.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Фен
    Град
    lulin
    не бе говори си колкото изкаш ти си неква пичка обаждаи се

Нито една от тези комбинации не ме кефи.
    Предпочитам тъмна/черна коса със зелени очи. Това вече си ми харесва много!

"Hominem te esse memento"

Цитирай Първоначално написано от street_force
    не бе говори си колкото изкаш ти си неква пичка обаждаи се

blagodarq ....ama ti vnimavai sas zaka4kite.hahaha.....moga da vi kaja 4e street_force si e pi4 i to golqm....
    nali znaete 4e v jivota ima mnogo predizvikatelstva ami to4no zaradi tova moje da se jivee da izpita6 vsi4ki udovolstviq i predizvikatelstva.

Re: Koq kombinaciq ve si struva po-privlekatelna?

Цитирай Първоначално написано от kristiqncho_m
    Kajete sega,koq kombinaciq za vas e nai-privlekatelna i nai-seksi,stava vupros za momi4e:
    1)Rusa kosa i zeleni o4i
    2)Rusa kosa i sini o4i
    3)Rusa kosa i kafqvi o4i
    4)Kestenqva kosa(svetlo 'tymno kestenqva)
    5)Cherna kosa
    6)Chervenikava kosa
    Spodelete koq ot tezi kombinacii vi kara da izdivqvate i samo kato vi pogledne momi4eto da go nadyrvite..i kajete za6to tolkova vi haresva????
    Na men li4no,mnogo me kefqt rusite madami.Mnogo sa gotini!

abe spored men samo kosa i o4i ne pravqt gotina macka........ne mislish li?????

Guest
    да има ГОЛЕМИ о4и, пък за цвета не придирам.
    за косата- да има някава коса, пък ако ще да е на раста, не си падам по скинарки.

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    Точно го казаха... очите и косата не правят човека! Има мн красиви момичета, които са с кестенява коса и кафеви очи и нз си какво там. Тя може да е с лилава коса и пак да е яка А и бтв защо момичетата да не отговарят ?! Напр. аз харесвам кестенява коса и кафеви очи за момчета. Ама има мн сладури, които са с пъстри или зелени, та дори и сини очи. И какво от това, че са с такива очи или коса!? Или обратното - не е задължително като е с кестенява коса и кафеви очи да е сладур. Може да е някой урунгел!
    HardC0re and BDSM forever

Цитирай Първоначално написано от Chiana
    Точно го казаха... очите и косата не правят човека! Има мн красиви момичета, които са с кестенява коса и кафеви очи и нз си какво там. Тя може да е с лилава коса и пак да е яка А и бтв защо момичетата да не отговарят ?! Напр. аз харесвам кестенява коса и кафеви очи за момчета. Ама има мн сладури, които са с пъстри или зелени, та дори и сини очи. И какво от това, че са с такива очи или коса!? Или обратното - не е задължително като е с кестенява коса и кафеви очи да е сладур. Може да е някой урунгел!

podkrepqm tva mnenie mn me kefi6 macka......
    nali znaete 4e v jivota ima mnogo predizvikatelstva ami to4no zaradi tova moje da se jivee da izpita6 vsi4ki udovolstviq i predizvikatelstva.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си