.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 122
    Tova 4e maika ti izglejda taka e prekrasno,no ne i kazano 4e i ti 6te si taka.Kaza ve4e 4e ne se zaqjdam ne darja zapovedni4eski ton prosto se opitvam da vi nakarm da se grijite za telata si za6toto naistina e vajno,6TO SE OTNASQ DO TOVA 4E SLED GODINI 6TE BLASKAME VAV FITNESI I TAKA NATATKA N E TAKA,ZA6TOTO EDIN SPORTIST KOITO E TRNIRAL DALGO VREME OT SORTA NA 7 ILI 8 GODINI I E IMAL FIZIKA I DA SPRE ZA 3 GODINI TOI SLED TOVA ZA EDIN MESEC E GOTOV,ZA6TOTO IMA OSNOVA ZA6TOTO CQL JIVOT E BLASKA.NE JELAQ POVE4E DA SPORQ ILI DA SE KARAM SAS NQKOGO NE ISKAM.PRIKLU4VAME TEMATA.KOI KAKTO SI ISKA.TVOI SI E JIVOTA.6TE PRAVI6 TOVA KOETO NA TEB TI HARESVA VAV KRAINA SMETKA.AZ PROSTO TI KAZAVM.OK?)

6TO S EOTNASQ DO TVA 4E SAM SI NAPISALA IMETO SAS MALKA BUKVA XAXA NAPALNO SI PRAVA.ne sam obarnala vnimanie.vse taq

Мега фен
    Както казах...преценявайте хората по това дали си се усъвършенстват умствено. Красотата и тялото е до време.

Голям фен
    Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от amaliq
    Цитирай Първоначално написано от WILD__BOY
    Цитирай Първоначално написано от Пепи Окото
    Харесвай те си коремите... после ще се наложи да си харесвате и паласките и големите гъзове... щото е п-лесно така, нали!?
    Agreed!
    absolutno sam saglasna sas vas.momi4eta ne se zaqjdam nito ni6to.no ne moje vie da ste mi na po 16,17 ili 18 godini i da kazvate 4e si haresvate korem4etata.vie gi imate ot SEGA!ami kato stanete na 25 kvo 6e praite 6e se 4udite kak da gi svalite.ok sq sa malki o6te.100% sam sigurna lqtoto kato slojite kasa bluzka i si kazvate sega dali e mnogo golqmo dali si li4i.ne moje edna krasiva jena da bade otpusnata.tova e marlq6tina,nevejestvo i kvo li ne.govorq taka za6toto sam akrobatka ot 6 godini.tam ti promivat mozacite na tazi tema.momi4eta,molq vi.pravete ne6to za telata si.6te vi trqbvat.vie prosto nqmate pravo da kazvate.HARESVA ME SI KOREM4ETAT.!NAPALNO NEDOPUSTIMO.MOLQ VI.
    ами аз пък спокойно мога да ти кажа,че когато сложа къса блуза никога неси задавам въпроси дали ми е голям корема... от години се занимавам с балет(всякакъв вид),но не правя коремни преси като невидяла!
    Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Амалия, сори, ама ти си комплексарка. И хора като теб създават комплекси у останалите. Баси, вместо да окуражиш момичетата, да ги похвалиш, че се чувстват добре в телата си, ти мърмориш. Досадно е. Факт.

Пък и мисля, че дори не разбираш за какво става въпрос. Дълбоко се съмнявам, че мацките с коремчетата говорят за огромните си шкембета, конкуриращи се с тези на стар рокаджия, който цял живот е наливал бира. Нямат предвид това (нали, девойки?)
    Просто малки симпатични коремчета.

Жена, която говори по ТОЗИ начин, е тъпа путка. Сори за израза.

П.П. И защо, по дяволите, си мислиш, че лятото всички момичета носят къси блузки, които не им покриват коремите? И че всяка мисъл на едно момиче трябва да е във външния му вид? Естествено, че е важно и това, но един корем НЕ ЗНАЧИ занемаряване. И кфо каза там... някфо "невежество", щом не си стегната като курва от клип на Eric Prydz (или къфто беше там...)?!?!?!?!?!

Иначе аз моето тяло си го харесвам.

Saatana vittu perkele hate crew!

Повече от фен
    Град
    (:
    Цитирай Първоначално написано от Bleika
    Ми не е перфектното тяло на фотомодел но го харесвам що не

podkrepqm
    The pain is temporary!

Повече от фен
    Град
    Somewhere... In Da Middle Of Nowhere...
    И аз си го харесвам. Има няколко неща, които бих променила, но нито са много, нито ме дразнят особено.

Nymphetamine
    Nymphetamine Girl...

