- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ще ги върнете ли (схоцка)?@
Има една лелка в училище дето краде! Тя е тя е аз ти казвам! Даже и картини от кабинета по рисуване е крала!!Първоначално написано от MaD_CaT*
![]()
Иначе аз съм губила бая неща щото съм доста невнимателна(даже повече от доста) картите за автобусите редовно .. (при положение че едната карта струва 71 лв. а другата 10) обаче АБСОЛЮТНО винаги са ми ги връщали .. защото примерно ако някой човек ги намери на улицата ги дава на автогарата и така.. винаги ми се е разминавало![]()
Пари съм губила сигурно общата сума е около 300 лв .. даже преди една седмица изгубих 20.. тъкмо стоя в един магазин и си купувам панталон и вадя парите и шаш 20 лв. липсват.. стана много неудобно![]()
А аз не помня да съм намирала нещо.. веднъж намерих 20 лв в КОФА ЗА БОКЛУК и просто и да исках нямаше как да ги върнаА и веднъж бях намерила фонокарта с 200 импулса в нея. и нея нямаше как да я върна ..но след това и аз я изгубих хах
Иначе бих върнала, но зависи кфо .. ако е портомоне с документи там дори и пари да има вътре бих го върнала.. ако са само пари и около мене няма никой бих си ги взела 100%
а ако е някой скъп телефон и около мене няма никой който да си го търси ведната с удоволствие бих го взела за да сменя моя стария дето вече за нищо не става..
:P
![]()