.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Повече от фен
    Град
    Coki gugutko iskam si podpisa!
    КАЖЕТЕ МУ ДА ВЪРНЕ ПОРТМОНЕТО НА МАЙКА СИ!
    скапано позьорче!
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на снимки в подписа, неподходяща снимка/насилие/ и обида към администраторския екип в подписа.
    /забрана за ползване на такъв

Голям фен
    ХааааахахахахХхАХххахХХах
    Първата асоцияция,която правя е,че този на снимката(надявам се не си ти )е мноого тъпо парче,което няма с кво да се покаже,ама наистина няма,но не се усеща.2 Х 50 да не мислиш,че вщечатляваш някой бре И някви десетолевки..Надявам се и най-финансово затруднените момичета да не се впечатлят от някакви 400 лв и да се вързват на тъпаци.Направете си сметката,че тези пари за 2 дни най-мн ще свършат.

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Цитирай Първоначално написано от FlowerinesS
    И някви десетолевки..Надявам се и най-финансово затруднените момичета да не се впечатлят от някакви 400 лв и да се вързват на тъпаци.Направете си сметката,че тези пари за 2 дни най-мн ще свършат.
    И кфо, значи ако ще стигнат за повече време парите на пича, няма да е лошо да му се вържат?!
    И, ебаси, как го каза 'някакви 400лв'. Еби му майката, вие знаете ли как се изкарват тия кинти? Друг е въпроса, че е смешна история да се фукаш с пари... Пък и едва ли тоя човечец сам си ги е изкарал...

Saatana vittu perkele hate crew!

Голям фен
    Не ,не знам как се изкарват и тва че за тебе 400 лв не са 'някакви' мен не ме касае.
    Досега не ми се е налагало,но вбъдеще ще ми се наложи да разбера.
    Не съм казала,че ако имаше повече трябва да му се вържат.Не одобрявам това да парадираш с парите си,камоли пък в някакъв форум,тъпо е.Това е мочт начин на мислене,проблем?!

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Като разбереш как се изкарват можеш да кажеш 'някакви си 400лв', сега думите ти звучат пренебрежително към труда на човека, който ги е изкарал. Разбираш ли, хората се мъчат да ги направят тея пари. На мен също ми е супер смешна тая снимка, въобще поза от всякъде е, тук съм съгласна с теб. Идеята на предишния ми пост не си я разбрала, обаче.

Saatana vittu perkele hate crew!

Голям фен
    Някои ги изкарват трудно,други по-лесно.Затова не ми се струват толкова много.Знам,че понякога думите ми звучат високомерно и пренебрежително,като на някоя лигла,която нищо не знае за живота..Но смятам ,че и аз полагам достатъчно труд и усилия в моята работа(да уча).Затова говоря така-смятам,че когато порасна ще бъда възнаградена за целия този труд,който съм полагала през годините->пари.Кво напраих от темата,значии много взех да я обърщам..пийс.

Guest
    човека е решил да си направи снимка от този характер-да се изфука!Не виждам нищо позйорско и тъпо в това.

377lv to4no
    simpatqga, kvo mu ima?
    Ако е в моите ръце, то е мое
    Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
    Ако строя нещо, то всички части са мои.
    Ако изглежда като мое, значи е мое.
    Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
    Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си