.
Затворена тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 72
    Мега фен
    3ти клас..господи...

Guest
    E tva e ve4e da si kurva!

Фен
    Град
    Sofia
    ako dupenceto ti ne e detsko baraban4e a e taka po ..seshtash se ima kvo da se xvane nqma ot kakvo da se pritesnqvash ama si na 12 ili ne znam na kolko naistina se taq i ne znam kakva si v tqloto ako ti e malko dupeto i anusa shte ti e malak i moje da te boli v na4aloto i posle shte mine ama ima risk ako ne si napravila klizma da.....seshtash se nali go izcapash ama malko....sega da izqsnim pravila si mu svirka pravila si sex i toi iska analen ami na 19 e demek e qko umen i xitar ne se znae dali sled kato te prasne i ot zad ne te zareje pomisli dobre popitai go dali e nai vajnoto neshto za nego analen sex i go vij kakvo shte ti otgovori....ti si malka i naivna a toi loshiq valk ot kolko vreme xodish s nego ne mi kazvai ot 3-4 meseca shtoto e super malko a ve4e iska i analen sex ...ne znam opravqi se i nikoi da ne me kritikuva osven avtorkata na temata qsno ....po kakvito i dabli vaprosi svarzani s temata ina4e koito go napravi osven neq proklqtieto na ada da go spoleti v 7 dneven srok ...tova e sory za prav.greshki...

Колкото по-малко знаеш,толкова по-дълго живееш!!!Obojavam da Lizkam picheta....

Мега фен
    "Естествено, че не ме. Мило, обичам те повече от всичко! Не ми е за единия секс, но просто си толкова секси, дупето ти е толкова готино, че бих искала да го чукам".

Такъв ще е отговорът му. И аз да бях мъж, при всяко положение бих отговорила така.

Цитирай Първоначално написано от Foxi_v6
    ako dupenceto ti ne e detsko baraban4e a e taka po ..seshtash se ima kvo da se xvane nqma ot kakvo da se pritesnqvash ama si na 12 ili ne znam na kolko naistina se taq i ne znam kakva si v tqloto ako ti e malko dupeto i anusa shte ti e malak i moje da te boli v na4aloto i posle shte mine ama ima risk ako ne si napravila klizma da.....seshtash se nali go izcapash ama malko....sega da izqsnim pravila si mu svirka pravila si sex i toi iska analen ami na 19 e demek e qko umen i xitar ne se znae dali sled kato te prasne i ot zad ne te zareje pomisli dobre popitai go dali e nai vajnoto neshto za nego analen sex i go vij kakvo shte ti otgovori....ti si malka i naivna a toi loshiq valk ot kolko vreme xodish s nego ne mi kazvai ot 3-4 meseca shtoto e super malko a ve4e iska i analen sex ...ne znam opravqi se i nikoi da ne me kritikuva osven avtorkata na temata qsno ....po kakvito i dabli vaprosi svarzani s temata ina4e koito go napravi osven neq proklqtieto na ada da go spoleti v 7 dneven srok ...tova e sory za prav.greshki...

macka slu6ai se v saveta na foxi.toi ima opit.ubedena sam 4e 6e ti pomogne......saglasna sam stva i go podkrepqm....
    nali znaete 4e v jivota ima mnogo predizvikatelstva ami to4no zaradi tova moje da se jivee da izpita6 vsi4ki udovolstviq i predizvikatelstva.

Фен
    Град
    В Лудницата
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    "Естествено, че не ме. Мило, обичам те повече от всичко! Не ми е за единия секс, но просто си толкова секси, дупето ти е толкова готино, че бих искала да го чукам".
    Взе ми думите от устата

