.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    гост 1
    Guest

Хора главичката при чикийте не ми се появява цялата ?

Ако не е нормално какво да правя ?

Ne e normalno.Koji4kata trqbva da se zabelva do samiq kraj!Tova maj be6e fimoza ili ne6to podobno...Neznam...No ne e normalno!Nqma ni6to sramno v tova da se konsultira6 s lekar!
    Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money .If you think the fuck is funny,fuck yourself and save your money.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от dataworm
    Ne e normalno.Koji4kata trqbva da se zabelva do samiq kraj!Tova maj be6e fimoza ili ne6to podobno...Neznam...No ne e normalno!Nqma ni6to sramno v tova da se konsultira6 s lekar!
    A ako sam na 13 normalno li e ???

Анонимчо
    Guest
    Не е нормално ! Иди на лекар ! И аз бях така кат по-малък ама отидох и за нула време ме "опрайха"
    Малко боли ама се търпи .

Фен
    Град
    В Лудницата
    Съвсем нормално си е никъде не е казано, че трябва цялата да се показва

Фен
    Град
    lulin
    да не е нормално ти си дефектен ходи на лекар да ти го резнат...............кожляка де

Анонимчо
    Guest
    хахаха не се резва а се "отлепя" щот е залепнал от 12 години "застой"

Фен
    Град
    В Лудницата
    Виж са то не е задължително главичката да ти е от вънка но трябва да може да се мърда свободно! А ако при теб не може ходи да я резнат ( кожата не главичката )

Gost 1
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Soldier_OF_Fortune
    Виж са то не е задължително главичката да ти е от вънка но трябва да може да се мърда свободно! А ако при теб не може ходи да я резнат ( кожата не главичката )
    Marda si svobodno !!!

gost 1
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Soldier_OF_Fortune
    ........no katoe vazbuden ne se pokazva cqlata samo kogato e otpusnat

И аз иимам същия проблем - абе кажете нещо - кво да правим.

П.П. Освен лекар

Повече от фен
    Град
    Варна
    Аз така и не разбрах кога и до колко се забелва кожичката.
    Ако проблема е такъв, че в отпуснато състояние кожичката на пениса се забелва докрай, но когато е надървен само до главичката(тоест не може да се забели докрай)значи имате фимоза.В такъв случай най-добре е да отидете на уролог, разбира се има и алтернативен начин - например под душа когато се къпете да се опитвате малко по малко да го забелвате.Ще ви заболи сигурно, но няма как.Но със сигурност трябва да предприемете нещо, а не да си седите така!
    Ако си се забелва при всички случаи нормално нямате проблем.Някой момчета се притесняват и от това, че когато е надървен не се оголва сам, а трябва с ръка да го направят.Това също обаче не е проблем.

Град
    Sofia
    Момчетаааа,я погледнете тук!!!
    http://www.bg-mamma.com/site/content/view/966/прочетете ииии може сами да си сложите диагноза
    NETI

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си