- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Кой си харесва тялото?
Дааа, познато нещо! Аз съм в същото положение!Първоначално написано от Tyler D.
И аз си харесвам моето тяло.Не съм се ограничавала откъм храни никога,ям колкото и каквото си поискамСигурно е от метаболизма.Абе,не мога да си представя да се мъча по цял ден и да броя къде колко калории има и обядът ми да е едно листо маруля
![]()
А и жени с мънички коремчета са определено сексапилни![]()
mi i az moga da kaja che go haresvam...no tva se dulji na dosta sport i dieti ot vreme na vreme...ne za vseki e dar Boji![]()
[!] ...Не ПлачИ, ЗаЩОтО е сВЪрШиЛо , УсмИхНи Се, ЗащОтО сЕ е СлуЧиЛо... [!]
аз пък не се харесвам
Сърцето ми плаче, крещи и не спира...
za6toПървоначално написано от sladko_dete
![]()
Не е най-перфектното,но в краина сметка не вси4ки могат да са с идеална фигура...а и не е нужно![]()
Всички ми казват, че съм си добре и нямам нужди от диети и т.н, момчетата по улицата ме заглеждат, но аз не се харесвам , имам много комплекси... знам, че е най-важно как се чувстваш за да изглеждаш наистина добре.. но явно при мен желанието за съвършенство е голямо...Първоначално написано от Mademoiselle
![]()
Сърцето ми плаче, крещи и не спира...
da be i az sam golqma perfekcionistka ama 4ak pak da ne se haresvam hi4... haresvam se no prosto iskam suvur6enstvo kakto ti kazaПървоначално написано от sladko_dete
![]()
I don't wanna be with you again... I DON'T WANNA SEE YOU stay away!!! tell me why should I waste my time to make you mine...
АзНе правя упражнения не спазвам диети и не се оплавам от нищо.
az si haresvam tqloto i nikvi dieti ne spazvam qm kvoto mi se qde i si mi e mno dobre![]()
Ами не особенно. Има какво още да се желае, но като цяло не е толкова зле..
az li4no nito go haresvam nito ne go haresvama kat ne go haresvam kvo ,nali ne moga da go vurna v magazina i da go smenq s drugo
![]()
Аз пък си многооооо си харесвам тялото!Никога не съм спазвала никви диети!
![]()
И аз го харесвам, само задника не си харесвамЗащо трябва момичетата все да се разширяват в ханша
Иначе всичко друго ми е добре...За диети - никога не съм спазвала, голяма глупост са според мен. Просто се старая да ям по малко (не винаги се получава
) и често. И не ям много сладко (какъв късмет,че мразя торти
),само от време на време някоя бисквита или шоколад. И газирани напитки не пия, ама от полледното изкушение - тестеното не мога да се откажа по никакъв начин. Обожавам пица
![]()
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
и аз си харесвам тялото
mnogo mi haresva moeto tqlo no moje6e i po golemi relefi ( cici)da imam
аз много си харесвам тялото![]()
emi obojavam si korema mn e dobur. Dupeto g/d biva i krusta i gurba sa ok ama bedrata mi ...ne sum mn ok s tqh![]()
![]()
dieti-nikoga ne sum i nikoga nqma!!!! Durja na tva ne6to!!!
![]()
Ako imah 10 sredni prusta i desete 6tqha da sa za vas!!!! :*
+1Първоначално написано от RaI4etO
http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL
.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33
Адски критична съм към себе си-никога не се харесвам напълно въпреки че са ми казвали "защо не станеш модел...с това хубаво тяло"![]()
А не мерсиПросто винаги има нещо което не си харесвам
Аз си харесвам тялото от дупето надоло и от циците нагореТоест не си харесвам талията....Нооо и това ще го оправим
![]()
Ami az si haresvam tqloto,no ako otslabna malko 6te e po dobre![]()
Като цяло го харесвам, но има неща, които ме дразнят. Сега искам да сваля от краката и дупето и тогава вече ще кажа със сигурност Да харесвам го!