.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Moderated:Имам големи гърди,да се притеснявам ли от това?!

Хей,на някои от вас,това мойе да им прозвучи абсурдно и дори смешно,но на момичета,които имат подобен проблем ...едва ли.Та аз имам хммм...доста развити гърдиМомчетата често ме заглеждат точно там и това много ме дразни.Сякаш нямам други достойнства и качества.Когато бях седми клас страшно ми се подиграваха за тях .Сега вече пораснах,издължих се и отслабнах,но все пак...момичета са ми казвали,че имам страхотен бюст,момчета съшо са го казвали,но ме е страх...според вас дали да се опитам да го крия,или да не се притеснявам от това?!?!...

Moderated by miloto
    т.7 от Правилника
    Kill the siders,to save the butterflies!

Супер фен
    Град
    sofia
    edni se oplakvat 4e sum im malki, drugi 4e sa im golemi...e nqma ugodiq
    za kvo 6te se pritesnqva6 kvito gospod dal takiva, kefi im se i drugite 6te im se kefat

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    Хах интересен въпрос имаш...Да ги криеш-трудна работа, а и щом на околните гледката им харесва-какво те бърка, я се изпъчи мацка и горе главата
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Цитирай Първоначално написано от e4o
    za kvo 6te se pritesnqva6 kvito gospod dal takiva, kefi im se i drugite 6te im se kefat
    абсолютно си права,мила
    винаги чуждата паница е по-готина
    какво да ти кажа .. трудно би ги скрила ,но щом не те кефи да те заглеждат там,поне не носи широки деколтета пак ще те гледат,ама поне по-малко
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Фен
    Град
    София
    Бе какво те интересува и аз в 7ми клас имах най-големите от класа и ми викаха там нещо,ма сега като пораснах и си ми седят перфектно,щото гърдите растат при момичетата на 13 14 години горе долу до 15 и край няма повече..
    в никъв случай не ги прикривай защото сега повечето момичета нямат грам,и кви ли не дебели сутиени с подплънки си слагат,преди мойта приятелка си слагаше памук,та ако се съблече пред някое момче кво ще покаже-памук?!

Мега фен
    Децата винаги се подиграват на различните.

Мега фен
    Все ще гледат там, но ако не ги излагаш на показ, няма съвсем всички да гледат само тях.

Guest
    awe kak moje da gi kriish ve? pokazvai gi daje poveche che onez det ta gledat da im tekat ligite...

Мега фен
    Да...май наистина всички в днешно време мислят така - "да си покажем тялото, за да ни харесват. Ние акъл нямаме"...

Голям фен
    Град
    Sofia

Re: Moderated:Имам големи гърди,да се притеснявам ли от това

Цитирай Първоначално написано от Baby_Doll_Girl
    Хей,на някои от вас,това мойе да им прозвучи абсурдно и дори смешно,но на момичета,които имат подобен проблем ...едва ли.Та аз имам хммм...доста развити гърдиМомчетата често ме заглеждат точно там и това много ме дразни.Сякаш нямам други достойнства и качества.Когато бях седми клас страшно ми се подиграваха за тях .Сега вече пораснах,издължих се и отслабнах,но все пак...момичета са ми казвали,че имам страхотен бюст,момчета съшо са го казвали,но ме е страх...според вас дали да се опитам да го крия,или да не се притеснявам от това?!?!...

Moderated by miloto
    т.7 от Правилника
    Абе ти луда ли си.. Колко момичета си мечтаят за големи бюстове, а ти си застанала тука и се оплакваш. И аз имам голям бюст, ама никога не са ми се присмивали момчетата..напротив, базикнат ме нещо и си се хилим заедно. За кво се сдухваш от простотии. Не го скривай, а го покажи, но без да прекаляваш. Това е моят съвет.
    Денят настъпва и светлите лъчи
    огряват ярко тоя свят огромен,
    но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
    че всичко си остана тъжен спомен.

Guest

Колежка Напълно те разбирам.. Поне и аз преди се притеснявах, но ако искаш съвет от някой в твоето положение, трябва да знаеш че сме си късметлийки,нищо че наистина е дразнещо да те оглеждат постоянно

Супер фен
    Град
    Искам да стана модератор

Moderated by miloto
    т.7 от Правилника
    аз те съветвам да го показваш. слагайпо дълбоки деколтета

Повече от фен
    Град
    ruse
    Abe kvo ti puka za teq deto te obijdat, te prosto zavijdat.Kolko momi4eta iskat golemi gardi, no nqmat.Tova, 4e ima6 golqm biust moje samo da ti vdiga samo4uvstvieto

AZ imam prekaleno d1lgi kraka i mnogo stegnato dupe... kakvo da pravq? opitah vsi4ko, dori hodih prikleknala no ni6to ne pomaga... vse taka visoka i elegantna s1m. mnogo s1m pritesnena-POMOGNETE

a po v1prosa-skrii gi!
    Ако е в моите ръце, то е мое
    Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
    Ако строя нещо, то всички части са мои.
    Ако изглежда като мое, значи е мое.
    Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
    Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.

