- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Сбогом дълга коса :D
Здравейте. Откакто се помня, не съм стъпвала във фризьорски салонНе случайно косата ми е под кръста, при положение, че съм висока 1.75
Таа... дойде момента, ИСКАМ да я отрежа. Отвратителна е, мъка ми е да я реша по 30 минути, и да изразходвам един шампоан за 3-4 къпания.
Всичко това ми писнааа!!! Толкова е изтънена и грознаа... Толкова преса е изтърпяла. А как става едно изправяне - поне по 2 часа
Косата ми иначе е почти правичка. Та, реших да я отрежа на черта.
При фризьор, а не при майка ми, която ми реже връхчетата
Знам, че с по-къса коса мога да си правя най-различни и лесни прически. Приготвила съм лакове и какви ли не неща, приготвила съм маски за коса, всичко... за новата коса
Само чакам да дойде понеделник и да ида.
Страх ме еееее, не е заради самата коса, знам, че расте, ама какво ще кажат всички
Всички ще ме гледат... странно!
ВИНАГИ съм била с толкова дълга коса, едва ли не ме знаят като "момичето с дългата коса" и сега, такава драстична промяна
Та, споделете, по-добре ли ще е, ако я подстрижа... или вие сте съжалявали, че сте подстригали дългата си коса
Също предложете някакви идеи, какви прически си правите, като сте с къса косичка.. и въобще нещо кажете
![]()
Аз лично въобще не харесвам коси, дълги до гърдите, а какво остава да е под кръста?!Мне мне...Много по-добре ще е, ако си я подстрижеш.Така й придаваш свежест и е супер готино(лично според мен).Така,че махни я.Ще се промениш много и ще се харесаш, повярвай ми.
И да не ти пука кой какво ще каже.Айде, бъди смела.
![]()
Big or small, lies are lies!
Според мен това,че си се решила на промяна е доста добре.
Всъщност..Какво като те гледат странно?Нормално е.Не са те виждали по-друг начин,но мое мнение-Направи го.Отиди,направи си хубава прическа,пък нека си те гледат.
А ти колко искаш да я скъсиш горе-долу.Сподели снимка на прическата,която искаш..Пък може и на себе си(да видим тази дъъъъълга твоя коса)
I'm not in love this time,this night...
Мерси момичетаИначе колко искам да я скъся... Може би малко над раменете
![]()
Това че си решила промяна наистина е добре..А и косата расте бързо
А и преди (някъде когато бях 3-4 клас,а сега съм 7) си я правех на черта..Обаче лично на мене не ми харесва късата коса..
А за това какви прически съм правила:
- ами почти нищо..Оформянане с лак..Къдрила съм се..И такива работи..Нямах голям избор,или поне не се сещах каква прическа да си направя..А и бях дете,не че сега съм пораснала де![]()
Да не забравя да кажа,че не на всеки му ходи къса коса..
Сега предпочитам да съм с средна коса и си правя на 1-2 месеца..Обаче и моята коса е прекалено тънка и искам да е с повече обем..Но не знам как да се подстрижа (това вече е друг въпрос)..
Също така може да попиташ и фризьора/ката - какви прически може да си направиш..Той/тя ще ти каже най-добре..
Хайде аз да спра вече,че...![]()
![]()
Честита прическа от сега
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
И аз харсвам дългата коса, ама под кръста е прекалено вече.![]()
Подстрижи я, предполагам е доста изтощена вече по крайщата и дължините и наистина само ти пречи.
П.П. Ако те е страх от такава радикална промяна с косата - скъсявай я малко по малко. В понеделник като отидеш на фризьор може да я отрежеш до.. над кръста примерно или до гърдите, след 1-2 месеца като отидеш пак още по-късо и по-късо и така.![]()
You got to work hard
For your dreams to come true
Got to keep the flame alive...
