- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Moderated:Въпроси към момичетата относно епилирането
Найстина се надявам да се отнесете съвсем сериозно към въпросите ,защото прочетох доста теми и искам сериозен отговор!
Става дума за епилацията - на някои им е писнало вече да говорат ,но има и неразбрали както винаги - извинете!
Аз съм момче...значи момичета вие обичате ли момчето да има косми и при секс неприятно ли ви е да има около ануса?Въобще какво мислите за космите около ануса?Трябва ли да се махат ако са дълги и с какво?Защото на мен не ми пречат но се притеснявам на момичето при секс да не пречат!Това е единият въпрос
Другият - за епилацията около половата система...по принцип със самобръсначка става ,но съм пълен невеж и се интересувам за депилационните кремове...как става с тях точно и колко струват?И за лентичките?Колко струват и колко са големи?Ще стигнат ли достатъчно за половата система?
И за последно космите по краката...трябва ли да се махат и ако трябва с какво?Найстина вече е грозно момче с ужасно косми по краката ,но е и неприятно гладко избръснати като на гей...
А за гърдите трябва ли да се махат?Засега почти нямам ,но найстина как предпочитате момчето!Да има или да няма и с какво се махат!
Надявам се сериозни отговори!Благодаря ви!
Moderated by miloto
т.7 от Правилника![]()
Ще ти кажа напълно сериозно.
Не гледам ануса на мъжа. И ми е пределно ясно, че хората имат косми около ануса си. И аз имам и не ги махам. Няма нужда да ги махаш.
За кремовете се бъркаш лекинко. Отиди и попитай в някой магазин за козметика за крем депилатоар за интимни места. Трябва да е специален, защото обикновените са за краката, а там космите са по-тънки и малки. И тези кремове са предназначени за жени. Мъжките косми са по-големи и не знам дали ще подейства. Не са лентички, а е крем, който се намазва. После чакаш 10-тина минути и го махаш. Но ефектът е като при бръснене - на следващия ден космите са пак налице.
Космите на краката грам не ме интересуват. Даже би ми било гадно...аз да не правя секс с жена, че да има гладки крака?
На гърдите аз горещо предпочитам да няма.
Благодаря!Очаквам още женски мнения ,съвети и препоръки!
За лентичките нищо не разбрах![]()
Лентичките са ленти с кола маска. МОля те, не опитвай да ги изполваш за интимните си части...от тях боли! Това колко струват зависи от марката.
ae man kvi sa teq perverzii be koq moma she trugne da ti gleda anusa![]()
trqq da e mn pervezno momi4e
brasni si tashacite i mi6nicite anusa go ostai bradat
Vij sa...muj s brusnati ili epilirani kraka e se 1 jena s kosmatiPo-dobre ne gi pipai,a puk ako tolko ti pre4at...of nz ti si re6ava6 dali 6e si gi maha6 teq kosmi bez zna4enie kude sa se pak tqloto si e tvoe :P
P.S. Sory za latinicata,no v momenta nqma kak da pi6a na kirilica![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
начи относно космите около анусане знам как на някое момиче ще му пречат там,да не ти бърка в задника?!мен лично грам не ми пречат
![]()
космите около половите органи(не половата система .. трудно ще имаш там косми![]()
)
да,махай се ги,защото иначе е гадно
с какво да ги махаш,еми най-лесно и удобно е със самобръсначка
относно депилационните кремове,не си струва,те действат като бръсначките,само дето се мацаш като луд и става по-бавно,но ефекта е същия
за лентичките
мога само да кажа,че ще те боли
поне в началото
за краката
аз лично си харесвам момчета с косми там
и да няма косми не е проблем,ама като,че ли по ми допада да има
там примерно си ги бръсни веднъж в седмицата и готово
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
май не си наясно кво е полова система...
иначе косми на гърдите и косми на интимните части-НЕ!!!
mishnicite,krakata,gyrdite - pravish edin pyt kola maska i posle s epilator
gyza ako iskash veche kola maska az oshte ne sym probal tam
kureca s mashinka za podstrigvane e nai hubavo shtot sled brysnene moje pypki da ti izlqzat ili da ti bode,syrbi i t.n.
az po princip sum protif mujete da se epilirat/jena sum!!!/ v smisul na niakfi otdelni mesta moje no kato cialo e gadno...
zna4i o/o polovite organi gi mahai za predpo4itane s kola maska shtoto ina4e e gadno s kremove ili samobrusna4ka,samo stavat po tvurdi
pod mishnicite sushto moje da gi mahash no pak s kola maska.....nai-dobre hodi na kozmetik ako ne te e sram est ama az mislia 4e niama za kfo![]()
na krakata ne gi mahai spored men sa sexy :P
we like it DARK&HARD
За космите около ануса - никой няма да тръгне там да гледа. Може да ги оставиш. Космите по краката според мен е хубаво да ги махаш. Със самобръсначка, епилатор или кола маска (лентички). По гърдите-и там ги махай! По въпроса за самите средства за обезкосмяване мисля, че вече ти отговориха доста изчерпателно. Сам си решаваш кой начин да избереш.
Усмихвай се дори когато ти е много мъчно, защото никога не знаеш, кой ще се влюби в усмивката ти.