.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: Pomognete!

Pomognete!

Am 6te pitam predimno mom4etata no moje i momi4etata da se namesqt!nablijawa 14.02 a az nz kfo da kupq na moito milo pitah mn hora i ot sqkade razli4ni predlojeniq..nadqwam se i wie da mpomognete malko..mn mi e trudno da mu izbera nqkakyf podarykpls spe6no mi trea mnenieto wi!!!
    Za6to te tolkova obiknah v miga v koito te vidqh, za6to taka ti se usmihnah v nastroenie li bqh!?Ne kriq 4e te tolkova obiknah, ne kriq 4e sam vlubena v teb,nikoga tova ne6te otri4am, za6toto az obi4am samo teb!!!

Re: Pomognete!

Цитирай Първоначално написано от CrazyInLoveF
    Am 6te pitam predimno mom4etata no moje i momi4etata da se namesqt!nablijawa 14.02 a az nz kfo da kupq na moito milo pitah mn hora i ot sqkade razli4ni predlojeniq..nadqwam se i wie da mpomognete malko..mn mi e trudno da mu izbera nqkakyf podarykpls spe6no mi trea mnenieto wi!!!
    predpolagam si poznavash mom4eto i znaesh kakfo mu haresva i kakvo ne . kupi mu neshto koeto shte go zaradva

Град
    Sofia grad
    На Свети Валентин по принцип се подаряжат символични неща.Така че помисли до тогава има време да решиш

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland

Re: Pomognete!

Цитирай Първоначално написано от KRaLiCa_na_OrGaZmA
    Цитирай Първоначално написано от CrazyInLoveF
    predpolagam si poznavash mom4eto i znaesh kakfo mu haresva i kakvo ne . kupi mu neshto koeto shte go zaradva
    ili 6te mu napomnq za teb 6to go vidi ih kolko romanti4ko 4ak ligite da ti potekut...haha

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Нещо символично-и аз съм на това мнение.Предполагам,че знаеш какво харесва той.Ако е така взимай каквото знаеш,че би му харесало,но не е заъдлжително да е много скъпо,а просто да е символично,да е хубаво,изчистено и да му хареса.

валентинка
    If idiots could fly, This forum would be an airport!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си