.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 58 от общо 58
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    Цитирай Първоначално написано от dj_tigrica
    da bih-no samo gadjeto si.ina4e ne....... milo tva be6e namek.ako go pro4ete6

ма ти си рядко тъпо парче бе..??
    нали в друга тема беше писала, че си изнасилвана... значи:
    1 знаеш какво е изнасилване
    2 лъжеш, защото ако беше истина това нямаше да разправяш простотии, защото едно изнасилване в детска възраст оставя сериозни психически травми (като се замисля може и да е истина бе... виж се кфа си тъпа... имаме обяснение)

та изнасилване означава да правиш секс против волята на другия...
    за мъжете е малко трудно да докажат, че са били насилени, защото се приема, ч щом му е станал значи е било доброволно... има и такива казуси...

а по темата за момчетата дето искат да са тестови пилоти- айде да не ви изнасилва готино момиче, а някой змей 95 кила с хайдушки мустак...
    да ви видя тогава...

znam 4e ostavqt travmi be tapako..ne e nujno da mi napomnq6 kakvo e bilo za6oto tva e otvratitelno....da tejko mi e i nikoga nqma da go zabravq..no gore dolu uspqh da go prevazmogna vse pak semeistvoto mi i priqtelite mi bqha do men i mi pomognaha da ne se zatvorq v sebe si...ama tva ne e tvoq rabota..koi kakvo e pravil s men
    nali znaete 4e v jivota ima mnogo predizvikatelstva ami to4no zaradi tova moje da se jivee da izpita6 vsi4ki udovolstviq i predizvikatelstva.

Хехехе ако е така както си го представят момчетата,от позицията,че искат разбира се,да!Тя влключва нещо от сорта:"О да звържи ме,бъди лоша ,измъчвай ме ,направо ме обладай!"
    Сега сериозно,не никога не бих!Та аз способна ли съм да насиля някой изобщо на нещо!Май не!
    Всичко,което не и по желанието на двамата се води за насилие и нарушаване на собствения избор!

Голям фен
    Град
    Стара Загора
    абе има нещо вярно...защо трябва да изнасилвам някой?
    ми то няма да ми е кеф да правя секс с него, ако виждам че той не иска!
    Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна

2 лъжеш, защото ако беше истина това нямаше да разправяш простотии, защото едно изнасилване в детска възраст оставя сериозни психически травми (като се замисля може и да е истина бе... виж се кфа си тъпа... имаме обяснение)

за мъжете е малко трудно да докажат, че са били насилени, защото се приема, ч щом му е станал значи е било доброволно... има и такива казуси...

а по темата за момчетата дето искат да са тестови пилоти- айде да не ви изнасилва готино момиче, а някой змей 95 кила с хайдушки мустак...
    да ви видя тогава...

znam 4e ostavqt travmi be tapako..ne e nujno da mi napomnq6 kakvo e bilo za6oto tva e otvratitelno....da tejko mi e i nikoga nqma da go zabravq..no gore dolu uspqh da go prevazmogna vse pak semeistvoto mi i priqtelite mi bqha do men i mi pomognaha da ne se zatvorq v sebe si...ama tva ne e tvoq rabota..koi kakvo e pravil s men
    стига лъжи ма майка ти да еба проста.. ко ми са прайш.. вече сички знаят че фокси_в12_турбо и ти сте с едно IP тоест пишете от един компютър.. тоест сте един и същ човек..
    мамати деба проста..
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

Повече от фен
    Град
    In the dreams of the boys!
    Цитирай Първоначално написано от lina15
    e za kvo da go iznasilvam...Ako pitam nqkoe mom4e(svobodno) dali iska da se 6iba s men to 6te se navie.Za kvo da go iznasilvam,sled kato moga da polu4a tva deto iskam samo kato go popitam
    Е щото така не е интересно! Ебати всеки ден може да се опрашваш с някой по лесния начин - демек като го питаш ама друго си малко насилие...ала бала...брутал....туй онуй....

Цитирай Първоначално написано от kurabiika
    Е по-тъпа тема не можахте ли да измислите?
    Е ти па нищо не каза....мен ако питаш на тая тема трябва да си доволна....има бая по дебилни и тепърва ше има да се измислят тера, мега, гига по-дебилни теми, така че само може да се радваш на тая! В тоя форум няма нещо, което да не може да се види, освен отсъствието на мозъчна дейност в главиците на повечето тийнове! Пък и к'во мен т'ва с изнасилването верно ме кефи! Оферта си е!

Голям фен
    Град
    Sofia
    az bix iznasilila tui e super qko ve
    Bez podpis

Цитирай Първоначално написано от [CSKA
    f0r3v3r]

да ви видя тогава...

стига лъжи ма майка ти да еба проста.. ко ми са прайш.. вече сички знаят че фокси_в12_турбо и ти сте с едно IP тоест пишете от един компютър.. тоест сте един и същ човек..
    мамати деба проста..

ami estestveno..vse pak mi e gadje..kato otida v tqh da spq ot kade drugade da vlizam be tapak...i te predupredih da ne govori6 za maika mi i za ba6a mi...imam 4uvstvo 4e ne me razbira6..tva e posledno preduprejdenie..da ne sam 4ula i duma za maika mi
    nali znaete 4e v jivota ima mnogo predizvikatelstva ami to4no zaradi tova moje da se jivee da izpita6 vsi4ki udovolstviq i predizvikatelstva.

baba
    Guest
    hm..chyvala sum za edin nachin
    nyjno e samo leko da se nadyrvi i penisa se stiaga v osnovata s lastik, dosta stegnato, no ne prekaleno vse pak
    taka kruvta si ostava tam i toi e tvurd

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си