.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 122
    Цитирай Първоначално написано от Tyler D.
    Хах, аз и диета? Всъщност, може... ама такава за дебелеене, така да се каже. Имам уж добър метаболизъм и не дебелея, ся съм 56 кила, но пак прогрес, преди година бях 55 ;/ ,
    Но иначе съм си много доволен от тялото, имам си релеф, ала бала. поне така ми казаха аз си се харесвам такъв какъвто съм си :Р
    Дааа, познато нещо! Аз съм в същото положение!

Голям фен
    И аз си харесвам моето тяло.Не съм се ограничавала откъм храни никога,ям колкото и каквото си поискам Сигурно е от метаболизма.Абе,не мога да си представя да се мъча по цял ден и да броя къде колко калории има и обядът ми да е едно листо маруля
    А и жени с мънички коремчета са определено сексапилни

mi i az moga da kaja che go haresvam...no tva se dulji na dosta sport i dieti ot vreme na vreme...ne za vseki e dar Boji
    [!] ...Не ПлачИ, ЗаЩОтО е сВЪрШиЛо , УсмИхНи Се, ЗащОтО сЕ е СлуЧиЛо... [!]

аз пък не се харесвам
    Сърцето ми плаче, крещи и не спира...

Цитирай Първоначално написано от sladko_dete
    аз пък не се харесвам
    za6to

Не е най-перфектното,но в краина сметка не вси4ки могат да са с идеална фигура...а и не е нужно

Цитирай Първоначално написано от Mademoiselle
    аз пък не се харесвам
    za6to
    Всички ми казват, че съм си добре и нямам нужди от диети и т.н, момчетата по улицата ме заглеждат, но аз не се харесвам , имам много комплекси... знам, че е най-важно как се чувстваш за да изглеждаш наистина добре.. но явно при мен желанието за съвършенство е голямо...
    Сърцето ми плаче, крещи и не спира...

Град
    софия
    Цитирай Първоначално написано от Mademoiselle
    аз пък не се харесвам
    za6to
    Всички ми казват, че съм си добре и нямам нужди от диети и т.н, момчетата по улицата ме заглеждат, но аз не се харесвам , имам много комплекси... знам, че е най-важно как се чувстваш за да изглеждаш наистина добре.. но явно при мен желанието за съвършенство е голямо...
    da be i az sam golqma perfekcionistka ama 4ak pak da ne se haresvam hi4... haresvam se no prosto iskam suvur6enstvo kakto ti kaza
    I don't wanna be with you again... I DON'T WANNA SEE YOU stay away!!! tell me why should I waste my time to make you mine...

Аз Не правя упражнения не спазвам диети и не се оплавам от нищо.

az si haresvam tqloto i nikvi dieti ne spazvam qm kvoto mi se qde i si mi e mno dobre

Град
    София
    Ами не особенно. Има какво още да се желае, но като цяло не е толкова зле..

az li4no nito go haresvam nito ne go haresvam a kat ne go haresvam kvo ,nali ne moga da go vurna v magazina i da go smenq s drugo

Аз пък си многооооо си харесвам тялото! Никога не съм спазвала никви диети!

Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс
    И аз го харесвам, само задника не си харесвам Защо трябва момичетата все да се разширяват в ханша Иначе всичко друго ми е добре...За диети - никога не съм спазвала, голяма глупост са според мен. Просто се старая да ям по малко (не винаги се получава ) и често. И не ям много сладко (какъв късмет,че мразя торти ),само от време на време някоя бисквита или шоколад. И газирани напитки не пия, ама от полледното изкушение - тестеното не мога да се откажа по никакъв начин. Обожавам пица
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

и аз си харесвам тялото

Голям фен
    mnogo mi haresva moeto tqlo no moje6e i po golemi relefi ( cici)da imam

аз много си харесвам тялото

emi obojavam si korema mn e dobur. Dupeto g/d biva i krusta i gurba sa ok ama bedrata mi ...ne sum mn ok s tqh dieti-nikoga ne sum i nikoga nqma!!!! Durja na tva ne6to!!!

Ako imah 10 sredni prusta i desete 6tqha da sa za vas!!!! :*

Град
    у вас ;]
    Цитирай Първоначално написано от RaI4etO
    mnogo mi haresva moeto tqlo no moje6e i po golemi relefi ( cici)da imam
    +1
    http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL

.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33

Адски критична съм към себе си-никога не се харесвам напълно въпреки че са ми казвали "защо не станеш модел...с това хубаво тяло"
    А не мерси Просто винаги има нещо което не си харесвам

Град
    някъде там...
    Аз си го харесвам

Аз си харесвам тялото от дупето надоло и от циците нагоре Тоест не си харесвам талията....Нооо и това ще го оправим

Ami az si haresvam tqloto,no ako otslabna malko 6te e po dobre

Е, не мога да кажа, че не го харесвам... напротив.. харесвам си тялото, но винаги има какво още да се желае.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Като цяло го харесвам, но има неща, които ме дразнят. Сега искам да сваля от краката и дупето и тогава вече ще кажа със сигурност Да харесвам го!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си