- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Pravixa mi svirki no ne uspqx da svur6a
abe street_force..ako si mom4e mai te poznavam ako mi zacepva mozaka pravilno.......aaaaaПървоначално написано от street_force
nali znaete 4e v jivota ima mnogo predizvikatelstva ami to4no zaradi tova moje da se jivee da izpita6 vsi4ki udovolstviq i predizvikatelstva.
Първоначално написано от dj_tigrica
† Lead that kind of life that when you die the devil would ignite you a candle †.
ами ако се окаже че само единият от двамата е истински и не е фокси![]()
.... придържайте се към темата
![]()
dokato ima vinska degustaciq shte ima i jiteiska degradaciq®
dont hate,dont fight just be polite®
Първоначално написано от dj_tigrica
ti pa kva si be a![]()
![]()
![]()
abe nqma da vi obqsnqvam pove4e.....mislete kakvoto iskate....Първоначално написано от thEClown
nali znaete 4e v jivota ima mnogo predizvikatelstva ami to4no zaradi tova moje da se jivee da izpita6 vsi4ki udovolstviq i predizvikatelstva.
aFE are PrikaZvAiTe zA sVirKI fe KVo sE ObqsNqvaTe Koi KUv e
ti pa kvo izkash da kajeshПървоначално написано от thEClown
Първоначално написано от street_force
abe i az tva pitam
Maikati 6eeba ma kyrvo pa4a.Dda ti eba maikata mazna.Samo obi4a6 se zaqjdah puu kak me nervi6 samooo.T1pa flooderka i prokleta ky4ka si tva e.Kak izob6to moje da ima takiva kat teb malele....Първоначално написано от dj_tigrica
Първоначално написано от Анонимко
ami nie sme edni takiva mazni kurvi 6o problem...ama znae6 li ne mi puka tvoeto mnenie moga samo da ti se izsmeq v liceto...tapak![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()