.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 91

Hybrid View

Сбогом дълга коса :D

Здравейте. Откакто се помня, не съм стъпвала във фризьорски салон Не случайно косата ми е под кръста, при положение, че съм висока 1.75 Таа... дойде момента, ИСКАМ да я отрежа. Отвратителна е, мъка ми е да я реша по 30 минути, и да изразходвам един шампоан за 3-4 къпания. Всичко това ми писнааа!!! Толкова е изтънена и грознаа... Толкова преса е изтърпяла. А как става едно изправяне - поне по 2 часа Косата ми иначе е почти правичка. Та, реших да я отрежа на черта. При фризьор, а не при майка ми, която ми реже връхчетата Знам, че с по-къса коса мога да си правя най-различни и лесни прически. Приготвила съм лакове и какви ли не неща, приготвила съм маски за коса, всичко... за новата коса Само чакам да дойде понеделник и да ида. Страх ме еееее, не е заради самата коса, знам, че расте, ама какво ще кажат всички Всички ще ме гледат... странно! ВИНАГИ съм била с толкова дълга коса, едва ли не ме знаят като "момичето с дългата коса" и сега, такава драстична промяна Та, споделете, по-добре ли ще е, ако я подстрижа... или вие сте съжалявали, че сте подстригали дългата си коса Също предложете някакви идеи, какви прически си правите, като сте с къса косичка.. и въобще нещо кажете

Мега фен Аватара на vagarious
    Аз лично въобще не харесвам коси, дълги до гърдите, а какво остава да е под кръста?! Мне мне...Много по-добре ще е, ако си я подстрижеш.Така й придаваш свежест и е супер готино(лично според мен).Така,че махни я.Ще се промениш много и ще се харесаш, повярвай ми. И да не ти пука кой какво ще каже.Айде, бъди смела.
    Big or small, lies are lies!

Според мен това,че си се решила на промяна е доста добре.
    Всъщност..Какво като те гледат странно?Нормално е.Не са те виждали по-друг начин,но мое мнение-Направи го.Отиди,направи си хубава прическа,пък нека си те гледат.
    А ти колко искаш да я скъсиш горе-долу.Сподели снимка на прическата,която искаш..Пък може и на себе си(да видим тази дъъъъълга твоя коса )
    I'm not in love this time,this night...

Супер фен Аватара на cookie_master
    режи я
    според мен само ти пречи
    МОМИЧЕ!

Мерси момичета Иначе колко искам да я скъся... Може би малко над раменете

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Това че си решила промяна наистина е добре..А и косата расте бързо
    А и преди (някъде когато бях 3-4 клас,а сега съм 7) си я правех на черта..Обаче лично на мене не ми харесва късата коса..
    А за това какви прически съм правила:
    - ами почти нищо..Оформянане с лак..Къдрила съм се..И такива работи..Нямах голям избор,или поне не се сещах каква прическа да си направя..А и бях дете,не че сега съм пораснала де
    Да не забравя да кажа,че не на всеки му ходи къса коса..
    Сега предпочитам да съм с средна коса и си правя на 1-2 месеца..Обаче и моята коса е прекалено тънка и искам да е с повече обем..Но не знам как да се подстрижа (това вече е друг въпрос )..
    Също така може да попиташ и фризьора/ката - какви прически може да си направиш..Той/тя ще ти каже най-добре..
    Хайде аз да спра вече,че...

Честита прическа от сега
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Супер фен Аватара на lDoLLl
    И аз харсвам дългата коса, ама под кръста е прекалено вече.
    Подстрижи я, предполагам е доста изтощена вече по крайщата и дължините и наистина само ти пречи.

П.П. Ако те е страх от такава радикална промяна с косата - скъсявай я малко по малко. В понеделник като отидеш на фризьор може да я отрежеш до.. над кръста примерно или до гърдите, след 1-2 месеца като отидеш пак още по-късо и по-късо и така.
    You got to work hard
    For your dreams to come true
    Got to keep the flame alive...

Мерси пак... И аз мислех да се подстригвам постепенно, ама после се отказах. Поне ако ще правя нещо, да минава за един път

Град
    Някъде там...
    А може ли снимка на сегашната ти прическа.
    Ще те намеря ли някога... ;(

Еми в интерес на истината я нямам в гръб, винаги е вързана, така, че не се вижда на снимките ми в лице. Иначе е обикновена, права, безформена коса, без бретони, етажи и т.н.

Супер фен Аватара на viksit0y
    Град
    Варна
    Не се колебай, режи я =D>
    Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..

