- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ЗА момичета!!!Бихте ли .......?
Първоначално написано от exploitedteen
znam 4e ostavqt travmi be tapako..ne e nujno da mi napomnq6 kakvo e bilo za6oto tva e otvratitelno....da tejko mi e i nikoga nqma da go zabravq..no gore dolu uspqh da go prevazmogna vse pak semeistvoto mi i priqtelite mi bqha do men i mi pomognaha da ne se zatvorq v sebe si...ama tva ne e tvoq rabota..koi kakvo e pravil s men![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nali znaete 4e v jivota ima mnogo predizvikatelstva ami to4no zaradi tova moje da se jivee da izpita6 vsi4ki udovolstviq i predizvikatelstva.
Хехехе ако е така както си го представят момчетата,от позицията,че искат разбира се,да!Тя влключва нещо от сорта:"О да звържи ме,бъди лоша,измъчвай ме
,направо ме обладай!"
![]()
![]()
![]()
Сега сериозно,не никога не бих!Та аз способна ли съм да насиля някой изобщо на нещо!Май не!
Всичко,което не и по желанието на двамата се води за насилие и нарушаване на собствения избор!
абе има нещо вярно...защо трябва да изнасилвам някой?
ми то няма да ми е кеф да правя секс с него, ако виждам че той не иска!
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
стига лъжи ма майка ти да еба проста.. ко ми са прайш.. вече сички знаят че фокси_в12_турбо и ти сте с едно IP тоест пишете от един компютър.. тоест сте един и същ човек..Първоначално написано от dj_tigrica
мамати деба проста..
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
Е щото така не е интересно!Първоначално написано от lina15
Ебати всеки ден може да се опрашваш с някой по лесния начин - демек като го питаш
ама друго си малко насилие...ала бала...брутал....туй онуй....
Е ти па нищо не каза....мен ако питаш на тая тема трябва да си доволна....има бая по дебилни и тепърва ше има да се измислят тера, мега, гига по-дебилни теми, така че само може да се радваш на тая!Първоначално написано от kurabiika
В тоя форум няма нещо, което да не може да се види, освен отсъствието на мозъчна дейност в главиците на повечето тийнове!
Пък и к'во мен т'ва с изнасилването верно ме кефи! Оферта си е!
![]()
az bix iznasilila tui e super qko ve
Bez podpis
Първоначално написано от [CSKA
ami estestveno..vse pak mi e gadje..kato otida v tqh da spq ot kade drugade da vlizam be tapak...i te predupredih da ne govori6 za maika mi i za ba6a mi...imam 4uvstvo 4e ne me razbira6..tva e posledno preduprejdenie..da ne sam 4ula i duma za maika mi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nali znaete 4e v jivota ima mnogo predizvikatelstva ami to4no zaradi tova moje da se jivee da izpita6 vsi4ki udovolstviq i predizvikatelstva.
hm..chyvala sum za edin nachin
nyjno e samo leko da se nadyrvi i penisa se stiaga v osnovata s lastik, dosta stegnato, no ne prekaleno vse pak
taka kruvta si ostava tam i toi e tvurd