- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ПРОТИВ ИЗВРАЩЕНИЯТА С ЖИВОТНИ
^ едно е да ядеш месо(макар че аз не ям)
друго е да си сложиш котката в буркан и да я
държиш там 1 месец за да стане квадратна
това ме навежда на мисълта..
къф е тоя болен мозък дето ще иска
квадратна котка О.о
Щом има кой да я направи - ще се намери и кой да я земе. Честно казано, аз бих си зела таскова животно, за да го освободя, не за друго. Аз не мога да ударя леко котката си! Тва животно само блаженства е виждало, за което не съжелявам. А тея животинки им дават някакво лекарство, от което мускулите им позволяват тази гавра...Първоначално написано от Lola Bunny
![]()
![]()
Не ми се говори... И трябвало да са били мънички, за да им се огъвали костител. Даже са рева, ако искате ми вярвайте...
Nymphetamine
Nymphetamine Girl...
Първоначално написано от Lola Bunny
![]()
![]()
![]()
по темата....
такъв като него ако го фана ше му отрежа оная работа с резачка и ше го накарам да си я изяде алангле.. ше го стъпча, ше го ритам и накрая ше се изхрача върху него. и го натъпча в буркан.
...frustration, domination, feel the rage of a new generation,
we're livin', we're dyin' and we're never gonna stop, stop tryin' ...
ето това са хората. боклуци.
как искрено се е усмихнало това изчадийце дрисливо, седящо върху котка в буркан. веселяче.
Ако си добър с едно животно, то винаги ще е добро с теб. Има и изключения, но при тях няма злоба. Затова обичам животните. И МРАЗЯ ХОРА, КОИТО ПРИЧИНЯВАТ ЗЛО НА ЖИВОТНИ! Да ги ядат, окей, това е нормално, но много момчета ги ритат, замерят с камъни, убиват гълъби и улични кучета или котки...
Не искам да ги виждам!
котките, колкото и да са ми противни, никога не бих им направила нищо.
но виж гълъбите са ужасни твари. отвратителни са..
и въпреки всичко никога не бих ги тормозила. най-много 1 шут отзад с кубинката.. и гледаш как се засииилват напред... сори.. смешно е![]()
explitedteen,kakvo se slu4va v bg?dal si link,no ne iskam da go gledam,imam 4uvstvoto,4e 6te e ne6to gadnosvetni me za kakvo stava duma pls
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
am ne be tfa za bg ne e mn gadno
f smi nqma nqkfi snimki i takia rauti..
no fse pak e ujasno...
o6te vednuj dokazva 4e horata sme
ujasni i gnusni sy6testva...
тва го четох доста отдавна.Първоначално написано от sherry
незаконен пазар за животни. и как се държат с тях.
Пазар за живи животни. Гадно е, даже противно, но май нямаше снимки...Първоначално написано от sherry
Nymphetamine
Nymphetamine Girl...
мдааа, много съм слушала за тоя приют...и дано никога не ми се налага да го посетя..
защото не съм сигурна, че ще успея да си сдържа нервичките и ше направя някоя простотия...![]()
къф е приюта?
Горките котета ... Майната им на такива извратени типове ! Ако тях ги затворят в такова нещо , мн ще им е приятно ... деба и малоумници деба ! На сапун , такива идиоти !![]()
![]()
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Сега си спомних,че по нова телевизия и по-скоро "Господари на ефира"излъчваха репортажи за някакви приюти за бездомни кучета и колко зле се отнасят с тях!Имаше някакви записи на това как "служителите" хвърляха кучетата от камионите в клетките,така все едно са парцали...беше ужасно!Или пък имаше един друг репортаж за някакъв май,които отглеждаше кози в двора си.Държал ги е гладни,даваха кадри от двора,нямаше никаква храна и водата беше цялата пълна с бурени...имаше кости в двора,кости на умряла от глад коза...в записа си личеше няква друга слаба коза,която едва си държеше очите отворени и на нея и оставаше малко да живее.Затвориха мажа в затвор за няколко дни и беше длъжен да плати глоба за това немарливо отношение.След 2 седмици отидоха пак в двора ,за да проверят дали е поправил отношението си.Двора беше чист,имаше достатъчно храна и прясна вода...Тези смотаняци трябва да се помъчат малко,за да им дойде акъла в главата
[/i]
Първия съм го гледала и наистина беше ужасяващ. Втория май също ми е познат, но не си спомням точно. И двата случая са отвратителни. Но аз се сетих и за един още по-гаден, пак репортаж на "Господари на Ефира" - за един ш*бан български обичай на някакъв ден да се вързват кучета за гушите към дърво, което е опънато до корена. И това става над вода. И се пуска дървото и кучетата едва оживяват от това притискане на гърлото! Това е жестоко! И било за здраве!!! Какво ти здраве - да мрат всички! Съжелявам, че ми се налага да кълна, но нека всички тези хора да не се събудят повече!!!Първоначално написано от sherry
Nymphetamine
Nymphetamine Girl...