Цитирай Първоначално написано от BadEmotion

Според мен дългите коси седят най-красиво .. Стига да знаеш как да си я поддържаш

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Не, не, не.. не са хубави, стига

Град
    Горна Оряховица
    Защо ти е толкова дълга коса, щом я носиш все на опашка? Не мисля, че ще съжаляваш, че си я отрязала. Но по-добре пробвай малко по-дълга от до раменете, да не е съвсем къса. Аз моята коса примерно не я харесвам като стане по-дълга, когато е по-къса има повече обем и стои по-добре, най-вероятно и твоята ще е така. Не се колебай според мен!

Повече от фен

Re: Сбогом дълга коса :D

Здравейте. Откакто се помня, не съм стъпвала във фризьорски салон Не случайно косата ми е под кръста, при положение, че съм висока 1.75 Таа... дойде момента, ИСКАМ да я отрежа. Отвратителна е, мъка ми е да я реша по 30 минути, и да изразходвам един шампоан за 3-4 къпания. Всичко това ми писнааа!!! Толкова е изтънена и грознаа... Толкова преса е изтърпяла. А как става едно изправяне - поне по 2 часа Косата ми иначе е почти правичка. Та, реших да я отрежа на черта. При фризьор, а не при майка ми, която ми реже връхчетата Знам, че с по-къса коса мога да си правя най-различни и лесни прически. Приготвила съм лакове и какви ли не неща, приготвила съм маски за коса, всичко... за новата коса Само чакам да дойде понеделник и да ида. Страх ме еееее, не е заради самата коса, знам, че расте, ама какво ще кажат всички Всички ще ме гледат... странно! ВИНАГИ съм била с толкова дълга коса, едва ли не ме знаят като "момичето с дългата коса" и сега, такава драстична промяна Та, споделете, по-добре ли ще е, ако я подстрижа... или вие сте съжалявали, че сте подстригали дългата си коса Също предложете някакви идеи, какви прически си правите, като сте с къса косичка.. и въобще нещо кажете
    мале завиждам ти

Re: Сбогом дълга коса :D

Цитирай Първоначално написано от sanyflower7
    мале завиждам ти
    За кое

Супер фен Аватара на p3tinc3t0
    Ако може снимка като се пострижеш . . . .ако освен някой не те разобеди

Здравей, до преди 2 години и аз бях с много дълга коса, че дори по-дълга и от твоята. Когато се подстригах, си я отрязах до раменете. В началото ми беше адски странно и естествено хората ме гледаха и ме питаха защо съм си отрязала красивата дълга коса. Някои ми казваха, че мн ми отива, но други пък, че с дългата съм била по-добре. Аз много се влияех от мнението им. Първия ден много се харесах,но после имаше и период, в който дори плачех за старата си коса. Когато изтърпях този териод вече дори не се и сещах за старата си коса. Че дори се подстригах и по-късо. Сега пак я пускам, но не е толкова дълга както преди. Много по-удобно, лесно и практично е косата да ти дълга до около раменете. Можеш да си правиш всякакви прически. Според мен трябва да се подстрижеш! Успех!

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    ами я пусни снимка както си сега, да ти дадем съвети дали ще ти отива толкова късо, може първо да опиташ по- малко да я отрежеш и после вече...

Голям фен Аватара на JCoutureJunkie
    Град
    В близост до хладилника
    Защо първо не я подстрижеш малко по-малко?До гърдите примерно?Накъдри я,изправи я,поживей си малко с нея.Ами ако случайно късата коса не ти харесва?ЗА промените съм,но на свой гръб съм изпитала драстична промяна с косата си...макар и на 5.Оттогава не мога да понасям къси коси.Моята стига точно до под гърдите и ми е перфектна.Колкото и да я къдря не става много къса,правя си най-различни опашки,кокове,изправям я,къдря я.А като съм с къса коса ми е много по-трудно да си я оправя.Моето мнение е да не правиш такава промяна от раз,а постепенно.Така ще можеш по-бързо и лесно да откриеш идеалната дължина за теб.А,и да качиш снимка.
    Elegance is the art of refusal - Coco Chanel

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    ЗА промените съм,но на свой гръб съм изпитала драстична промяна с косата си...макар и на 5.Оттогава не мога да понасям къси коси
    Същата история и при мен. Оттогава се стремя да пусна коса до дупето.

Авторке, не прави такава рязка промяна с дължината. Зарежи пресата, купи си кристали, спрейове за коса, бадемово масло и бъди търпелива.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Голям фен
    и аз като малка имах дълга коса почти до кръста руса и на букли, сед това във 2ри клас реших че искам да я отрежа и баба ме направи на черта. тогава ми харесваше и се радвах, но и до ден днешен немога да я пусна дълга малко под рамете ми е, а аз искам да е малко над кръста

>> та идеята ми е, че ще ти е много трудно да я пуснеш така дълга ако я отрежеш драстично. скъси я малко и ако прецениш, че дългата коса не ти липсва можеш да махаш по малко всеки месец докато постигнеш желаното късо. От дълго късо става, но обратното изисква време или много пари

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си