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Kiki kukareki
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    az sym pravila i ne e nishto osobeno,pravila sym go dva pyti i ne mi haresa osobeno,zatova ve4e ne pozvolqvam na mom4etata.malko e stranno otna4alo...se edno i tam te otvarqt,oba4e udovolstvie za teb kaji re4i nqma,za mom4eto e po-qko,vypreki 4e mn mom4eta go pravqt za da se hvalqt sled tva

kato stana vypros za hvalene,ne te znam kva si shto si,no napravo imam 4ustvoto 4e to4no tova napravi kato kazvash 4e se 4uka6 ot 10 godishna,neznam za teb tova moje bi e nqkakvo postijenie,neshto veliko,no za men e 4ista proba dokazatelstvo 4e si edna nedorasla kurvetina,izvinqvam se za izraza,no ne moga da si krivq dushata,ti na 10 da si znaela koe e klitor ili kyde ti e G-to4kata i znaesh li izobshto sega koe.Che sigurno oshte ne ti e doshlo,ama aide.za mene si4ko tova nosi samo otvra6tenie
    До колко си успяла да разбеш какво се опитах да кажа незнам, но със сигурност не си схванала добре!Не се фукам.Съвсем непряко(ако така може да се каже)съм споменал, че съм го направила на 10, а това според мен нямаше особено значение.Незнам какво ви е на всички!Защо вие се отнасяте така отрицателно към момичетата като мен самата.Нямам нищо противчуждото мнение, но вие прекалявате!Наистина, как изобщо възприемате света около вас?Просто ми е чудно как така изведнъж ни наричате "курви" безпричинно?
    80 процента от света е такъв!И за щастие, много повече хора биха ме подкрепили!
    Благодаря за постовете до тук и за отдееленото ви внимание, колкото и да не получих помощ.
    Моля темата да не се заключва, защото не съм я приключила1
    Благодаря още веднъж!

Vij sega de4ko,shvanah mnogo dobre kakvo iskash i ti kazah kakvo mislq.Nqma da mi promenish mnenieto.tova 4e ne go odobrqvash e tvoi problem.az dokolkoto vijdam vsi4ki otgovori ne odobrqvat tova koeto si kazala ili "napravila".takyf e riska da pishesh tuk,a i na vsi4koto otgore tva sys 80% napravo me razreva ot smqh,nete znam kva si,ne sym rasiska,no ako stava vypros za nqkoq mangalska istoriika,vij tam nqma da se o4udq,ako 80% sa syshtite kato teb,no ako edin 4ovek e tolkova izpadnal,to edva li e vijdal komputyr,a kamoli tozi sait,shtoto 16 godishnite maiki deto gi vijdam po ulicata oble4eni v dripi edva li sa regnati tuk.taka 4e hi4 da ne slagash horata pod tvoq obsht znamenatel,shtoto ot tebe mi se draifa be,ovca typa.ti davash li si smetka 4e ako tova e porednata ebavka e mnogo bezvkusna,zashtoto takiva pedofil4eta kato "priqtelq ti" naistina gi ima i nqkoi den taka shti naderyt gaza 4e 6te se 4udish otkyde ti e doshlo.3-ti klas ti nit cici imash,nit ti e doshlo 4e da zabremenqvash,pyk i mi e mn interesno toz 19-godishniq pishkata mi da ne e 3 na 1.5, 6tot osven ako ne si motirala sigurno ta e razporil napravo i intimnite ti 4asti visqt otvsqkyde.ai siktir ot idioti,vyri si nameri rabota am ne ni zanimavai s gluposti.

Повече от фен
    Град
    ...:::In My House Of Pain:::...
    ама пача тъпа! ПРАВИШ СЕКС ОТ 10 ГОДИШНА? ТИ НАРЕД ЛИ СИ МА?! ТИ ТОГАВА Е ТРЯБВАЛО С КУКЛИ ДА СИ ИГРАЕШ ОЩЕ! НА 10? Я ПАК?
    и на всичкото отгоре пита дали може да забременее от анален.. алооо, къде си тръгнала да правиш секс като елементарни неща не знаеш? ходи се гръмни най-добре
    No,wanna sell your soul,with your stylish yellow touch
    No,forget smile again,we just want to dance forever.

Yeah,chasing after,chasing after,the white wind

Голям фен
    Град
    SF

Re: Любопитна съм и искам да науча...

