- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- problem li e?
Na 13 sym momiche , gadjeto mi e na 24 i go prawihme bez prezerwatiw i toi swyrshi w men obache mi kaza che nqma nishto da stane i az sym spokoino sega.Ottogawa minaha 7 sedmici i ne mi e doshlo da kaja li na nashite?
7 седмици?! И нямаш цикъл?! О, мила, или си бременна или имаш някакъв проблем. И В ДВАТА СЛУЧАЯ Е ЛОШО! Иди на генеколог или кажи на ваще!
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.
kak da ida na ginekolok kato maika se poznawa s lichnata lekarka... nemoga i da im kaja..shte me ubie !
И аз да бях и аз щях да те убия!!!1Приятеля ти е педофил...а ти явно нямаш достатъчно акъл.... За Бога та ти си дете!!! Потресена съм....както и да е...
Не е задължително да ходиш при личната лекарка... Трябват ти около 10 лв. хващаш се и отиваш на частен гинеколог.... Ох, не ми се мисли ако си беременна... И как можеш да издържиш 7 седмици...хаха ти или се габаркаш с нас или си наистина много наивна.... Марш на лекар!!!![]()
В ръцете си ме вземаш и усещам
как ти си всичко в моя малък свят,
и как септември-хладен и надменен
не ще ми вземе теб и любовта...
nqmam pariПървоначално написано от gia_bs
![]()
![]()
![]()
a i me e strah da prawq abort ako sym bremenna
Ела при мене ще шибам 2 пъти и щи дам 10 леваПървоначално написано от Анонимко
![]()
ppppffffffffff mi ne znae6 li 4e taka se zabremenqva!!!!!!!!!!!!!!??????????????? kato pravi6 ne6to se ogramotqvai predvaritelno pone!!!!!!!!!!![]()
ne iskam da te depresiram, a po-skoro ti davam savet.!!!!!!!
nai-dobre govori s va6te, za6toto te mogat da ti pomognat.!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a i o6te ne6to- ne smqta6 li 4e 24 e mn golqm za dete kato teb!!!!!! ot men zapomni 4e ti si mu prosto za uprajnenie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tova e gre6ka
aide i da se opravq6![]()
If at first you don't succeed,
then dust yourself off and try again
Говориш с приятеля ти....оф...ти... не разбираш ли че говорим за наистина СЕРИОЗНО нещо???? Или...хм...абе приятна бременност ти пожелавам...
(Според мен само се намораш на приказки)
ПП: Побъркани лапета....мислите си че е смешно да си говоите за такива неща....дано един ден ти се стовари на главата та да те видим тогава....!!!
В ръцете си ме вземаш и усещам
как ти си всичко в моя малък свят,
и как септември-хладен и надменен
не ще ми вземе теб и любовта...
ох, мале.....ужас! Много лошо! Е, добре - ти си тъпа и наивна, ама той поне не се ли сети за презерватив?!
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.
izobshto twa ne e shega ;(Mnogo sym pritesnena obache me e strah ot wsichko .. priqtelq mi toku shto mi kaza che kasa s men! NE znam kakwo da prawq ... otchaqna sym a maika e tolkowa konserwatiwna sigurno shte me prebie a za tatko da ne goworim!
В най-добрия случай може би ще е хубаво да вземеш от новото противозачатъчно ТЪПОТИН ДУО.
Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money .If you think the fuck is funny,fuck yourself and save your money.
3Първоначално написано от [dataworm
kakwo e towa? kajete mi otchaqna sym... molq wi pishete po temata ne me uprekwaite... bedna sym!
глупаво момиченце...
как може да те е страх от вашите точно в тоя момент? как така те е страх от аборт? ти въобще осъзнаваш ли че си БРЕМЕННА
имаш живот в тебе
това е нещо което инфатилния ти мозък не може да разбере! затова слушай внимателно!
