Цитирай Първоначално написано от [CSKA
f0r3v3r]
Цитирай Първоначално написано от Foxi_v6
Цитирай Първоначално написано от [CSKA
f0r3v3r]Смени си аватара ве глупак не мога да те гледам ти тъп ли си виж са в огледалото ве смешниииииик
Не са ли виждаш къв си ве тръгнал за майка ми да говори ахахаха смешно е чесно !
Лапай чурката животноо ..
\

xa xa xa koi go kazva s smeshniq avatar ....a se pogledni be bolkluk ..sho ne mi lijesh gaza a....putio.//// xa xa laino pone ne pikaeme varxu fenovete si be smeshnik ....grozen si pove4e ot smarta sigorno
foxi_v6 толкова ли си зле че не можеш да познайш че тва на снимката не съм аз ве
а и не се фаля че съм хубав но поне не съм смешен като силата_на_улицата ахахах ше са спукам от смях а foxi_v6 на тебе да не ти знай мн устата щото против тебе нищо лошо ок ?
не съм педерунгел с очила от зрънчо дет са мноо фешан и с залепнал потник като на памела така че дей нарежда и не ми са прай на катил щото в софия сичките сте лайнари тфа е истината прекрити педалчета дет си бъркат в гъза с точилката ! стреет-а съкс

parvo na foxi ustata moje da znae mnogo no ti govori istinata a pak i ima pravi.negovite ustni kakto gledam na snimkata sa mnogo qki.....a za street_force sega razbrah.tebe te e qd za6oto ne si kato nego qd te e 4e ne moje6 da nosi6 takiva rizki kato nego za6oto 6e ti se vidqt tlastinite.....svah6am az....hahahha