- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Колко е била най-дългата ви целувка?
един час
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
мраза дългите целувки адски досадни са...веднъж в едно кафе бяха седнали момче и момиче на около 15 години и ония като я награби и изкараха 5 песни(техно) тоест по около 6-7 минути.......тоест да сметник към 30-40 минути.Пф изрудиииии
Мойта най-дълга целувка до сега е била около 15мин
Първоначално написано от dj_tigrica
sTIA sE ObqsNqVA ma
PO TEmatA : 50 MInuTI zAsIChaLI sME Go PO ChasOvNik
2т.системно.
15 minuti :P
не се ли задуши?Първоначално написано от if_cho
![]()
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
Със сегашният ми приятел всичките целувки са доста дълги и страстни...Не съм засичала![]()
i az ne sam zasi4ala ama predpolagam okolo 15 min kato izkliu4im po vreme na sex.ama tui da se celuvate po 1 4as ne vi li zabolqva ustatamalko mi e stranno no moje da se probva :P
oBi4aM Da OtBiRaM nAi- HuBaVaTa sToKa...oBi4aM BaNknOtiTe Da sA s 4 NuLi,oBi4aM VsI4kO LaSkaVo i sKaPo..4u Li?Obi4aM DoRi KoGaTo Ti Me MraZi6 ,Obi4aM 6ToTo PoSle PaK v KraKaTa Mi 6Te LaZi6...!
Мойта тогава е Пет Часа и половинаПървоначално написано от if_cho
хаха с кой?Първоначално написано от foxi_V12_turbo
Dirrty Fighter от софия ? гхахахахахахахахаа
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимки в подписа, неподходяща снимка/насилие/ и обида към администраторския екип в подписа.
/забрана за ползване на такъв
ami i az sam imala dalgi celuvki po okolo 40min no e mn qko.....![]()
nali znaete 4e v jivota ima mnogo predizvikatelstva ami to4no zaradi tova moje da se jivee da izpita6 vsi4ki udovolstviq i predizvikatelstva.
ne sum zasi4al no moje bi se doblijava do 10 min a sus prekusvaniqta stavat ama naistina mnogo mnogoПървоначално написано от CooL^GirL^^^
![]()
45 минути и некви секунди.. -> засичахме си![]()
42-43 минути
с бившата ми приятелка...
ходехме от скоро и се случи на рождения ми ден
озовахме се на едно странно място - пейка пред някъв' вход. Само ни гледат странно влизащи и излизащи
много се смяхме на взука който издава електрическата врата на входа, и за край беше една звучна компания, която за да излезне от входа натисна 5-6 пъти бутона за отваряне на вратата и само ни гледат като някакви музейни експонати![]()
след поредното изсвирване на тая врата изпаднахме в бурен смях с нея
като цяло беше доста красиво, щом дори в ракива детайли си спомням! Даже като минавам покрай тази пейка (в квартала ми е) все за това се сещам и ми носи усмивка спомена
ami az s1m skromnoto 10 min![]()
moq priqtel ako osppei da izdarji i 5 min shte si otreja glavata mn byrzo mu se izmorqva ezika mai xaxaxaxaxaxaxa nishty vinagi moga si namerq nqkoi dr za 1 h celuvane ;p