- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- S TRIMA EDNOVREMENNO :(((((((
 Отговор в тема
 Отговор в тема

EEE hora kakvo da pravqimam mnogo seriozen problem.Imam gadje haresvam go,celuvam se s drug i nego haresvam.utre 6te izlizam s treti no .. i nego haresvam
(( kakvo da napravq
ми фани си 4-ти

Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

Абе в заплетена ситуация сиПървоначално написано от KOTKATA_17
. Според мен си избери този, с който мислиш, че ще се разбираш и ти подхожда най-много( е и красотата е от значение
).
Иначе със сегашното ти гадже разбираш ли се? Всичко ОК ли е?...ако е така, най-добре си остани с него.Предполага се,че го познаваш най-добре, а и ако тръгнеш с някой от другите, може да се се получи така, че да се разочароваш.
Успех!
AMI SAS SEGA6NOTO GADJE SE RAZBIRAM DA AMA 4ESNO DA SI PRIZNAQ NEMOGA DA GO PONASQM,TOI MI OGAJDA PRAVI VSI4KO ZA MEN NO NEMOGA I DA GO ZAREJA NEISKAM DA GO NARANQ A KUM VTORIQ IMAM NAISTINA SILNI 4USTVA
Първоначално написано от KOTKATA_17
Nai dobroto deto moje6 da napravi6 e da si fane6 4 !Ako ne moje i peti
gledam 4e qvno 3 sa ti mnogo.....ama se pak sega mani 6egata.....izberi si toq deto nai mnogo haresva6 i nai mnogo ima6 4ustva kum nego

А защо не можеш да го понасяш? Направил ли е нещо,с което да те разочарова?Първоначално написано от KOTKATA_17

2ят какви чувства има към теб и изобщо от колко време го познаваш и как се разбирате?
Ami suo4enici sme i s dvamatanz za6to ne moga da go ponasqm nqmam 4ustva mai e ne haresvam go ama malko hodq s nego samo za da ne go naranq

В такъв случай, щом ходиш с него от съжалениеПървоначално написано от KOTKATA_17
, говори с него и по възможно най-деликатния начин му кажи, че вече нямаш чувства към него и не искаш повече да сте заедно.
Иначе излез с другото момче и виж как ще се получат нещата.

zabelejete tq NE iskala da go nqranqva mi pove4e ot tova deto do sega go narqnava6 da mu izneverqva6 i da hodi6 s nego ot sujelinie nema na kude neznam opravai se ama da ti kaja tova deto saga prai6 s gorkoto mom4e posle 6e ti se vru6ta mnogokratno e mije da ne po su6tiq na4in ta i po zle i znae6 li GOSPOD e kazal ne pravi tova koeto ne isksa6 da ti pravqt drugite i posle 6e sujqlqva6 6e vidi6 dori i sled godini da e 6te sujqlqva6 budi pove4e ot sigurna ot li4en opit ti kazvam
Nedei da laje6 mom4eto,s koeto si!Kaji mu,4e ne izpitva6 4uvstva kam nego.6te go zaboli,no po-dobre e da e naqsno s ne6tata,otkolkoto da stoi v zabluda.Vij kakvo 6te stane s drugiq,koito kazva6,4e mnogo haresva6.Savetvam te zanapred da ne se zahva6ta6 s tolkova mom4eta ednovremenno i da laje6 polovinkata si,za6toto e gadno da te lajat...osobeno nai-blizkite ti hora.A i nali znae6 ot nqkolko stola...na zemqta
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
BLAGODARQ VI VIE STE THE BEST { }

Няма защо.Първоначално написано от KOTKATA_17

Първоначално написано от [CSKA

)))))
tfa pa tfoito veche e prekaleno..
ne se li chustvash kurva?
Може да не искаш да нараниш никого,ама май точно това правиш.Като не можеш да избереш нито един,ми остани си сама.Май в момента точно от това имаш нужда.Ужасно е да разиграваш толкова много хора.Бъди само с един,посвети му се изцяло,не се страхувай да отдадеш цялата си любов на която си способна.Може да си с още 5 или 10 момчета едновременно,но едва ли ще си щастлива.Ще лавираш между 2-ма или 3-ма,но няма да се чувстваш истински обичана,няма да се чувстваш пълноценен човек,защото чувствата ти към нези хора с които си,не се диктуват от сърцето.Те не могат да бъдат истински и дълбоки.Помисли си има ли човек от тези тримата с които си,който да те кара да бъдеш добра,щастлива,истинска и да мислиш че си в един красив сън,от който да не искаш никога да се събуждаш.Ако никой един от тях не е способен сам да запълни тази празнота в сърцето ти,по добре остави и тримата!Някои хора имат чувства...

Щом се кефиш повече на 2рия давай с него

Mnogo lo6o glei sq i az kato si imah gaje haresvah drugi dve momi4eta rabotata be6e 4e i te me haresvaha no ne smeeh da napravq ne6to koeto da gi nakaram da me haresvat pove4e i az tqh 6toto 6te6e da stane mnogo lo6o i ...awe gadno si e mnogo!Mojej da ima6 4ustva no ponqkoga e hubavo da si gi pazi6 za sebe si za6toto taka nqma da narani6 4oveka koito haresva6!(pone spored men e taka)
Във Война не трябва да умреш за родината си , а да накараш шибаните копеленца да умрат за своята!Vallentino Rossi Number UNO
[size=18][b]ДАВАЙ СМЕЛО С 4ти,5ти, 6ти, трябва да ги минеш всички, за да прецениш кой най-много ти харесва... а най-добре по няколко пъти ги мини!!!
внимавай как ги минаваш щото после има и последствияПървоначално написано от МразяКурвии20

Най-добре с валяка защото никакви последствия и никакви шансове да оцелеятПървоначално написано от ziky