.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 47 от общо 47
    Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Priqtelstvo mejdu dve jeni moje da ima. Stiga da nqma kude da se konkurirat.
    Az li4no imam edna priqtelka ot 10-11 godini ve4e, susedka mi e i otkakto porasnahme malko ne sme se karali (a kato muni4ki - samo za gluposti). No tova e zashtoto az poznavam ostanalite i blizki priqteli, no na men ne sa mi blizki, tq sushto poznava nqkoi ot moite. V otnosheniqta ni nikoga ne se e namesvalo mom4e. I kolkoto i da mi se iska da ne e taka - bila sym zamesvana v razni smeshni skandali i karanici s druga priqtelka za mom4e, koeto na vsi4ko ot gore mi beshe prosto priqtel. Taka 4e, nqma li mujko nablizo nqma i surditi.
    Edinstvenoto, koeto ni svurzva za 3te etaja razlika mejdu apartamentite ni i mnogoto godini, prekarani zaedno. A konkurenciq tam nqma kak da ima.
    Pove4eto mi priqtelki sa me razo4arovali.

Saatana vittu perkele hate crew!

Голям фен
    Град
    Stara Zagora
    Аз мисля,че съществува приятелство между момичета (Ееххх мечтателка ) Ние сме една групичка от 4 момичета и се държим здраво една за друга...Винаги ще си помогнем...Имало е моменти,в които сме се карали адски много,но важното е да се правят компромиси наистина...Например с едната,ако се сдърпаме нещо винаги едната си замълчава...И сме избегнали доста конфликти така...Абе не знам,може бии при нас е различно,аама много си ги обичам...Дано нищо не попречи на приятелството ни дори и след години...

*ThE~WorLd~Is~MinE*

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Цитирай Първоначално написано от мечтател
    Цитирай Първоначално написано от SEXtreme
    Приятелство може да има между ВСЕКИ.
    колко си далеч от истината! чак смешно ми стана
    А на мен ми стана смешно колко ТИ си далеч от истината... И колко са убедени всички... Хора разберете- ПРИЯТЕЛСТВОТО се среща рядко и при мъжете, и при жените... Няма истинско и неистинско приятелство, двете жени, които се обединяват срещу трете, или които говорят с часове по телефона, не са приятелки и го знаят...

Приятелството е нещо повече от това да си по цял ден с някой и да ходите на кафе. Не се състои само в това да се довериш... Приятелят е този, който те познава по-добре отколкото ти се познаваш, който знае какво си мислиш и как ще реагираш, който е готов винаги да ти прости, който ще зареже всичко , когато си в беда, за да дойде и да ти помогне...

Може да е банално определение. Може да е изтъркано. Но е вярно.
    за това няма мъже и жени, няма възрасти или раси. Всеки човек е различен, и всеки може да бъде приятел.
    За тези, които не вярват в приятелството между жени- това значи че не вярват в приятелството изобщо, защото там няма място за полово или расово или незнам си какво разделение... И ви пожелавам на всички да намерите такива приятели и приятелки, каквито имам аз, и ще го разберете...
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Супер фен
    2 sa priatelstvo,3 sa katastrofa otnosno jenite!
    A spored men po dobre priateli biha izleznali momi4e i mom4e
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Мега фен Аватара на machoka
    Цитирай Първоначално написано от мечтател
    Цитирай Първоначално написано от SEXtreme
    Приятелство може да има между ВСЕКИ.
    колко си далеч от истината! чак смешно ми стана
    Всъщност не е далеч, а е най-умното нещо, което прочетох в темата, заедно с последния пост на 2а страница на Роската

Това е самата истина. Познавам приятелки, имащи се за 'най-добри', които са се хващали за коси за момчета и други глупости. Имам и познати възрастни жени, приятелки от ученически години, вече деситилетия се подкрепят и т.н.

Познавам и момчета / мъже с аналогични 'сценарии'. Приятелство може да има м/у абсолютно всеки 2 човешки индивида и то пълноценно, независимо какви интерес имат!

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    според мен при мъжете приятелството е издигнато на по- високо ниво...
    Сексист такъв...
    Приятелството в основата си е еднакво при всички...
    А за да се карат и злобеят една срещу друга- тва не са приятелки... Казах вече в предния пост- да кажеш че между жени няма приятелство е все едно да кажеш, че мъжете никога не се влюбват- предразсъдък на другия пол...
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Супер фен
    Град
    Stara Zagora
    Цитирай Първоначално написано от rosskata
    според мен при мъжете приятелството е издигнато на по- високо ниво...
    Сексист такъв...
    Приятелството в основата си е еднакво при всички...
    А за да се карат и злобеят една срещу друга- тва не са приятелки... Казах вече в предния пост- да кажеш че между жени няма приятелство е все едно да кажеш, че мъжете никога не се влюбват- предразсъдък на другия пол...
    hahah da e myjete sa p0-d0bri priqteli ... i za kf0 g0v0rite t0lk0z ... futbul , pi6ki , seks ... i nie sme sy6tite sam0,4e g0v0rim za ... kozmetika , m0m4eta i ... yyyy niznam! (az 6t0t0 ne sym 0t nai-jenstvenite) I taka ... p0 kf0 vika6 ste p0-d0bri ?

