- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- как бихте анализирали тази снимка?
КАЖЕТЕ МУ ДА ВЪРНЕ ПОРТМОНЕТО НА МАЙКА СИ!
скапано позьорче!![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимки в подписа, неподходяща снимка/насилие/ и обида към администраторския екип в подписа.
/забрана за ползване на такъв
ХааааахахахахХхАХххахХХах
Първата асоцияция,която правя е,че този на снимката(надявам се не си ти)е мноого тъпо парче,което няма с кво да се покаже,ама наистина няма,но не се усеща.2 Х 50 да не мислиш,че вщечатляваш някой бре
![]()
И някви десетолевки..Надявам се и най-финансово затруднените момичета да не се впечатлят от някакви 400 лв и да се вързват на тъпаци.Направете си сметката,че тези пари за 2 дни най-мн ще свършат.
И кфо, значи ако ще стигнат за повече време парите на пича, няма да е лошо да му се вържат?!Първоначално написано от FlowerinesS
И, ебаси, как го каза 'някакви 400лв'. Еби му майката, вие знаете ли как се изкарват тия кинти? Друг е въпроса, че е смешна история да се фукаш с пари... Пък и едва ли тоя човечец сам си ги е изкарал...
Saatana vittu perkele hate crew!
Не ,не знам как се изкарват и тва че за тебе 400 лв не са 'някакви' мен не ме касае.
Досега не ми се е налагало,но вбъдеще ще ми се наложи да разбера.![]()
Не съм казала,че ако имаше повече трябва да му се вържат.Не одобрявам това да парадираш с парите си,камоли пък в някакъв форум,тъпо е.Това е мочт начин на мислене,проблем?!
Като разбереш как се изкарват можеш да кажеш 'някакви си 400лв', сега думите ти звучат пренебрежително към труда на човека, който ги е изкарал. Разбираш ли, хората се мъчат да ги направят тея пари. На мен също ми е супер смешна тая снимка, въобще поза от всякъде е, тук съм съгласна с теб. Идеята на предишния ми пост не си я разбрала, обаче.
Saatana vittu perkele hate crew!
Някои ги изкарват трудно,други по-лесно.Затова не ми се струват толкова много.Знам,че понякога думите ми звучат високомерно и пренебрежително,като на някоя лигла,която нищо не знае за живота..Но смятам ,че и аз полагам достатъчно труд и усилия в моята работа(да уча).Затова говоря така-смятам,че когато порасна ще бъда възнаградена за целия този труд,който съм полагала през годините->пари.Кво напраих от темата,значиимного взех да я обърщам..пийс.
човека е решил да си направи снимка от този характер-да се изфука!Не виждам нищо позйорско и тъпо в това.
377lv to4no![]()
simpatqga, kvo mu ima?
Ако е в моите ръце, то е мое
Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
Ако строя нещо, то всички части са мои.
Ако изглежда като мое, значи е мое.
Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.