Голям фен
    Град
    големото село софия
    и аз си харесвам тялото. малки цици, малък гъз, малък корем .. кфо повече да иска човек
    ...frustration, domination, feel the rage of a new generation,
    we're livin', we're dyin' and we're never gonna stop, stop tryin' ...

Цитирай Първоначално написано от Boot
    Амалия, сори, ама ти си комплексарка. И хора като теб създават комплекси у останалите. Баси, вместо да окуражиш момичетата, да ги похвалиш, че се чувстват добре в телата си, ти мърмориш. Досадно е. Факт.

Пък и мисля, че дори не разбираш за какво става въпрос. Дълбоко се съмнявам, че мацките с коремчетата говорят за огромните си шкембета, конкуриращи се с тези на стар рокаджия, който цял живот е наливал бира. Нямат предвид това (нали, девойки?)
    Просто малки симпатични коремчета.

Жена, която говори по ТОЗИ начин, е тъпа путка. Сори за израза.

П.П. И защо, по дяволите, си мислиш, че лятото всички момичета носят къси блузки, които не им покриват коремите? И че всяка мисъл на едно момиче трябва да е във външния му вид? Естествено, че е важно и това, но един корем НЕ ЗНАЧИ занемаряване. И кфо каза там... някфо "невежество", щом не си стегната като курва от клип на Eric Prydz (или къфто беше там...)?!?!?!?!?!

Иначе аз моето тяло си го харесвам.
    vij sega,6tom sam kazala 4e temata z amen e priklu4ena zna4i e.no drug sportist nqma da ti kaje razli4no ne6to.po seriozen.mneniq za tova sme razli4ni.ae jivi i zdravi

Голям фен
    Az nqmam nujda ot nikakvi dieti za6toto sam 36kg
    ...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)

Голям фен
    Град
    United We Love You
    of taq zimnata vakanciq sym izqla polovin kilo shokolad milka s leshnici i stafidi mnoo mi sa osladi ahahha ko da naprava.. az si qm kolkoto mi sa doqda hich ne mi puka .. ma ne sym i debela de samo 55 kila
    т. 2, 9

Леле майко ... хубаво - чувствайте се хубаво в телата си, но не се надявайте всички да се чувстват хубаво при гледката на отпуснати тела.

еми харесвам си го макар че не ми харесват раменете и гърба ми щото са широки...като на като на...зара са...иначе имам си норамлен бюст...стегната съм...

i az sam za korem4etata maina,are de!ne e mn golqm apak i az si pravq koremni prresi i ne mi li4i daje mnogo!!!

Град
    sf - nai golemoty selo :P
    i azzz
    <~~~kRiSi~~~~kaTo~~~~BebcHe~~~~

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Леле майко ... хубаво - чувствайте се хубаво в телата си, но не се надявайте всички да се чувстват хубаво при гледката на отпуснати тела.
    Хаха,вярно е човек трябва да се усети навреме.Мойто тяло си е хубаво може да сваля един-два килограма,но засега е добре.
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Голям фен
    Никога не съм се подлагала на диети .. Обожавам си тялото

Супер фен Аватара на Qnchety
    И аз мойто си го харесвам

Чакай малко бе , това че някой си хапват не значи , че са лоени топки. Под коремче предполагам се има предвид малко , сладко и стегнато коремче.

По темата: И аз си го харесвам , макар че за някой може би не съм с много хубаво тяло Не обичам некфи клечки , тъй че и аз не съм такава
    I'm dancing in the room as if I was in the woods with you, No need for anything but music ...
    Music's the reason why I know time still exists ...

ем харесвам си тялото само че имам коремче обаче правя упражнения

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    и аз си харесвам моето..
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Повече от фен
    mmm i az si go haresvam , inache mnogo me marzi da si praq koremni presi ili da ba4kam na ureda za korem ako se hvana za 2-3 sedmici shte imam perfecten korem, zashtoto sum trenirala predi i mi e lesno da si opraq tqloto , no kakto kazah me marzi

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    А пък аз не надебелявам! Много пъти ям като прасе и то по 4-5 пъти на ден и не наддавам. Не съм била над 48 килограма. Имам коремче, но не ми дреме.
    +1 . ама нямам коремче
    And now you want somebody
    To cure the lonely nights
    You wish you had somebody
    That could come and make it right....

Мега фен
    Град
    София
    Харесвам си го.Не спаэвам никакви диети,нямам и намерение.
    [size=7][b][u]fosse cos

Мега фен
    Град
    SF
    Ъхх.. харесвам го е леко силно казано. Можеше да имам по-големи цици Ама поне нямам корем4е.. 4е гледам темата е обърната на спор дали е секси жена да има корем4е или не.

Робинята на Quench

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си