Супер фен
    Град
    Stara Zagora
    просто казвам, че мъжете повече ценят приятелството...
    и в повечето случаи сме по- склонни на компромис с приятел при сблъсък на лични интереси, отколкото жените..

и не се одумват, клюкарят и т.н.
    а моите приятели значт, че винаги могат да разчитат на мен... дали за изпиване на ракия, дали за помощ някаква, или да ходим някъде да разцъкваме футбол още махмурлии...
    I lek0 se biete kyt se skarate ... Nali znam ... nai-d0bri priqteli i sq da vidqt k0i e p0 myj i dai da se nabiqt p0mejdusi

Фен
    Град
    nai-golqmoto selo-SOFIQ
    Цитирай Първоначално написано от SyLZaTa
    Позьори това е дискусия на предаването "сблъсък" бре
    а според мен - не може ... все едната ще прецака другата
    ne sum na tva mnenie
    ako ti e istinska priatelka ili pone dobur 4ovek to nema ni6to da ti napravi
    Гадно е да намериш червей в ябълката, но още по гадно е да намериш половин!

Мега фен Аватара на machoka
    Цитирай Първоначално написано от zElEnA^mAsLiNkA
    просто казвам, че мъжете повече ценят приятелството...
    и в повечето случаи сме по- склонни на компромис с приятел при сблъсък на лични интереси, отколкото жените..

и не се одумват, клюкарят и т.н.
    а моите приятели значт, че винаги могат да разчитат на мен... дали за изпиване на ракия, дали за помощ някаква, или да ходим някъде да разцъкваме футбол още махмурлии...
    I lek0 se biete kyt se skarate ... Nali znam ... nai-d0bri priqteli i sq da vidqt k0i e p0 myj i dai da se nabiqt p0mejdusi
    Това е ритуал, не го бъркай Заложено е от природата И животните се бият помежду си, но не се разделя прайда

Е защо пък да няма?! Винаги съм вярвала в приятелството между жени(момичета). И по емпиричен път съм си го доказала. Имам приятелки. И освен това аз никога не бих изиграла мръсен номер, не бих ги оплюла или пък обидила, само и само за да ми се вдигне на мен рейтингът. И определено не им завиждам, че са по-красиви или по-харесвани. За мен хората са различни и съответно са харесвани от различни хора.
    Life is a series of rooms. What really matters is with whom you're stuck with in one.

absolutno sigyurna sam 4e ima tyi kato ve4e 11ta godina imam nai dobra priqtelka koqto stra6no mnogo si obi4kam i sam izjivqla super mngoo ne6ta s neq i na6eto priqtelstvo e provereno prez godinite i prosto moga da i imam doverie na 100%

missss16
    Guest
    Ami az sam na mnenie,4e priqtelstvo m/u momi4eta moje da ima,no vaprosat e kolko dalgo to 6te izdarji-verno e,4e nie sme licemerki,i ne vinagi mislim za posledstviqta-az sam se karala s nai-dobra priatelka samo zaradi 1 neina gre6ka i pove4e ne se poglednahme..no po princip ne postapvam taka-togava se slu4i,6toto i bqh adski qdosana..gre6ka ot moq strana no minalo! Vse ednata 6te zavidi za ne6to na drugata ili ne6to drugo 6te se slu4i..ima,ima priqtelstvo,no e vse po-rqdko sre6tano. Prosto trqbva horata da si prili4at dostata4no i da se poznavat dobre,za da si vqrvat i ne se predavat. Tova mislq az.

Не мисля, че приятелството между две жени може да бъде толкова силно, колкото това, между двама мъже. Така предполагам, защото жените по природа са си по-склонни към интриги и тем подобни мизерии.

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Аз за мене си знам че жена за приятелка никога няма да си взимам. Просто ги усещам как само се опитват да ме преебът, всичките ми приятели са мъже, и имам познати момичета с които само дружа без да им възлагам голяма отговорност като приятелство, на един мъж може да се разчита значително повече.

