- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- НОВИ 7 ЧУДЕСА НА СВЕТА :mad:
Доживяхме и следващата проява на глупост на хората - вече се избират нови 7 чудеса на света. Дори няма какво да го коментирам - това е върховната тъпотия за тази година! Оставени са само египетските пиртамиди в гласуването, което стажа на http://cms.n7w.com/ . ТЪПОТИЯ!!!
Nymphetamine
Nymphetamine Girl...
о мъ фъ гъ
ебати простотийте![]()
No,wanna sell your soul,with your stylish yellow touch
No,forget smile again,we just want to dance forever.
Yeah,chasing after,chasing after,the white wind
Според мен няма нужда. Чудесата на света винаги ще си бъдат сегашните, дори и да не им казват чудеса.![]()
Не ми пука, щом България не е сред кандидатите!![]()
Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money .If you think the fuck is funny,fuck yourself and save your money.
не,че нещо,България е красива страна,НО какво таково чудо си видял тук(освен безграничната простотия на хората?!),достойно да бъде едно от чудесата на света?!Първоначално написано от dataworm
![]()
по тематасупер тъпа идея,питам се кой е човека,който има правото изобщо да направи това?!
и как така нови чудеса,те чудесата са си едни завинаги .. това да не е конкурс,че ще има нови?!![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
ебати нали аз това са чудеса,щото са единствени...много тъпо:р а и линка не ми отваря
Чудят се какви глупости да измислят.
хм...и на менеПървоначално написано от *DeaTHri-BacK*
не ми отваря![]()
нз какви са "новите чудеса"
но ви подкрепям всички с казаното до сега![]()
1:човекът, който изобщо има правото да направи това, няма да е един. Възможност за гласуване, според написаното ще имат всички хора и това гласуване ще продължи цяла година.Първоначално написано от miloto_girl-4e
2:сегашният списък от седем чудеса, които ние познаваме е дело само на един човек. Т.е. Антипатър от Сидон, който е бил главен библиотекар в Александрийската библиотека и именно този един човек определя кои аджеба ще са въпросните чудеса. В такъв случай щом един човек го е направил преди толкова мн години, то защо ние да не можем да вземем участие в написването на историята
3:От всички чудеса на света, единственото оцеляло до наши дни са Египетските пирамиди, намиращи се в Гиза. Каква и идеята да си имаме чудеса, които дори
не можем да видим?
4:Ако списъкът от чудесата на света бъде разширен това би означавало, че ще бъдат включени много
нови исторически забележителности и достижения на човешката култура и цивилизация.Което май не е толкова лошо.
Истинските принцеси не се познават по скъпоценните камъни, а по благородството, което носят в сърцата си..
Интересно защо не ми отваря сайтано по темата, мисля че това е глупост и няма нужда от нови чудеса