- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Кой си харесва тялото?
Tova 4e maika ti izglejda taka e prekrasno,no ne i kazano 4e i ti 6te si taka.Kaza ve4e 4e ne se zaqjdam ne darja zapovedni4eski ton prosto se opitvam da vi nakarm da se grijite za telata si za6toto naistina e vajno,6TO SE OTNASQ DO TOVA 4E SLED GODINI 6TE BLASKAME VAV FITNESI I TAKA NATATKA N E TAKA,ZA6TOTO EDIN SPORTIST KOITO E TRNIRAL DALGO VREME OT SORTA NA 7 ILI 8 GODINI I E IMAL FIZIKA I DA SPRE ZA 3 GODINI TOI SLED TOVA ZA EDIN MESEC E GOTOV,ZA6TOTO IMA OSNOVA ZA6TOTO CQL JIVOT E BLASKA.NE JELAQ POVE4E DA SPORQ ILI DA SE KARAM SAS NQKOGO NE ISKAM.PRIKLU4VAME TEMATA.KOI KAKTO SI ISKA.TVOI SI E JIVOTA.6TE PRAVI6 TOVA KOETO NA TEB TI HARESVA VAV KRAINA SMETKA.AZ PROSTO TI KAZAVM.OK?)
6TO S EOTNASQ DO TVA 4E SAM SI NAPISALA IMETO SAS MALKA BUKVA XAXA NAPALNO SI PRAVA.ne sam obarnala vnimanie.vse taq
Както казах...преценявайте хората по това дали си се усъвършенстват умствено. Красотата и тялото е до време.
ами аз пък спокойно мога да ти кажа,че когато сложа къса блуза никога неси задавам въпроси дали ми е голям корема... от години се занимавам с балет(всякакъв вид),но не правя коремни преси като невидяла!Първоначално написано от amaliq
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
Амалия, сори, ама ти си комплексарка. И хора като теб създават комплекси у останалите. Баси, вместо да окуражиш момичетата, да ги похвалиш, че се чувстват добре в телата си, ти мърмориш. Досадно е. Факт.
Пък и мисля, че дори не разбираш за какво става въпрос. Дълбоко се съмнявам, че мацките с коремчетата говорят за огромните си шкембета, конкуриращи се с тези на стар рокаджия, който цял живот е наливал бира. Нямат предвид това (нали, девойки?)
Просто малки симпатични коремчета.
Жена, която говори по ТОЗИ начин, е тъпа путка. Сори за израза.
П.П. И защо, по дяволите, си мислиш, че лятото всички момичета носят къси блузки, които не им покриват коремите? И че всяка мисъл на едно момиче трябва да е във външния му вид? Естествено, че е важно и това, но един корем НЕ ЗНАЧИ занемаряване. И кфо каза там... някфо "невежество", щом не си стегната като курва от клип на Eric Prydz (или къфто беше там...)?!?!?!?!?!
Иначе аз моето тяло си го харесвам.
Saatana vittu perkele hate crew!
Първоначално написано от Bleika
podkrepqm
The pain is temporary!
И аз си го харесвам. Има няколко неща, които бих променила, но нито са много, нито ме дразнят особено.
Nymphetamine
Nymphetamine Girl...
и аз си харесвам тялото. малки цици, малък гъз, малък корем .. кфо повече да иска човек![]()
...frustration, domination, feel the rage of a new generation,
we're livin', we're dyin' and we're never gonna stop, stop tryin' ...
vij sega,6tom sam kazala 4e temata z amen e priklu4ena zna4i e.no drug sportist nqma da ti kaje razli4no ne6to.po seriozen.mneniq za tova sme razli4ni.ae jivi i zdraviПървоначално написано от Boot
Az nqmam nujda ot nikakvi dieti za6toto sam 36kg
...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)
of taq zimnata vakanciq sym izqla polovin kilo shokolad milka s leshnici i stafidi mnoo mi sa osladi ahahha ko da naprava.. az si qm kolkoto mi sa doqda hich ne mi puka .. ma ne sym i debela de samo 55 kila![]()
т. 2, 9
Леле майко ... хубаво - чувствайте се хубаво в телата си, но не се надявайте всички да се чувстват хубаво при гледката на отпуснати тела.
еми харесвам си го макар че не ми харесват раменете и гърба ми щото са широки...като на като на...зара са...иначе имам си норамлен бюст...стегната съм...
i az sam za korem4etata maina,are de!ne e mn golqm apak i az si pravq koremni prresi i ne mi li4i daje mnogo!!!
i azzz
<~~~kRiSi~~~~kaTo~~~~BebcHe~~~~
Хаха,вярно е човек трябва да се усети навреме.Мойто тяло си е хубаво може да сваля един-два килограма,но засега е добре.Първоначално написано от WILD__BOY
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Никога не съм се подлагала на диети .. Обожавам си тялото![]()
![]()
Чакай малко бе , това че някой си хапват не значи , че са лоени топки. Под коремче предполагам се има предвид малко , сладко и стегнато коремче.Първоначално написано от WILD__BOY
![]()
По темата: И аз си го харесвам , макар че за някой може би не съм с много хубаво тялоНе обичам некфи клечки , тъй че и аз не съм такава
![]()
I'm dancing in the room as if I was in the woods with you, No need for anything but music ...
Music's the reason why I know time still exists ...
ем харесвам си тялото само че имам коремче обаче правя упражнения
![]()
и аз си харесвам моето..![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
mmm i az si go haresvam , inache mnogo me marzi da si praq koremni presi ili da ba4kam na ureda za koremako se hvana za 2-3 sedmici shte imam perfecten korem, zashtoto sum trenirala predi i mi e lesno da si opraq tqloto , no kakto kazah me marzi
![]()
+1 . ама нямам коремчеПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()
And now you want somebody
To cure the lonely nights
You wish you had somebody
That could come and make it right....
Харесвам си го.Не спаэвам никакви диети,нямам и намерение.
[size=7][b][u]fosse cos
Ъхх.. харесвам го е леко силно казано. Можеше да имам по-големи цици
Ама поне нямам корем4е.. 4е гледам темата е обърната на спор дали е секси жена да има корем4е или не.
![]()
Робинята на Quench