- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Mom4eta haresvate li momi4eto da vi pravi striptiz?
НЕ ! Аз предпочитам веднага да започвам да еба !![]()
Пробвай ако си хубава и можеш да правиш стриптийз .... можеш само да подлудиш и побъркаш някой мъж .Първоначално написано от `Death`Whore`
Жени научете се доставяйте ни (щях да напиша за малко МИ) това удоволствие.
![]()
dokato ima vinska degustaciq shte ima i jiteiska degradaciq®
dont hate,dont fight just be polite®
Първоначално написано от sexyyyy
ebati temata.mnogo qsno 4e gi vuzbujda.....![]()
![]()
to ako tova ne vuzbudi edin muj..........
Само 1 път сегашната ми приятелка ми прави стриптиз (в една дискотека на морето) и беше СТРАХОТНО!!!!
ИСКАМ ПАК!!!
..::Street Racing::..
Golf - Play it, don`t drive it!
Първоначално написано от manniakk
a ti kakvo shte napravish za men ????![]()
Стриптиза е нещо много важно и е задължителна част от цялата секс игра![]()
"Освен глупостите в главата си имам само едно нещо.....и това си ТИ!"
П.С Моля за извинение, ако засегна някой с изказване, но всеки има право на мнение все пак, а ако нещо не ви изнася пращаите ЛС, за да се разберем и да няма неяснотии,Благодаря !
Ти го направи пък после ще ти покажа... Няма да спиш цяла нощПървоначално написано от madi
..::Street Racing::..
Golf - Play it, don`t drive it!
Па тя може да прави, ти да не виждашПървоначално написано от manniakk
![]()
П.С Моля за извинение, ако засегна някой с изказване, но всеки има право на мнение все пак, а ако нещо не ви изнася пращаите ЛС, за да се разберем и да няма неяснотии,Благодаря !
Тез конфети правят чудеса около Н.Г.Първоначално написано от _BOBI_
![]()
dokato ima vinska degustaciq shte ima i jiteiska degradaciq®
dont hate,dont fight just be polite®
Само да вмъкна,че един хубав стриптийз не се определя от броя килограми по тялото на момичето,тигрицо...Това,че един човек е слаб или не не определя дали може да да се движи възбуждащо.Ти можеш и да имаш идеално тяло и пак да не знаеш какво да правиш с него,демек да си дърво и обратното да използваш всяка част от себе си,пък била тя и в повечко,за да възбудиш човека отсреща.Ако всяка слаба жена можеше да прави добър стриптийз,то нямаше да има професионалистки,на които да им плащат,за да го правят,нали?
Пък и може и 200 килограма да тежа,щом въобще сме стигнали до това да се събличаме,значи партньора ми е привлечен от мен сексуално.
Казвам всичко това по повод грешните според мен представи на едно форумна двойка,която твърди,че ако не си слаб,стриптийз не трябва да правиш или,че ако си слаб,няма как да не го правиш като хората.
А и зависи от партнъора ти,дали те предразполага,дали ти самата наистина искаш да го направиш или е просто защото той настоява.
Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, наивна много пъти, шарена, непослушна, но никога тиха.И ще викам докато някой чуе гласа ми...
Първоначално написано от manniakk
oooo super super.....taka trqbvashe da kajesh po rano....:Pppppppp
Ekita Добре казано![]()