Мерси пак... И аз мислех да се подстригвам постепенно, ама после се отказах. Поне ако ще правя нещо, да минава за един път![]()
А може ли снимка на сегашната ти прическа.![]()
Ще те намеря ли някога... ;(
Еми в интерес на истината я нямам в гръб, винаги е вързана, така, че не се вижда на снимките ми в лице.Иначе е обикновена, права, безформена коса, без бретони, етажи и т.н.
![]()
Не се колебай, режи я =D>
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
Не ме разубеждавайПървоначално написано от zwezdichka1
![]()
Първоначално написано от BadEmotion
Според мен дългите коси седят най-красиво ..
Стига да знаеш как да си я поддържаш
![]()
Много са хубавиПървоначално написано от zwezdichka1
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Не, не, не.. не са хубави, стигаПървоначално написано от aloveyou
![]()
![]()
Защо ти е толкова дълга коса, щом я носиш все на опашка? Не мисля, че ще съжаляваш, че си я отрязала. Но по-добре пробвай малко по-дълга от до раменете, да не е съвсем къса. Аз моята коса примерно не я харесвам като стане по-дълга, когато е по-къса има повече обем и стои по-добре, най-вероятно и твоята ще е така. Не се колебай според мен!
мале завиждам тиПървоначално написано от BadEmotion
![]()
![]()
![]()
![]()
За коеПървоначално написано от sanyflower7
![]()
Ако може снимка като се пострижеш . . . .ако освен някой не те разобеди![]()
Здравей, до преди 2 години и аз бях с много дълга коса, че дори по-дълга и от твоята. Когато се подстригах, си я отрязах до раменете. В началото ми беше адски странно и естествено хората ме гледаха и ме питаха защо съм си отрязала красивата дълга коса. Някои ми казваха, че мн ми отива, но други пък, че с дългата съм била по-добре. Аз много се влияех от мнението им. Първия ден много се харесах,но после имаше и период, в който дори плачех за старата си коса. Когато изтърпях този териод вече дори не се и сещах за старата си коса. Че дори се подстригах и по-късо. Сега пак я пускам, но не е толкова дълга както преди. Много по-удобно, лесно и практично е косата да ти дълга до около раменете. Можеш да си правиш всякакви прически. Според мен трябва да се подстрижеш! Успех!![]()
ами я пусни снимка както си сега, да ти дадем съвети дали ще ти отива толкова късо, може първо да опиташ по- малко да я отрежеш и после вече...
Защо първо не я подстрижеш малко по-малко?До гърдите примерно?Накъдри я,изправи я,поживей си малко с нея.Ами ако случайно късата коса не ти харесва?ЗА промените съм,но на свой гръб съм изпитала драстична промяна с косата си...макар и на 5.Оттогава не мога да понасям къси коси.Моята стига точно до под гърдите и ми е перфектна.Колкото и да я къдря не става много къса,правя си най-различни опашки,кокове,изправям я,къдря я.А като съм с къса коса ми е много по-трудно да си я оправя.Моето мнение е да не правиш такава промяна от раз,а постепенно.Така ще можеш по-бързо и лесно да откриеш идеалната дължина за теб.А,и да качиш снимка.
Elegance is the art of refusal - Coco Chanel
Същата история и при мен. Оттогава се стремя да пусна коса до дупето.ЗА промените съм,но на свой гръб съм изпитала драстична промяна с косата си...макар и на 5.Оттогава не мога да понасям къси коси
Авторке, не прави такава рязка промяна с дължината. Зарежи пресата, купи си кристали, спрейове за коса, бадемово масло и бъди търпелива.![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
и аз като малка имах дълга коса почти до кръста руса и на букли, сед това във 2ри клас реших че искам да я отрежа и баба ме направи на черта. тогава ми харесваше и се радвах, но и до ден днешен немога да я пусна дълга малко под рамете ми е, а аз искам да е малко над кръста![]()
>> та идеята ми е, че ще ти е много трудно да я пуснеш така дълга ако я отрежеш драстично. скъси я малко и ако прецениш, че дългата коса не ти липсва можеш да махаш по малко всеки месец докато постигнеш желаното късо. От дълго късо става, но обратното изисква време или много пари![]()