.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    pritesnenata
    Guest

"Кафяво" течение

от 3-4 дни от малката ми приятелка тече някаква кафява течност и много се притеснявам. някой може ли да ми каже какво може да е защото не искам да ходя на гинеколог

Супер фен
    6tom momi4eto e malko, zna4i cikalut i ne se e reguliral i tova kafqvo te4enie moje da pokazva, 4e skoro 6te i doide cikala...
    az (puk i mnogo momi4eta) imat kafqvo te4enie (za 1-2dena) kum kraq na menzisa
    No ako tova te4enie produljava trqbva da otide na ginekolog

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    sineoka_kukla,малката и приятелка всъщност е нейната ***** а не някое момиче..
    по темата да,това ,което каза sineoka_kukla,че в края на менструацията тече по-кафеникаво е вярно
    Да те питам на теб изобщо до сега идвало ли ти е ?!
    На колко си години!?
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

pritesnenata
    Guest
    да идвало ми е много пъти на 15 съм.този месец още не е и се надявам това да е просто началото на цикъла

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    по темата да,това ,което каза sineoka_kukla,че в края на менструацията тече по-кафеникаво е вярно
    На колко си години!?
    yee
    prosto sum unikalna az puk si pomislih, 4e tova e mom4e i govori za gajeto si i si vikam "e moje li toq da i gleda te4eniqta " tolkoz sum zle naposleduk :P xaxaa

P.P. mdaa i az mislq, 4e tova e na4aloto na cikala, no ako tova te4enie produljava, a nqma6 normalen cikal - govori s maika si i otidi na ginekolog !

Guest
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    На колко си години!?
    damm ..

Guest
    spokoino na men oshte ne mi e redoven cik1la i kato mi idva p1rvo imam 2-3-4 dni kafqvo techenie i posle cik1l i kato mi sv1rshva pak 1 2 dena

Guest
    о не се безпокой нормално е и на менми е било така!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си