.
Затворена тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Hybrid View

Guest

Надървянето сутрин!

Имам един въпрос? Значи всяка сутрин като ставам оная ми работа е надървена до максимална степен! Знам, че това е нормално! Поне така съм чувал, че е нормално! Добре, ама не ми спада доста време след като вече съм станал! Отивам с голям зор да се изпикая! Много трудно се пикае с надървен пенис! Дори след като се изпикая си остава надървен! След около 10-20 мин. спада! Понякога и повече. Искам да ви питам това нормално ли е? Все пак ми е малко неудобно! Сутрин като стана и като отида до тоалетна наще ме виждат със супер издути боксерки! Некомфортно ми е! Благодаря ви за отговорите!

Повече от фен
    Град
    Враца - София
    Еми според мен е нормално. Тва си е до човека. И аз мене ми става имало е случаи в които го вадя още от моита стая и пикам от прага на тоалетната (тя е точно отсреща) :P Хахаха Незнам...за мен лично това е нормално с времетраенето, но мисля че с времето ще се промени
    TaKe OFf YoUr CloThES...RelAx oN YoUr bEd,ClOsE YoUr EyEs AnD OpEn YoUr LeGs As MuCh As You CaN..It'S TiMe FoR.....PAMPERS!
    http://textove.com/text.php?song=4775

I pri men e taka. Tova da se chuva! I da ne e samo sutrin de. Sluchva se po vsiako vreme i na razlichni mesta. Poniakoga dori dokato karam kolata ili motora, ili prosto varvia pesha, ei taka, ot nishtoto.

Повече от фен
    По принцип ако ти се пика сутрин ще ти става патката щото мехура притиска простатата. Ама според мене си е до пичколюбие, просто то си го иска да го умориш като за начало на деня за да можеш да се концентрираш през деня .

Аз сънувам мамо аз сънувам мамо,
    мерцедеси само, мерцедеси само,
    лъскави и черни нови и модерни,
    мерцедеси мамо мерцедеси мамо.

Супер фен

:)

da normalno e poneje rano sutrin mujkoto tqlo taka si podrejda hormonite 4e da imame energiq za cql den poneje po4va rabotata .... dokat pri jenite e dosta po razli4no

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Нормално е.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Tova naistina e normalno... ima mnogo sityacii i pri4ini poradi koito da ti stava sytrin ili prosto se subyjda6 taka i neznae6 ot kolko vreme si bil vuv vuzbydeno sustoqnie. Tova moje da stane prosto dokato spi6, mokri suni6ta, nedostatu4en sex ili prosto da ne si go pravil otdavna i o6te mnogo pri4ini... A kogato ne moje6 ili pikae6 s 300 zora prosto si zabii edna 4ekiq , svur6i si i opredeleno 6te se po4ystva6 po-dobre...
    Толкова много добро съм направил, че няма начин да не ми отмъстят!

Повече от фен
    Град
    по пътя към сърцето Ти
    Това с пикаенето и простата е правилно. По-добре да си вземеш един студен душ сутринта, тъкмо за разбуждане, а и в банята можеш си пикаеш където си поискаш, после минаваш с душа и си готов
    Но за да не става така гледай да не пиеш много вода/бира преди лягане или ставай през ноща да пикаеш ... нещо аларма ли да си слагаш нз
    Don't hate me, I'm just blind.

Град
    Compton
    Цитирай Първоначално написано от Tyler D.
    ... По-добре да си вземеш един студен душ сутринта, тъкмо за разбуждане, а и в банята можеш си пикаеш където си поискаш, после минаваш с душа и си готов ...
    Haahah...mnooo dobro
    Ta normalno e sutrin da si druvce..prosto sutrin kato se subudi6,ostani da leji6 nqkolko minuti 10-15 da re4em dokato dolo malkiq mrusnik sa posupokoi , taka 4e kat stava6 da ne ubode6 nqkoi v okoto s nego

За какво изобщо трябва да ставаш от леглото инсталирай си катетър на които края му е закачрн към чинията в тоалетната.Това е решение и за мързеливи и за пикльовци за сабомехурни типове.Но някои хора тука просто могат да кажат "мивка".

dokato ima vinska degustaciq shte ima i jiteiska degradaciq®
    dont hate,dont fight just be polite®

Фен
    Град
    † In the Heaven with the stupid holy motherfuckers †
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Имам един въпрос? Значи всяка сутрин като ставам оная ми работа е надървена до максимална степен! Знам, че това е нормално! Поне така съм чувал, че е нормално! Добре, ама не ми спада доста време след като вече съм станал! Отивам с голям зор да се изпикая! Много трудно се пикае с надървен пенис! Дори след като се изпикая си остава надървен! След около 10-20 мин. спада! Понякога и повече. Искам да ви питам това нормално ли е? Все пак ми е малко неудобно! Сутрин като стана и като отида до тоалетна наще ме виждат със супер издути боксерки! Некомфортно ми е! Благодаря ви за отговорите!
    normalno e na men ne mi durzi tolkova mnogo 10-20 min po princip no ako se slu4i ponqkoga praskam po edna ]
    † Lead that kind of life that when you die the devil would ignite you a candle †.

bum`bum`f
    Guest
    e**ti qkata tema...6to ne se vazbujdate i ve4er ot samo sebe si...:P

XaXo_oTBcuaKage
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от bum`bum`f
    e**ti qkata tema...6to ne se vazbujdate i ve4er ot samo sebe si...:P
    Приятеля ти не може да го вдигне вечер ли???

Напълно нормално е спокси
    Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от ^^kotenceto^^
    Напълно нормално е спокси
    ахаха или си много образована или си момче .. щото аз толко много от женски цикъл не разбирам.. а то е горе долу същото..
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

Мега фен Аватара на machoka
    Напълно нормално е. Дори да мастурбираш вечер - нормално е сутрин отново да си в това положение.

Темата се изчерпа с еднозначните отговори до тук.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си