- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- 3 нетрадиционни въпроса !
1.Еми значи много ми е интересно лижете ли ануса на гаджето си ???2.А той/тя лиже ли ви Вашият??3.Гаджето ви бръсне ли си задника(той/тя) ?
абе фия с тия теми се усрахте бе да му еба маиката като изкаш бади газолизец не ни занимаваи
Аналната област не е ерогенна зона за мен и за партньора ми.
Ne!
и вие не сте в час и му обръщате внимание на тоя лаиновоз
![]()
![]()
![]()
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимкИ в подписа!
/забрана за позлване на такъв!
Nqma ftori takuf
Даи ми един от ония партийни куфари да купя на пет путки мини купари ...портмонето ми да е претъпкано вместо кухо дошъл съм за нещо сухо!!!
скапан миндил
skapan mangal se pishe ne mingil ..se taq toq opredeleno e anusliza4 xa ...kvi sa tiq tapi vaprosi deto zadavash ///do sa igrax na mafiata sori toi si znae ...are leka i mekaa
![]()
Колкото по-малко знаеш,толкова по-дълго живееш!!!Obojavam da Lizkam picheta....
не мангал е едно миндил е друго
Tи май май нещо не си удер да пускаш такава тема.Е това поне е по интересно от малък ли ми е и дали не ми става наистина защото е вероятно да се притеснявам.Или някакви такива от сорта.Първоначално написано от RDA
....
Иначе не
![]()
dokato ima vinska degustaciq shte ima i jiteiska degradaciq®
dont hate,dont fight just be polite®
Ми не.
бате и ти ли отговаряш бе ти да не си болен скии го че е некав кенеф дато снощи ни зарина
Мен ли имаш предвид ?Първоначално написано от street_force
![]()
nai to4no kazanoПървоначално написано от street_force
† Lead that kind of life that when you die the devil would ignite you a candle †.
abe kato te gleam na taa snimka kuf si mi hubavec to4no ti mi prili4a6 na guzolizecПървоначално написано от street_force
![]()
не сам мати можеш да го лизнеш след като ти се изсера в устата скрии се скумрио кат не знаеш за кво става дума не се бутаи че да не ти ..............Първоначално написано от fti4ka
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
abe sme6niko pogledni se kuf si selqnin ma!!!!!!! off nqma kakvo da se zanimavam s teb......Първоначално написано от street_force
Оралните ласки около областта на анала слабо ме интересуват.
estestveno che go pravim,gotino e. idvamata sme chistoplatni i izbrasnati(gladki kato bebeta) No tova se pravi samo s blizak chovek sas sluchaen partnior nikoga
ахахахаххахахахахахахахах аххахахахахахахахахахахха хахахахахахахахаххахахаха хахахахахаххахахахахахаха ххахахахахахаххахахахахах ахахахаххахахахахахахахах ахаххахахахахахахахаПървоначално написано от RDA
Бурно oсвиркване !!!!![]()
![]()
![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
Първоначално написано от RDA
pitai maika si![]()
haha moito gadje si pravi plitki![]()
opredeleno i az sam taka i nz dali ima voab6te hora koito si lijat zadniciteПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()
![]()
![]()
![]()