- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Любопитна съм и искам да науча...
3ти клас..господи...
E tva e ve4e da si kurva!![]()
ako dupenceto ti ne e detsko baraban4e a e taka po ..seshtash se ima kvo da se xvane nqma ot kakvo da se pritesnqvash ama si na 12 ili ne znam na kolko naistina se taq i ne znam kakva si v tqloto ako ti e malko dupeto i anusa shte ti e malak i moje da te boli v na4aloto i posle shte mine ama ima risk ako ne si napravila klizma da.....seshtash se nali go izcapash ama malko....sega da izqsnim pravila si mu svirka pravila si sex i toi iska analen ami na 19 e demek e qko umen i xitar ne se znae dali sled kato te prasne i ot zad ne te zareje pomisli dobre popitai go dali e nai vajnoto neshto za nego analen sex i go vij kakvo shte ti otgovori....ti si malka i naivna a toi loshiq valk ot kolko vreme xodish s nego ne mi kazvai ot 3-4 meseca shtoto e super malko a ve4e iska i analen sex ...ne znam opravqi se i nikoi da ne me kritikuva osven avtorkata na temata qsno ....po kakvito i dabli vaprosi svarzani s temata ina4e koito go napravi osven neq proklqtieto na ada da go spoleti v 7 dneven srok ...tova e sory za prav.greshki...
![]()
Колкото по-малко знаеш,толкова по-дълго живееш!!!Obojavam da Lizkam picheta....
"Естествено, че не ме. Мило, обичам те повече от всичко! Не ми е за единия секс, но просто си толкова секси, дупето ти е толкова готино, че бих искала да го чукам".
Такъв ще е отговорът му. И аз да бях мъж, при всяко положение бих отговорила така.
Първоначално написано от Foxi_v6
macka slu6ai se v saveta na foxi.toi ima opit.ubedena sam 4e 6e ti pomogne......saglasna sam stva i go podkrepqm....
nali znaete 4e v jivota ima mnogo predizvikatelstva ami to4no zaradi tova moje da se jivee da izpita6 vsi4ki udovolstviq i predizvikatelstva.
Взе ми думите от устатаПървоначално написано от `Death`Whore`
Първоначално написано от Kiki kukareki
Vij sega de4ko,shvanah mnogo dobre kakvo iskash i ti kazah kakvo mislq.Nqma da mi promenish mnenieto.tova 4e ne go odobrqvash e tvoi problem.az dokolkoto vijdam vsi4ki otgovori ne odobrqvat tova koeto si kazala ili "napravila".takyf e riska da pishesh tuk,a i na vsi4koto otgore tva sys 80% napravo me razreva ot smqh,nete znam kva si,ne sym rasiska,no ako stava vypros za nqkoq mangalska istoriika,vij tam nqma da se o4udq,ako 80% sa syshtite kato teb,no ako edin 4ovek e tolkova izpadnal,to edva li e vijdal komputyr,a kamoli tozi sait,shtoto 16 godishnite maiki deto gi vijdam po ulicata oble4eni v dripi edva li sa regnati tuk.taka 4e hi4 da ne slagash horata pod tvoq obsht znamenatel,shtoto ot tebe mi se draifa be,ovca typa.ti davash li si smetka 4e ako tova e porednata ebavka e mnogo bezvkusna,zashtoto takiva pedofil4eta kato "priqtelq ti" naistina gi ima i nqkoi den taka shti naderyt gaza 4e 6te se 4udish otkyde ti e doshlo.3-ti klas ti nit cici imash,nit ti e doshlo 4e da zabremenqvash,pyk i mi e mn interesno toz 19-godishniq pishkata mi da ne e 3 na 1.5, 6tot osven ako ne si motirala sigurno ta e razporil napravo i intimnite ti 4asti visqt otvsqkyde.ai siktir ot idioti,vyri si nameri rabota am ne ni zanimavai s gluposti.
ама пача тъпа! ПРАВИШ СЕКС ОТ 10 ГОДИШНА? ТИ НАРЕД ЛИ СИ МА?! ТИ ТОГАВА Е ТРЯБВАЛО С КУКЛИ ДА СИ ИГРАЕШ ОЩЕ! НА 10? Я ПАК?
и на всичкото отгоре пита дали може да забременее от анален.. алооо, къде си тръгнала да правиш секс като елементарни неща не знаеш? ходи се гръмни най-добре![]()
No,wanna sell your soul,with your stylish yellow touch
No,forget smile again,we just want to dance forever.
Yeah,chasing after,chasing after,the white wind
6to ne si pusne6 teletubis po-dobre a?Първоначално написано от Kiki kukareki
Damn right!!!Първоначално написано от `Death`Whore`
samo dve gre6ni dumi ima v toq post
rispiekt!
Да...от две думи има само 2 грешни.![]()
Сега промени и другата. И ми е интересно да прочета как се чете тя.![]()
ааааа на 10 разбираш ли то още косми по минджата не са и поникнали нити цици брутално (до някаде готино)на брутално
ekzaktli
![]()
Гениално.![]()
Хаха сега видях...съвсем олигофренясах...хаха ебаси майтапа.Просто пиша без да гледам...Айде вадете факлите и lets burn the witch![]()
Здравей момиче...незнам с какъв акъл (най-вероятно с никакъв защото на 10години никое хлапе си няма представа от тези неща)си правила секс...Обществото все повече деградира...ето моя съвет :
Поговори малко с майка си по темата,не за аналния секс, а изобщо защото тя със сигурност е по-компетентна от повечето тук и може да ти даде много по ценни съвети и да те разбере,просто поговори с нея няма от какво да те е страх...И мисли преди да правищ нещо !!!
RESPEKTПървоначално написано от exploitedteen
Stiga bee .. tva dete si prai gavra s nas .. az ne vqrvam![]()
abe kajete efikasno lekarstvo sre6tu glisti stiga neseriozni temi![]()
da maika i e bezobrazno kompetentna tq daje q rodi po kompetenten na4in - prez suotvetnoto komentirano otverstieПървоначално написано от Анонимко
iu rul![]()
nice![]()
justinsfhc,
Мислиш че от всички изприказвани глупости има някаква полза тук?
Най-разумното е да поговори с близък човек,а на тази възраст мисля че родителите са най-близките и най-полезни поне за 12 годишно хлапе което си няма никаква идея...вместо да се объсждат подобни теми с непознати(повечето също хлапета) в интернет...
А за онези които нямат какво да правят и просто си пост-ват ей така глупости...хора осъзнайте се и се захванете с нещо сериозно,което ще е от полза за вас...
С най-добри пожелания...