Цитирай Първоначално написано от mariella_17
    Abe kvo ti puka za teq deto te obijdat, te prosto zavijdat.Kolko momi4eta iskat golemi gardi, no nqmat.Tova, 4e ima6 golqm biust moje samo da ti vdiga samo4uvstvieto
    Това за завиждането не съм съвсем съгласна.Ако гърдите и са стегнати-да,обаче аз лично имам една позната,която има много големи гърди,но за сметка на това са увиснали и е адски грозно...веднъж беше облякла блуза с доста широко деколте и стоеше много гадно..аз и казах че по-добре да не я облича а тя ми каза че и завиждам....опазил ме бог да и завиждам на тва!!!

Фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Paris_Hilton
    Цитирай Първоначално написано от mariella_17
    Това за завиждането не съм съвсем съгласна.Ако гърдите и са стегнати-да,обаче аз лично имам една позната,която има много големи гърди,но за сметка на това са увиснали и е адски грозно...веднъж беше облякла блуза с доста широко деколте и стоеше много гадно..аз и казах че по-добре да не я облича а тя ми каза че и завиждам....опазил ме бог да и завиждам на тва!!!
    Абе момичето казва че момичетата и момчетата й се кефят на гърдите - следователно са големи но хубави
    така че в случая не говорим за огромни увиснали до краката цици

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Показвай си ги, но не прекалено много,защото ще те сметнат за к***а.

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Цитирай Първоначално написано от х
    AZ imam prekaleno d1lgi kraka i mnogo stegnato dupe... kakvo da pravq? opitah vsi4ko, dori hodih prikleknala no ni6to ne pomaga... vse taka visoka i elegantna s1m. mnogo s1m pritesnena-POMOGNETE
    Хаха... Много правилно... Аз пък имам красиви о4и- кво да правя? Да ги държа затворени??

Маце, да не ти пука- много жени биха дали мило и драго да ги забележат... А ако някой те опознае, ще знае много добре, 4е не си само едни цици...
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Blagodarq za podkrepata i za dumiteve4e 6te znam kak da reagiram,kogato nqkoi mi se napravi na '6 za 5'otnostno g1rditexexexe.A i nali ima6e edin laf:'Koito ne me haresva,da ne me gleda' btw eto edna moq pic,za da vi stane qsno za kvo ide re4
    http://free.bol.bg/di4oo//Pretty_Killer_F.JPG
    Kill the siders,to save the butterflies!

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    btw eto edna moq pic,za da vi stane qsno za kvo ide re4
    http://free.bol.bg/di4oo//Pretty_Killer_F.JPG
    Може аз да съм недоскив, ама на тая снимка цици не се виждат... Можеби трябваше някоя в профил да дадеш...
    Ама бутай...
    Сладур4е си
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Aз да си призная имах същия проблем - всичките ми приятелки ми завиждаха за размера и формата на гърдите, нямаше сутиен, които да не ми стоеше перфектно, а аз се притеснявах ужасно, че само там ме зяпат. С годините го преодолях, обаче през последната година отслабнах и свалих близо 6 см от обиколката, сега вече и на мен ми е трудно да се възприема с малък бюст. Така, че цени това, което имаш
    " I Am Not A Bitch, I Am The Bitch "

Фен
    Град
    Somewhere I Belong
    Не се притеснявай! Ми нека гледат!Като твойте са по-хубави. Не се притеснявай! Ако наистина ти е неприятно просто не ходе с големи деколтета. Има жени, дето дават доста пари и търпят доста болки за да имат голям бюст. Ти си го имаш! Радвай му се! Можеш да докажеш, че си нещо повече от големи цици.Не се притеснявай ичобщо!
    Усмихвай се дори когато ти е много мъчно, защото никога не знаеш, кой ще се влюби в усмивката ти.

ima6 li gi,ima6 gi.nqma da se pritesnqva6 nqma da gi krie6.6te varvi6 sas visoko vdignata glava.dokato sa o6te hubavi stegnati i golemi nai ve4e 6te si gi pokazva6 mnogo qsno.ot kvo te e sram.ti ako si dostata4no umna 6te im dokaje6 na vsi4kite lainari 4e kolkoto sa ti i golemi tolkova ti e i golqm mozaka taka 4e smelo i tva e nikvo kriene be macka.

Аз ко да кажа кат са ми малки ц***ите Вапроса е че кат трагнем да плуваме и малко по-ненадарените ми се присмиват 4е не съм си запалвала сутиена(пък те не могат да кажат щото сутиен не са виждали...)

Цитирай Първоначално написано от e4o
    Да и аз сам на тфа мнение
    цЪк тУк за да ми помогнш да си купя pSP ! МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО На тезИ които решат да ми помогнат !!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си