Цитирай Първоначално написано от [CSKA
f0r3v3r]
Цитирай Първоначално написано от dj_tigrica
Цитирай Първоначално написано от [CSKA
f0r3v3r]
Цитирай Първоначално написано от Foxi_v6
na maja li mu e po xubavo kato svarshva ili na jenata kato stiga do orgazum ....neka si kajem mneniqta!!!!
Ти изпитвал ли си анален оргазъм(щото мисла че вагинале н не си), аре като ти го сложат в дупето ела и ни са пофали..
Профан.. малко мисли с главата си бе ейй ..

4i6 ti .moje li po leko s ubidite be pedal takav.moga da ti kaja 4e foxi e izpital mn pove4e raboti ot kolkoto ti si vidql na toq svqt.da az go 4ukah na zadna 6o teb ne6o problem ima6 li .....s nego i negovoto dupe..vzemi si zatvori ustata 4e mn plqmpa i vmesto da se pravi6 na maj moje6 da otide6 pri nego i da go popita6 za nqkoq i druga tehnika.povqrvai mi 6e te nau4i.kak da kara6 edno momi4e da se 4uvstva qko.tai 4e si zatvarqi pluvalnika..tapak......
Ахаха кукло не разбра ли че номерата си прекалено курвенски спри да го защитаваш и иди да ти го даде..
и кфо.. техники ахахаха.. дамм може да ме научи как се ебе шибек.. нали и в зоопарка го е прайл.. в лайната на слона.. сиг и за тфа се оплаква от малкочуркие.. аве ко да ви разпраям вии сте много зле тримата с яките теми и отговори.. ахахах на кой му бил по як оргазъма малеее тфа и братовчед ми дето е на 7 не може да го измисли, въпреки че е с по голямо сексуално образование от тебе.. и не е галош като оня стреет-а.. тръгнала от 3клас свирки да ми прай.. на даскала по физическо свирки прайла.. браво да знайш в тоя форум сички ти завиждат.. чудя се хич ти майка имаш ли.. или е прекалено заета с минетите на някой случаен виетнамец с баварец.. уфф незнам мойто момиче ама земи са опрай.. опази ме боже

sme6en si i si jalak.za6oto mn ti znae ustata PREDUPREJDAVAM TE EDNO ZA MEN GOVORI KAKVOTO SI ISKA6 A,MA ZA MAIKAMI NE SPOMENAVAI I DUMA TQ E NAI SKAPOTO NA TOQ SVQT SLED KATO BA6A MI UMRQ TAI 4E SI ZATVORI 4OFKATA LAINO TAKOVA..ZA FOXI NE IKAZVAI I DUMA.EMI TOI VE4E MI GO E DAL.TEBE NE6O .KVO TE BARKA....A DO KIKETO ...HODI SE GRAMNI TVA SA MN QKI PI4OVE I TI NE MOJE6 DA IM STAPI6 NA MALKIQ PRAST ...A ZA BRAT TI HODI MU DUHAI AKO ZNAE6 KAK DE KATO E PO SEKSUALEN OT MEN..A DO FIZI4ESKIQ SALON TABE MAI TE E QD 4E NQMA KOI DA TI LAPA A...A ZA FOXI.MOGA DA TI KAJA 4E V ZOOLOGI4ESKA GRADINA E MN QKO I AZ BIH GO PROBVALA......AMA TI NADALI NQKOGA 6E IZPITA6 TAZI TRAPKA..TAPAK S TAPACITE...RAZBRA LI ME DOBRE.ILI SI TAP I TRQBVA DA TI SE OBQSNI PO DRUG NA4IN.O6E EDNA DUMA ZA SEMEISTVOTO MI I PR NZ....