Цитирай Първоначално написано от Dr. Smurph
Цитирай Първоначално написано от dataworm
Карам накрактко!За това, че ти е крив няма лек.Всеки пенис е естесвено крив и ако се вид6 в цял ръст в огледалото, пениса ти трябва да е килнат леко наляво.
Колоkoто до паренето и 6типенето, може да си развил някаква алергия, поради лоша хигиена, алергия към латеха(на презервативите) и други фактори.Може и да развиваш генитален херпес.Възможно е да имаш хронично заболяване или просто габички.
Възможно решение на проблема-купи си "********"- това е мазило.Продават го във всяка аптека!Намазваш главичката(не прекалено) като преди това трябва да си се измил добре!Така по 2 пъти на ден.Докато сърбежа или както ти казваш "6типенето" отмине!Успех!
Moderated by ^npocTo^a3^f^

ПРОСТО ВИ СЕ ЧУДЯ НА НАГЛОСТА И ЛЕКОТАТА С КОЯТО ПОСТАВЯТЕ ДИАГНОЗИ!!!!!!!!!!!!!
ХАЙДЕ ДА НЕ СЕ ГОВОРЯТ ГЛУПОСТИ МОЛЯ!!!!!!
АПЕЛИРАМ КЪМ МОДЕРАТОРИТЕ ДА ВЗЕМАТ ОТНОШЕНИЕ!
Само не разбирам какво поражда възмущението ти?Аз не съм гадател.Не съм му поставил диагноза!Предавам известно количество опит и се опитвам да помогна на човека.Ти си този/тази който/която не му помага, а само спами темата с излишни коментари.И когато дори не си прочел/ напълно какво съм написал нямаш,(поне така си мисля, а може и да греша, нека модераторите кажат)правото да взимаш отншение!
Лек ден!