.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 61
    Guest

Може ли момче да бъде изнасилено?

Забилязах, че тук има тема за това дали момичетата биха изнасили момче ако имат възможност! Ама ми е много интересно дали момче може да бъде изнасилено в пълния смисъл на тази дума? Нека видим вашето мнение!

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    МОЖЕ !..
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

moje shto da ne moje s edin darven kol

Guest
    Цитирай Първоначално написано от [CSKA
    f0r3v3r]МОЖЕ !..
    КАК?

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от foxi_V12_turbo
    moje shto da ne moje s edin darven kol
    пак ли ти ве педалчо... !
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

Фен
    Град
    Мелмак
    f0r3v3r]МОЖЕ !..

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    От друг/о мъж/момче.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Голям фен Аватара на aBnOrMaL_BaBy
    Град
    In The Middle Of Nowhere !
    ООоо може, може

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Може!
    Не само от някой мъж или някое момче,но и от жена, колко и странно и смешно да звучи.

Повече от фен
    Град
    Просто един Аспаруховки противен тип! ;]
    f0r3v3r]МОЖЕ !..
    foxi s prizna v edna tema che sa go iznasilvali

it's like a kiss; it's like a joke; it's like a miss to feel the smoke; it's like a dream but it is green; it's like the missing point and this is JOINT

ami d a moje

ako ba6tamu go ebe ili ne6to takova pedofilsvo ili nqkoe momi4e nekvo ludo takova zeme predmen i zapo4ne

DA GO RAGA....
    felacio za si4ki

Guest
    Говоря за изнсилване от жена/момиче! Дали момче/мъж може да бъде изнасилен/о от момиче/жена? Говорим за точния смисъл на думата!

ami moje as sam anpisala i za momi4e/jena
    felacio za si4ki

Повече от фен
    Град
    Варна
    Според мен не може!

Голям фен
    Град
    Стара Загора
    може,ако го изнасилва друг мъж...
    жена не може да изнасили мъж!
    Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...

Фен
    Град
    В Лудницата
    Цитирай Първоначално написано от California
    Може ако мъжа е мъртав пиян и си спинка, а мацката го е*е пак се брои за изнасилване

Голям фен
    Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от Soldier_OF_Fortune
    Може ако мъжа е мъртав пиян и си спинка, а мацката го е*е пак се брои за изнасилване
    ако мъжа е мъртво пиян и си спинка мислиш ли,че ще му стане пишката?с мек пенис пробвал/а ли си да правиш секс?

П.С. Момче ли си или момиче?
    Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...

Фен
    Град
    В Лудницата
    Момче съм Не говоря мъртво пиян говоря да е пил и да е заспал И след това брутално изнасилен

Голям фен
    Град
    Стара Загора
    Момче съм Не говоря мъртво пиян говоря да е пил и да е заспал И след това брутално изнасилен
    ами добре...ама като спи кажи ми как ще му стане пишката?пък и той като усети кво става,ще се събуди...

Фен
    Град
    В Лудницата
    ами добре...ама като спи кажи ми как ще му стане пишката?пък и той като усети кво става,ще се събуди...
    Точно като спи вероятността да му стане е много по-голяма от колкото като е буден заради някакви хормони ....... Е не всеки би се събудил на мен лично каквото и да ми правиш заспал ли съм и танк няма да ме събуди, така че се брой
    МЪЖ МОЖЕ ДА БЪДЕ ИЗНАСИЛЕН ОТ ЖЕНА

Guest
    Законът в България не приема възможността мъж да бъде изнасилен както и много от другите страни които наскоро или в момента променят законите си за този съществен проблем защото не се води изнасилване ако изрично не е споменато устно несъгласието с акта... в някои държави обаче се сетиха че от страх жертвата може да мълчи и да не се съпротивлява по време на акта и също добави и изнасилване на мъж от жена като първият осъден във Великобритания беше жена направила орална любов на мъж докато спял... а за тези които твърдят че неможе... представете си завързан мъж в съзнание за легло стол или с вдигнати ръце няма значение... подразнете го малко по ерогенните зони и няма как да не еректира освен ако няма проблеми след това спокойно можете да правите и орален и вагинален и анален секс с него без неговото желание което си е изнасилване отделно и споменатите методи с твърди предмети в аналните и оралните отвори

iskara se mnogo umna be ...da ne si nad 30 tee 4e tuka ima samo mazni 4ikidjii4eta na po 13-17 ...ednistvenite po taka golemi sa mislq sobstvenicite na saita i foruma .....RESPECT

Guest
    А чели ли сте за случката където едно 15 годишно момиче изнасилило три момченца на 3,4и5 години.Не че са им ставали патките ама това го четох в някой вестник.

П.П.Не беше скоро

Голям фен
    Град
    Стара Загора
    Точно като спи вероятността да му стане е много по-голяма от колкото като е буден заради някакви хормони ....... Е не всеки би се събудил на мен лично каквото и да ми правиш заспал ли съм и танк няма да ме събуди, така че се брой
    МЪЖ МОЖЕ ДА БЪДЕ ИЗНАСИЛЕН ОТ ЖЕНА
    ами точно тва ти казвам....че ще му стане пишката,а като му стане тва се приема за признак че е ГОТОВ и ИСКА да прави секс...

макар че като се замисля не знам дали има мъж на който би му било неприятно някоя да го "изнасили" макар,че това изнасилване не е в буквалния смисъл на думата

eми мацка по твойта логика значи и на вас няма да ви е неприятно........
    макар че като се замисля не знам дали има мъж на който би му било неприятно някоя да го "изнасили" макар,че това изнасилване не е в буквалния смисъл на думата

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си