Първоначално написано от HereTodayGoneToHell
Ne bqh 4uvala za toq obi4ai.Ujas...be nie hora li sme ili varvari?!
![]()
Бе тоя жълт капут дето го е измислил т`ва нещо не е добре с акъла си! И аз като чух за това много се впечатлих и не можех да повярвам на ушите си, но след като видях и снимки... Нямам думи колко е ужасно! Преди време четох и за деца, които са отглеждани по този начин, но във някакви стъклени делви. Ама това е било в миналото преди векове. А и това за някакво забавление ли го имат?! Баси нещастните олигофренските изроди!!!
"Hominem te esse memento"
Мда и аз бях чувал за тва. Слага ги в такива буркани, за да се деформират и после ги показва незнам си къде "като котки с странна форма". Преди време са правели подобно нещо с хора - от малки ги стягат с некви обрачи и аз незнам точно, но в последствие се превръщат в изроди и те ги ползвали да ги показват по цирковете.
Кретени много ... тва е положението. А иначе аз много се паля на тема животни. Видя ли един клошар и едно бездомно куче сериозно ми става по-жал за животното, т.к. ония има някакъв шанс да се измъкне от тинята, а кучето няма. Живеем в такава държава просто, че отношението към животните по десетобалната система може би ще се оцени с 1. Имах възможност да видя например как се отнасят с кучетата в Швейцария. От малки ходят на училище, дресирани, обучени, но в същото време в обучението им никой не им посяга. За бой не може и да става на въпрос. Има си далеч по-добри методи - убедих се в това. Кучето на човек, който не се грижи добре за него веднага се отнема. Страшни глоби и.т.н.
И при нас ще е така ... в следващия век![]()
Във всеки звяр има поне капка милост. В мен не. Значи не съм звяр!
да бе назапад обикалят Зоополицаи и следят за ред..гледах по animal planet за некъв дето заврял котката си във фурната и тя се опекла жива..и за тва отиде в затвора + глоба..има некви доста гадни и потресаващи случаи,представям си тук където няма такъв ред в България какво става..
а за Китай не се учудвам тва не са хора..мн са ми били противни винаги![]()
![]()
Е,аз живея точно на 3 преки от тоя пазар,мн често минавам от там...ужасно е да гледаш в няква клетка дето и мини пудел не може да се събере...да се бутат 20-30 кокошки,или около 50 заека...по едно време продаваха кучета..отиваш,гледаш някво малко,черно,не си личи къде му е устата,къде му е гъза...и питаш "Абе тва кво е?" и ти се отговаря "Куче",и ти пак "Абе тва ми е ясно,питам ква порода е." и съответния отговор "Болонка...за 200 лева ще ти го дам...евтино...ти не го гледай,че е такова черно,то като порасне ще избелее"Първоначално написано от exploitedteen
ей тва може да срещнете там...сякви ги има
![]()
А иначе тоя ши*ан китаец да земе да си навре децата в буркани,па да си ги гледа...
плехар![]()
I'm a nightmare,a disaster
That's what they always say
I'm a lost cause,not a hero
But I'll make it on my own
I've gotta prove them wrong
Me against the world
It's me against the world
Da be bahti ... i az gledah p0 bTV v4era i mi stana ujastn0 gadn0 6t0t0 v sy6t0t0 vreme bqh s k0tkata siPredstavih si kf0 m0je da i se slu4i .. aaa ujyst!
То не е лесно и да си тъп,а хората все повече се стараят.
1. Беше по Нова.
2. Писна ми от тея хора. Често си мечтая за края на света, да дойде Страшният съд и секи да си заплати. Това са си мечти, но пък аз съм достатъчно религиозна, за да вярвам в такива неща.
3. Глупаво е да малтретираш нещо по-слабо. И после идва проблема - "но кучето ме нападна, аз затва го пребих". Ми как няма да те нападне, след като това куче е било малтретирано и преди. Никое животно не се ражда с мисълта да наранява. Камо ли кучетата. Просто в тоя свят, в който един ден изхвърляш домашния си любимец, защото е пораснал и вече не е симпатичен, а на другия ден пребиваш животно, което те е захапало, защото също е било малтретирано и изхвърлено, просто не може да се живее и да продължава така. Да не говорим за изчезващите видове...
Nymphetamine
Nymphetamine Girl...