? /как ли се навих да го кажа/
Според мен, самото действие е също толкова задоволително... добре, изтория без край не е хубава, но всичко с времето си. Бил си пиян и точка.
Don't hate me, I'm just blind.
А ти що реши че можешПървоначално написано от miloto_girl-4e
?
saglasna sam.trqbva da si s jelanie i da go pravi6..abe tva si e specialnost.....Първоначално написано от miloto_girl-4e
![]()
![]()
![]()
nali znaete 4e v jivota ima mnogo predizvikatelstva ami to4no zaradi tova moje da se jivee da izpita6 vsi4ki udovolstviq i predizvikatelstva.
Абе фокси ти свирки ли въртиш вече? Колко зимаш?Първоначално написано от dj_tigrica
pi4 az ne sam foxi az sam gadjeto mu i se kazvam alejks....foxi izob6o ne e v foruma niot v 4ata.....Първоначално написано от Oyama
nali znaete 4e v jivota ima mnogo predizvikatelstva ami to4no zaradi tova moje da se jivee da izpita6 vsi4ki udovolstviq i predizvikatelstva.
А фокси къде е ?Първоначално написано от dj_tigrica
v krasna polqna v tqh sas brat mu..a az sam v slatina i si 4atq..za6o.....
Как тогава имате еднакви АйпитаПървоначално написано от dj_tigrica
?
Ако не се стигне до края всичко е нахалост .Е освен ако не са си правили тренировка на връх Н.Г.Първоначално написано от mis_marry_jane_13
![]()
dokato ima vinska degustaciq shte ima i jiteiska degradaciq®
dont hate,dont fight just be polite®
Първоначално написано от Oyama
![]()
![]()
vij sega ponqkoga az 4ata ot negoviq a ima slu4ai kogato toi e v nas i 4ati ot nas...za6o trqbva pak da misli6 4e sme edni i sa6i 4ovek.mn sme razli4ni.vse pak az nqmam penis makar 4e mn go obi4am negoviq i obratnoto.4atka6 li......
Дори и да имам малко мнения изчетох бая неща и смехории в този форум.Просто ви се познава стила на писане.Първоначално написано от dj_tigrica
![]()
пс: и на двамата както и на повечето форумисти.
![]()
Първоначално написано от Oyama
oyama foxi vinagi ima `pravdopodobno` obqsnenie s koeto da se izmukne hahПървоначално написано от dj_tigrica
i az se prisuedinqvamПървоначално написано от street_force
† Lead that kind of life that when you die the devil would ignite you a candle †.
Първоначално написано от TheSoulOfDeath
abe ti si mnogo tap...ama tapaka si ostava tapak......tva pone sam go nau4ila.....idiot....
nice bata to si e takaПървоначално написано от Oyama
![]()