отиваш на лекар. ако си бременна(което е очебръкно) казваш на вашите, защото това е най-добрия начин да разберат(повярвай не е приятно да разберат от съседа или някой друг)
НЕ ЧАКАЙ! прави го веднага!
ne moga hora razberete me;(;(;( strah me e ot wsichko a i winagi sym iskala da imam sestriche ili bratche... a towa shte go wyzpriema kato takowa...strah me e ot wsichko...ot jiwota... ;(
![]()
Върви направи една свирка на баща си та барем от 10000000000 сперматозоида един да ти влезне в главата и да оплоди иначе бедния ти мозък !!
Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money .If you think the fuck is funny,fuck yourself and save your money.
проста ама маса простаПървоначално написано от Анонимко
те вашите скоро ще разберат така или иначе!
приятна бременност
![]()
awe baby kaji mi samo ot kade si i kade po to4no jivee6 ta da se sre6tnem i da mi pokaje6 tvoq "priqtel" da pometa kvartala s nego ne se 6eguvam samo mi kaji i 6te doida s 30 4oveka i ste go razpanem na stalba pred vas![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Русалката е риба с цици и без п---а.ГОЛЯМА МЪКА!!!!
Абе то станало вече, какво сте се развикали всички...Ти тест правила ли си си, туй е най-лесното (струва към 3 лв)? Толкова ли нямаш някоя приятелка, която да ти даде 10-20лв на заем да идеш на лекар? И да кажа, на този който спомена за ПОСТИНОР ДУО, че той се взима до 72 часа след акта....тцтцтц
za6to si misli6 4e roditelite ti sa nai-golemite ti vragova!!!??? naprotiv- v na4aloto 6te se stresnat i moje da ti se skarat, no posle 6te ti pomognat. v interes na istinata na tozi etap ot jivota ti te sa EDINSTVENITE koito MOGAT da ti pomognat. drugiqt takav e priqtelqt ti, no toi te e zarqzal taka 4e.........
ne se strqskai ot tova 4e mama 6te ti se skara, ili 6te ti se sardi- tq iska nai-dobroto za teb i v kakvato i da e situaciq 6te zastane na tvoq strana.
aide 4ao i ti jelaq uspeh i se nadqvam da postapi6 po nai- RAZUMNIQ NA4IN
If at first you don't succeed,
then dust yourself off and try again
abe momi4ence ti ne si dobre!Po-dobre govori s roditelite ti nikoi drug osven tqh nqma da ti pomogne!i kvi sa teq tupi izkazvaniq ot roda na "strah me e" kato ne mislite s glavite si 6te si surbate poparata!da se beshe ogramotila malko predi da po4nesh da pravish tolkova seriozno neshto kato sexa zashtoto vse pak si na 13,oshte si dete!Uspeh vse pak!
mi az si naprawih test 2 sedmici sled towa zashtoto priqtelq mi dade pari i toi izleze polojitelen obache priqtelqt mi kaza che shtom e polojitelen ne sym bremenna i da ne se pritesnqwam i che ako e bil otricatelen togawa imalo mqsto za malko pritesnenie!![]()
Голямо момче си, за да пишеш тук с женски никове и да ебаваш хората толкова безстилно.
BOJEEEEEEEEEEEEEE tvoq priqtel nema mozak za 5 stotinki!!!!!!!e bravo 13godishno momi4e bremenno tc tc tc tc!na kade otiva tozi svqt....az na 13 oshte igraesh na kukliПървоначално написано от Анонимко
Blagodarq ti trognata sym!Първоначално написано от Анонимко
![]()
Veche razbrahme che momicheto e typo i naivno razbrahme i che toq kretenqga pedofila e nqkakyv bolen mozyk syveta mi e OBYRNI SE KYM RODITELITE SI sled kato mojesh da si otvorish krakata mojesh da poemesh posledstviqta za tova taka che ... v sluchaq oniq nqma da ti pomogne vzimai merki na vreme i kaji na vashte makar che to ... vremeto baq si e minalo veche aide deistvai MAMA i Tati dr spasenie nqma!!!!!!!