Цитирай Първоначално написано от Kiki kukareki
    Здравейте форумци и ви желая хубава нова година!
    А сега по въпроса!Малко ми е неудобно да споделям, но тук мисля, че е добре да се споделя, защото може да си анонимен.Тук имам компютър и сега съм във форума.Искам да питам всички вас един въпрос.Примерно.
    Така аз съм на 12 и гаджето ми иска да правим анален секс .Аз му викам, че съм супер малка за акова нещо, а той ми вика:Какво толкова, нали от 10годишна правиш секс.
    И аз му казах, да!Обаче сега е много по-различно.Примерно, така аз от 10 знам какво е секс, но аналното ми е непознато.Кажете плииз, който е правил да ми каже какво е.Опасно ли е това в секса ?Може ли да се забременее от това?
    Благодаря за всички отговори!
    6to ne si pusne6 teletubis po-dobre a?

Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`

Такъв ще е отговорът му. И аз да бях мъж, при всяко положение бих отговорила така.
    Damn right!!!

Голям фен
    Град
    SF
    samo dve gre6ni dumi ima v toq post
    rispiekt!

Мега фен
    Да...от две думи има само 2 грешни.

Мега фен
    Сега промени и другата. И ми е интересно да прочета как се чете тя.

Фен
    Град
    lulin
    ааааа на 10 разбираш ли то още косми по минджата не са и поникнали нити цици брутално (до някаде готино)на брутално

Голям фен
    Град
    SF
    ekzaktli

Мега фен
    Гениално.

Град
    Sofiq
    Хаха сега видях...съвсем олигофренясах...хаха ебаси майтапа.Просто пиша без да гледам...Айде вадете факлите и lets burn the witch

Guest

Добронамерен Гост

Здравей момиче...незнам с какъв акъл (най-вероятно с никакъв защото на 10години никое хлапе си няма представа от тези неща)си правила секс...Обществото все повече деградира...ето моя съвет :
    Поговори малко с майка си по темата,не за аналния секс, а изобщо защото тя със сигурност е по-компетентна от повечето тук и може да ти даде много по ценни съвети и да те разбере,просто поговори с нея няма от какво да те е страх...И мисли преди да правищ нещо !!!

Фен
    Град
    lulin
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    амииииии ей такова хвани се за палците и да ти го набие със засилка...
    и дано си праснеш кухата лейка дето наричаш глава някъде да ти дойде акъла в глвата...

честно да ти кажа... не ми пука...
    ти си изгубена кауза...
    прави анален секс... ама яко
    на 16 години ще ми е кеф като пуснеш тема приятеля ми иска да ми ръгне коляното си в гъза ми... кфо да правя..
    RESPEKT

Голям фен
    Stiga bee .. tva dete si prai gavra s nas .. az ne vqrvam

Голям фен
    Град
    SF
    abe kajete efikasno lekarstvo sre6tu glisti stiga neseriozni temi

Голям фен
    Град
    SF

Re: Добронамерен Гост

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Здравей момиче...незнам с какъв акъл (най-вероятно с никакъв защото на 10години никое хлапе си няма представа от тези неща)си правила секс...Обществото все повече деградира...ето моя съвет :
    Поговори малко с майка си по темата,не за аналния секс, а изобщо защото тя със сигурност е по-компетентна от повечето тук и може да ти даде много по ценни съвети и да те разбере,просто поговори с нея няма от какво да те е страх...И мисли преди да правищ нещо !!!
    da maika i e bezobrazno kompetentna tq daje q rodi po kompetenten na4in - prez suotvetnoto komentirano otverstie

Голям фен
    Град
    SF

iu rul

Фен
    Град
    lulin
    nice

Guest
    justinsfhc,
    Мислиш че от всички изприказвани глупости има някаква полза тук?
    Най-разумното е да поговори с близък човек,а на тази възраст мисля че родителите са най-близките и най-полезни поне за 12 годишно хлапе което си няма никаква идея...вместо да се объсждат подобни теми с непознати(повечето също хлапета) в интернет...
    А за онези които нямат какво да правят и просто си пост-ват ей така глупости...хора осъзнайте се и се захванете с нещо сериозно,което ще е от полза за вас...
    С най-добри пожелания...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си