- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ПРОТИВ ИЗВРАЩЕНИЯТА С ЖИВОТНИ
Mnogo si prava, az naprao moga da se razpla4a samo kato 4uq kfo praqt nqkoi hora s jivotniteПървоначално написано от HereTodayGoneToHell
![]()
![]()
I estestveno, sum absoluitno protif tui 6ibano nasilie...
Razbiram te, kotenceto ti e ujasno sladky...i az iskam takofaaaa puhkavoПървоначално написано от zElEnA^mAsLiNkA
Mi slatk0 slatk0 ama neska znai6 li kak se razb0lq i p0vry6taПървоначално написано от sineoka_kukla
Ujyst!
Съвсем нормално е да повръща. Тва е заради космите, които гълта. И яде растения, за да ги изповръщаПървоначално написано от zElEnA^mAsLiNkA
![]()
Nymphetamine
Nymphetamine Girl...
хъх нз дали тфа се брои, ама...Първоначално написано от exploitedteen
имаше едно такова дребно котенце... ма много дребно... нямащо сили да измяука... супер кльощаво, живееше в един ВХОД... та тва котенце... вече четвърта година живее вкъщи)) да не ви разправям как съм убедила баба ми да го приберем... хъх, щото нали апартамента е неин
(котенце ли? аз вече сериозно се опасявам дали тфа не е куче, скрито в кожата на котка
)
No,wanna sell your soul,with your stylish yellow touch
No,forget smile again,we just want to dance forever.
Yeah,chasing after,chasing after,the white wind
...ми ти ако беше по умничка щеше да знаеш за какво се борят повечето стрейт ейдж групи а именно сват без алкохол и наркотици и свят без изварщение със животни и като цяло живи твари ...да вземем за пример earth crisis не искам да се обиждаме защото в момента това е напълно излишно никога не съм претендирала за това че съм "умничка" но все пак...не се мъчи да ме обиждаш плс...Първоначално написано от Lola Bunny
".... so ... can we move on?!!!"
Click
Da de ama az mn0g0 se 0pla6ih 6t0t0 p0sle i nqkfa pqna izliza6e 0t ustata iПървоначално написано от HereTodayGoneToHell
Ama i d0kt0rkata kaza ,4e e 0t k0smite
![]()
Има много секти основани на тази основа "чистия начин на живот" тея не вземат никакви лекарства не правят секс освен когато вече трябва да се продължи рода да не говорим за алкохол и цигари...не съм върла привърженичка на стрейт еиджа ама трябва да се отбележи че са прави в много отновения и знаят как да си правят купона тея хора!Първоначално написано от exploitedteen
".... so ... can we move on?!!!"
Click
И кфо!Животинките са на сигурно!![]()
Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money .If you think the fuck is funny,fuck yourself and save your money.
Странно е какво разбираш от сигурност. Но както е казал поетъа - "Всичко се връща..."Първоначално написано от dаtawоrm
Nymphetamine
Nymphetamine Girl...
Nymphetamine
Nymphetamine Girl...
Добра идеяПървоначално написано от HereTodayGoneToHell
.. ама въпроса ми е друг щом неможеш да търпиш тея извращения защи си си купила календар с това.. струва ми се малко мазухистко(или както са вика там)
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
хахахахаПървоначално написано от [CSKA
календар=тфа по нова тв дето дават новините
Опа, а така. Насекаде се дигна шум за тва. Обаче нека сека да ви успокоя - това е шега, да точно така, целия сайт е шега. И при това, явно доста е сполучлива, щом като насекаде се заговори. Иначе който не вярва да попрегледа малко сайтове по темата - http://www.google.com/search?hl=bg&q...itten+hoax&lr=
ох... успокои ме![]()
а дано да е шега де... ДАНО
да ве шегица си е, но лошото е че някой верно може да пробва. но какво да се правииначе тва за кожените палта как се правят, верно си адски гадно. колко ли енота са си заминали за да може неква фръцла да се кефи на палтото си
![]()
Da e dai i tebe da te 0bez0pasim i da ti pyhnem 1 myrku4e da sybirame 0tr0fnite ti isprajneniq i tem p0d0bni ... 666 da va iba v izvatenqcite!Първоначално написано от exploitedteen
haha ne!Първоначално написано от exploitedteen
Абе шега, шега, супер, много се кефя... Но темата си остава - продължава избиването на животни и тяхното малтретиране. Толкова неща съм гледала по Енимал Планет за гепарди, панди и супер много други изчезващи видове... Тва никога няма да спре, докато има хора...
Nymphetamine
Nymphetamine Girl...
eeee ne tva e ebasi gadnotoujas
![]()
Време е и аз да се намеся...![]()
Гледах,когато даваха репортажа за котките в саксии..ли буркани..ли нз в кви идиотщини...Те така поднесоха новината като че ли някакво ново страхотно изобретение,сякаш подканвайки хората да влязат и да разгледат...току виж им хареса...нз малко беше поднесено като реклама на WC(xax)Teleshop ...застанах пред тивито да чуя за какво става дума... и ОМГ...почнах да цивря пред телевизора
УЖАС !!! КАк може да съществуват толкова извратени хора,които да ги купуват..не говоря за прозиводителя,защото..прос о нямам думи да го опиша него...но както каза още някой по-горе...за да продължава да ги прави тея..тея...садистични работи...значи все пак се търсят "творенията му",с които явно се гордее
Ами,кой нормален човек би си взел такова животинче...да гледа как то с всяка измината секунда се мъче...привидно-не..но душевно..Привидно-не,защото тАпанара слагал нещо си там против схванщане на мускулатурата на животното...просто нямам думи да опиша това нещо...но вече от абсолютно нищо не се учудвам...
![]()
Такива...същества... не могат да носят името - ЧОВЕК![]()
Пиша го с голямо съжаление...
но просто това не е единичен случай...светът върви все към по-зле и по-зле...и всичко това си го правим сами -ние хората...Ние един-друг се трепим..а кво остава посегателството и към животните...
![]()
Няма.как да се оправи положението...малко хора мислят като нас...и никой от нас не е в състояние, за съжаление, да направи нещо![]()
mi.......ni6to ne go zabranqva tova... prosto tova e otvratitelno i naprao ne moga da ponasqm teq hora 6tot koito e sposoben da narani nqkakvo takova sladko jivotin4e spored mene zna4i e sposoben i da go naprai i s 4ovek!
sega6no vreme vseki se 4udi kakvo da izmisli.ve4e vsi4ko moje da se o4akva.trqbva da po4va6 da vqrva6 na nqkoi ne6a
Kato se 4udqt kvo da izmislqt,6to ne si navrat burkanite v gaza i da izmislqt nai-setne lekarstva za tejkite bolesti,koito dosega nqmat lek,ami 6te mi ragat kotkite v burkani?????Първоначално написано от VseznaiKo
![]()
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Първоначално написано от [LP
![]()
![]()
![]()
ебах..туй пък..
ше го затворим негоо
нях нях нях