Цитирай Първоначално написано от MaD_CaT*
Цитирай Първоначално написано от *-*Krisito*-*

... е да де , ама на мене не са ми връщали нищо изгубено ...
Забелязах,че повечето сте на тоя принцип..
аз връщам,ама на мене никой не връща...
Еми,ако всички мислят по този начин...то никой няма да връща намереното...точно вие бъдете тези,които ще направят изключение и ще върнете..Не говоря лично към тебе.. Браво,много добре си постъпила с телефона

Аз като се замисля май нищо не съм намирала...пари са изтръвали пред мене хора,и не са виждали..аз съм им ги връщала...но не съм губила май...Веднъж в даскало дадох 20стотинки за сокче от 10 и ми върнаха един лев на стотинки...еми върнах му ги на човека.. малко,малко...ама все пак реших да мму ги върна..
ООоо освен наскоро си изгубих шала в училище
НЯма ГО !!Всички лелки издирих...нищо не са намирали...Сега като почнеме даскало...само да видя някоя с моя шал...и ше ида и ще го стегна около врата й ,да я питам аз от къде го е набарала
Има една лелка в училище дето краде! Тя е тя е аз ти казвам! Даже и картини от кабинета по рисуване е крала!!

Иначе аз съм губила бая неща щото съм доста невнимателна(даже повече от доста) картите за автобусите редовно .. (при положение че едната карта струва 71 лв. а другата 10) обаче АБСОЛЮТНО винаги са ми ги връщали .. защото примерно ако някой човек ги намери на улицата ги дава на автогарата и така.. винаги ми се е разминавало
Пари съм губила сигурно общата сума е около 300 лв .. даже преди една седмица изгубих 20.. тъкмо стоя в един магазин и си купувам панталон и вадя парите и шаш 20 лв. липсват.. стана много неудобно
А аз не помня да съм намирала нещо.. веднъж намерих 20 лв в КОФА ЗА БОКЛУК и просто и да исках нямаше как да ги върна А и веднъж бях намерила фонокарта с 200 импулса в нея. и нея нямаше как да я върна ..но след това и аз я изгубих хах Иначе бих върнала, но зависи кфо .. ако е портомоне с документи там дори и пари да има вътре бих го върнала.. ако са само пари и около мене няма никой бих си ги взела 100% а ако е някой скъп телефон и около мене няма никой който да си го търси ведната с удоволствие бих го взела за да сменя моя стария дето вече за нищо не става.. :P