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    predi si mislex 4e dve jeni(momi4eta) mogat da sa si nai dobri priqtelki no s vremeto razbrah 4e tva e po4ti nevazmojno...vinagi ima pone malko zavist i tn a puk tezi koito se pi6at za "nai dobri priqtelki" nqma ni6to podobno,prosto vijdat konkurenciq i zaplaha v drugata i iskat da q durjat pod oko...spored men mom4etata sa dale4 po dobri priqteli ot momi4etata nai malkoto koeto nqma da gledat da ti napravat mrusno ili da ti zemat gajeto!
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

ИМА!!!за всички момичета,които твърдят обратното ще кажа,че просто те нямат истински приятелки...а за момчетата,които твърдят това-вие просто не сте жени..не може реално да знаете отношенията ни.вярно е,че лицемерието и завистта са често срещани в женските "приятелства"..но какво дасе прави..те са кучки!истинското приятелство между жени е по-рядко срещано,но го има!за някои от приятелките ми не мога да твърдя дали ми са истински за жалост но има една,с която ми е свързан целия живот!!познаваме се от пеленачета както се казва знаем си и кътните зъби и съм готова да заложа главата си за нея!!както съм сигурна,че и тя ще направи същото за мен!!!просто се обичаме адски много и между нас не съществува злоба,лицемерие и завист!!!който иска да вярва,но аз вярвам в истинското приятелство между жени!!!

За пореден път съм напълно съгласна с rosskata!
    Не само, че може да има приятелство между жени, то го има!
    Аз имам една наистина много добра приятелка. С нея се познаваме от пеленачета. Преди 3-4 години обаче се сприятелихме до така степен, че...сега мога да кажа, че бих дала и живота си за нея и тя за мен. Много добре се разбираме, и двете понякога правиме компромиси, помагаме си, подкрепяме се, обичаме се, всеки ден се виждаме и...до сега през тези години НИКОГА не сме се карали. Имаме толкова общи интереси, възгледи за живота, различни вкусове за мъже и...до сега просто не е имало причина да се скараме! Разбираме се само с поглед, четем си мислите, познаваме се отлично и...само мога да пожелая на всички, които не вярват в приятелството между две жени, някой ден да срещнат такава приятелка и да променят мнението си, защото съм сигурна, че всеки малко или много се нуждае в един момент от добър приятел. А за тези, които вече са открили "половинката си" да не я изпуснат.

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Цитирай Първоначално написано от IdI0tKa:)
    ИМА!!!за всички момичета,които твърдят обратното ще кажа,че просто те нямат истински приятелки...а за момчетата,които твърдят това-вие просто не сте жени..не може реално да знаете отношенията ни.вярно е,че лицемерието и завистта са често срещани в женските "приятелства"..но какво дасе прави..те са кучки!истинското приятелство между жени е по-рядко срещано,но го има!за някои от приятелките ми не мога да твърдя дали ми са истински за жалост но има една,с която ми е свързан целия живот!!познаваме се от пеленачета както се казва знаем си и кътните зъби и съм готова да заложа главата си за нея!!както съм сигурна,че и тя ще направи същото за мен!!!просто се обичаме адски много и между нас не съществува злоба,лицемерие и завист!!!който иска да вярва,но аз вярвам в истинското приятелство между жени!!!
    дамм мн изчерпателен отговор аз съм на същото мнение имам мн приятелки, обаче за една мога да кажа, че ми е истинска щото ми го е показвала милиони пъти по хиляди различни начини и никога не ме е предавала... въпреки че веднъж аз я нараних по мн гаден начин и цял живот ще съжалявам и ще се самообвинявам за това обаче фактът, че тя ми прости, показва колко е силна връзката м/у нас а що се отнася до мен...аз никога няма да повторя грешката си, защото наранявайки приятелката си аз всъщност нараних самата себе си като я виждах колко страда
    P.S. и няма нищо общо с момче, както мн от вас сигурно ще си помислят..никога не бих я пренебрегнала щото примерно харесвам момчето, в което тя е влюбена или нещо подобно
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Голям фен Аватара на DeSiTo0o
    Град
    Botevgrad
    Spored men si zavisi i ot horata.Ami da,vuzmojno e,no dosta e rqdko tva ne6to...
    Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?

Голям фен
    Град
    Compton
    ми според мен няма,щот се някоя ще гепи гаджето на другия,ша са карат коя е била по-красива,по-умна.Аз мога да дам за пример много момичета

Цитирай Първоначално написано от XePouH
    ми според мен няма,щот се някоя ще гепи гаджето на другия,ша са карат коя е била по-красива,по-умна.Аз мога да дам за пример много момичета

не можеш да поставяш всички под един знаменател!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си