Бочко руллз много е готино)

иначе
1
значи обикновено слагам черен молив и някакъв гланц с светъл цвят.И винаги имам в джоба си балсамче,защото гланца го изяждам и да не ми се напукват устните-това е идеалното решение.

Ако съм решила да излизам нанякъде и да се гримирам слагам мн светли розово-бежави сенки на целия клепач,и с апликатора зимам малко перлено лилаво,и го слагам от вътрешната част на окото съвсем малко,колкото е само апликаторче,това мекичкуту му...и така се смесват и ми харесва

Кремове ползвам мн рядко,бях си взела трите стъпки на Клиник ама са незнам даже къде са забутани Иначе тоалетно мляко-купих си от коледния базар в ндка,едно българско-мн съм доволна...

2
тяло-коремни преси:Р иии преди ходех на фитнес,ама спрях,са мисля от втория срок пак да отделям време за него

Като кремове,след къпане понякога си слагам едно кремче ми е останало,от Орифлейм..май я няма вече тази серия,ама е много хубавко

3
Обикновено косата ми е права,с малко по-къс бретон,има някакъв обем...нищо особено.Понякога си я връзвам високо горе на опашка,и оставам само бретона отпреде

Шампоани-Ами....ползвам един за мазна коса и пърхот ахахах) И също много съм доволна,не мога да кажа амрка-не я помня,а и ме мързи да ставам да видя
Имам хининова вода,и една маска която си купих заедно с тоалетно мляко-пак за мазна коса...И от нея съм адски доволна,а въобще не е скъпа....Ако намеря къде бутнах листчето с адреса,ше ви го кажа