- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Любопитна съм и искам да науча...
По-добре 10 годишните да пишат във форуми, отколкото да правят секс.
po-dobre da ti miri6at krakata i da nosi6 moherni 4orapenca![]()
izob6to ne mi obqsnqvai kvo da pravq "gost" da ne po4na da ti razqsnqvam 4e ba4kam na dve mesta i se mu4a da zavur6a vis6e obrazovanie.kato ne znae6 nqkoi ne6ta nedei da se mu4i6 da me pou4ava6.ako ot ne6to nqma smisul to e post kato tvoq v stil "razmahvam nazidatelno prust4eto na razuma".to4no 6toto e debilna temata pi6a takiva ne6ta a i ne vijdam s kvo pravo 6e mi vkisva6 nastroenieto i 6e mi kazva6 kvo da pi6a i kvo ne.UP YOURS za teb.zadruj si dobrite pojelaniq.Първоначално написано от Анонимко
imenno.nqkoi se misli za mnogo gotin kato puska takuv topic i gleda seir.TEMATA MIRI6E.to4ka.
![]()
justinsfhc,
Виж, нито съм тръгнал да те поучавам, нито да ти казвам какво да пишеш,нито да ти вкисвам настроението.Това как ти приемаш нещата си е твоя работа,просто се опитах да започна смислен диалог,а щом това не е сред твойте приоритети - боже опази какви висшисти завършват....
@justinsfhc,
Виж, нито съм тръгнал да те поучавам, нито да ти казвам какво да пишеш,нито да ти вкисвам настроението.Това как ти приемаш нещата си е твоя работа,просто се опитах да започна смислен диалог,а щом това не е сред твойте приоритети - боже опази какви висшисти завършват....
nali.4e i ba4kator4e na vsi4koto otgore.ako ti kaja i kakvo vis6e u4a suvsem 6e se zatrie6.
prioritet v momenta mi e da sedna da si po4ina pred toq monitor da se posmeq na horskata prostotiq "s nai-dobri 4uvstva" i posle da pospq.poneje si sosbeno zainteresovan/a ot prioritetite mi 6e ti na4ertaq i plangrafik kakvi 6te sa te za men utre - kato stana prioritetno 6e se zatutrq kum kafevarkata.posle prioritet stava pastata za zubi.sled tva troleq do sklada.posle sledobedniq sun.kato prikliu4a i s nego prioritetno 6e sedna da drasna o6te nqkolkostotin "gluposti".comprende?
Все се намира по някой батко над 18, който да им покаже какво е истинската любов...и те изпитват истинска любов на 10. Аз тогава изпитвах любов към мама, тати и сестричката ми.
Не ми е познат този израз.
exploitedteen,
Разбира се, че не трябва да се поощряват - но не мисля че и "правенето на 5 стотинки" само по себе си би променило нещо...вече достатъчно стана на 5 стотинки мисля "авторката",а на човек на 12 това малко би му помогнало,защото едва ли има акъл да се поучи само.
justinsfhc,
Графика ти изобщо не ми влиза в работата,нито начина по който парадираш, с това че работиш и учиш едновременно...не си единствен
хахахахахах копеле таа още нема мъх по пичока и вече се чука... неееееее хехехехехехе ебати ебалката момче)))))))))))
добре бе човек... аз ва десет години се целех със буци пръст пред блока таа си е разпрала пичката... лъже 100% !!!
exploitedteen,
Е бях длъжен да се пробвам ...
Съжалявам хора които мислят по този начин "вие сте задръстени, аз съм готина, вие сте девствени, аз съм пичка и т.н. " - но надеждата умира последна
Offtopic - Лека нощ на всички
тц тц тц...
абе стига с тия висши бре...
аз пъ мое вече да съм с 14 висши. И? и какво от това? тфа значи, че съм по-умна от другите ли? значи "имам добра памет и си взех изпитите"интелекта кво общо има с висшето?
@justinsfhc, нищо лично, но ти това ли искаш един ден да прави и твоята дъщеря?
ххх абе тая със сигурност се мисли за такава...Първоначално написано от exploitedteen
иначе нямаше да напише, че гаджето й казало, че на 10 го е правила... бе зле е момичето
има нужда от професионална помощ. гаджето й също(бати педофила
)
пийс
No,wanna sell your soul,with your stylish yellow touch
No,forget smile again,we just want to dance forever.
Yeah,chasing after,chasing after,the white wind
Не мога да не кажа следното: "Природният ум може да замени всяко образование, но никое образование не може да замени природния ум".
А аз след 20 дни влизам в сесия. Хубавото е, че имам 2 изпита, а лошото - че почти нищо не знам, а изпитите са сериозни.
Първоначално написано от `Death`Whore`
ахаха деба, кфо съм се разфлуудила... явно днеска ми се флууди![]()
No,wanna sell your soul,with your stylish yellow touch
No,forget smile again,we just want to dance forever.
Yeah,chasing after,chasing after,the white wind
az vqrvam 4e avtorkata sledva programata za vsestranno razvitie na razgoneni nimfomanki v ranna vuzrast s raznocveten i 6irokoobhvaten polov zivot v katedrata na magadanskiq institut po : Mrusna Asexualna Lolita Kopae6ta Analni Kanalizacii Usporedno s Raionnite Vodni Akademici sukrateno MALKA KU*R*VA
golqma grupa u4eni-eba4i
† Lead that kind of life that when you die the devil would ignite you a candle †.
Нещо такова.![]()
Дали се забременява от анален секс ?????
Ох господи явно си праила секс на 10 щото си искала да се праиш на много интересна без вообще да знаеш и 2 % от това какво представлява секса ....
Първоначално написано от XePouH
Бааааахаз на 10 съм бутал колички и си играех с децата бе!На 12 само учех!Са съм на 14 и па не съм го праил....бах са ако съм ти родеител ше те запечатам наново и щи натъркам устата със сапун да ти се измие че кой знае кво си правила с нея!
Бахти тва е в раздела ''ПППР (преебан почти по рождение)
Admin-Coki:
15 снимки с неподходящ размер в подписа!
/забрана за ползване на такъв
abe momi4e, na teq godini trqbva o6te s kukli da si igrae6 i da si gleda6 urocite
Подобни педофилски истории няма да се дискутират тук.
А вие се замислете, че ви взимат за мезе и то по-точно един човек, с много профили. Вие как си представяте 10 годишно момиче /2 или 3 клас/, да прави секс?![]()
/освен ако не е изнасилено, да чукаме на дърво/
![]()
Хайде стига глупости и спам.
11 точка.