- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Moderated:Защо момичетата харесват тези по-слабите?
Nai nakraq nqkoi da kaje to4no i qsno mnenieПървоначално написано от Eleonora
))
А ти кога за последно си се чувствал истински жив?!
awe 6to vmesto da se karate pomejdu si samo mom4eta ne slu6ate pove4e f-4etata,vsqka kazva 4e ima predpo4itaniq no ne izklu4va i dr grupa,ai kajete mi 4e kato iskate rusa sus sini o4i samo s takiva ste hodili-su6toto e,ne vsqka macka go tegli i meri predi da trugne s nego,az puk haresvam po qki muje-daje sum luda po tqh a gadgeto mi e dosta slab,tva ne ozna4ava 4e 6te go vurna-naprotiv ve4e godina i pol si go obi4am,a i toq koito e pisal temata-spoko za vseki vlak si ima putnici![]()
1. не смятам че съм дриошлио , а мисля че ти си ***Първоначално написано от BroozY
2. не пия никви анаболи
3.не съм малумен
4. според мен ти си сичките тея неща дето ги изреди по горе![]()
![]()
![]()
Като не си "малумен" вместо да обиждаш човека вземи му обясни като хората ...Първоначално написано от PLAMENKO
тия, дето клякат не са културисти, а силови атлети. разликата е огромна. те не са оформени, изчистени и такива неща. за да имат толкова сила те трябва да имат стабилни запаси (и не само, има и други фактори) и като цяло са доста дебели с много мазнини. няма сега да се впускам в обяснения, но момичето го каза вярно. една от най-използваните добавки - креатина дава много бързи резултати именно защото пълни мускулите с вода.Първоначално написано от xaxo_xixi
ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"
малкият принц
ne mi e qsno za6to si re6il taka...samo za6toto nqkvo momi4e koeto si si haresal e trygnalo s nqkoi slab? taka li e? mhm
za da se vliubq v nqkoi ne se vodq glavno ot tqloto mu
za da haresam nqkoi sa nujni syvkupnost ot drugi ka4estva, a ne samo tqloto! ne kazvam 4e ne e vajno, no nikoga ne bih pomilsila ne6to ot tipa 'oo ne toq ne e slab-nqma da trygna s nego' ili 'blqq toq ima muskuli-absurd'....vsi4ko e DO SAMIQ 4OVEK
If people can't make you fly, they'll make you fall faster
Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.
1.Ако си чувал за Ronnie Coleman(8 пъти мистър олимпия),прави клек с 460кг. А не както ти си мислиш за силовите атлети.Първоначално написано от мечтател
2.Креатина служи за възтановяване на мускулите след тренировка.
http://www.bigheatherd.com/wse01/wse11.JPG
http://www.greggvalentino.net/images...res/gregg9.jpg
http://otomano.iespana.es/otomano/gregvalentino.jpg
kak vi sa struva ? :P :P Spored mene tva e otvrat otkadeto i da go poglednesh... to toq ako se poreje 6e izte4e si4ko drugo no ne i kruv... Greg Valentino i dokolkot znam sa e blaskal s Cintol.
Гнус!
abe da ti kaja nee ba6 taka...6toto vse pak e ot "zavisi" kolko anaboli i drugi takiva hap4eta e vzimalo mom4eta.Az imam mnogo priqteli deto "bluskai" i odelni vzimat hap4eta-izglejda istinsko(no tupo)Първоначално написано от SouL BuSTeR
az ne se kefa na takiva...No to si zavisi i ot 4oveka.Moje da ima takuv "ma6ina" ama da e mil i umen(koito sa dosta rqdko).Zavisi ot 4oveka,nemislq 4e ima ne6to kato da haresva6 slabi i edri....![]()
A za6t0 ne ???
Не говоря за химиците, те наистина не могат да се бият, ама кво аз като имам натурално оформено тяло (без щанги само с лицеви коремни и много таркал в залата) и даже след празничните трапези съм тръгнал да удрям 110 килаобщо приета заблуда е, че като си напомпан имаш предимство в боя...
всичко е до опит...и ше ми кажеш че некой гърчавелник като брузи примерно ще ме набие? Нека си земе цел камион с винкели ако ще
кремиковска неръждавейка, ма той първо че не може да го вдигне, той пишката си неможе да вдигне дето му е по малка от мустака ми.
Аз сънувам мамо аз сънувам мамо,
мерцедеси само, мерцедеси само,
лъскави и черни нови и модерни,
мерцедеси мамо мерцедеси мамо.
Виж са попринцип има бабани и бабани. Някои са само фитнесяри химици които ако ги плесна веднъж ще им изтече всичката вода от мускулите. Обаче има и оня тип анаболци които са охранителите на мутрите, те може да изгтлеждат просто напомпани ама толкова зраво бият че не можеш да си представиш, и тва не си го измислям защото тренирам паралелно с тях... Освен това те трябва да са денонощно с шефа, спят рядко и умората се сещаш как я преодоляватвъ клубъ шефа като си намагистралчи и те там... Та сложи всиките тия килограми и добави шмъркотици и тоя като застане пред тебе е безсмъртен
![]()
![]()
.
А относно бойните изкуства аз тренирам карате които е ексдпрлозивно с мощни и бъзи удари които не изискват много маса, ама те като са борци сешштс се.
Зле си
много зле
може ли да искаш от едно момиче да харесва само мускулите ти и твойте 120 кила?! Явно си много повърхностен - да ме разбереш - тъп си. Разбираш ли? Момичетата търсят някой който да е забавен и печен. Тва немогат да го разберат от височината или килограмите ти. Това се разибра в разговорите. А ти като не можеш да говориш а да се пъчиш пред тях като бабаит няма да го бъде.
Въпрос на вкус!
Не бива да се слагат всички момичета...под един общ знаменател защото всички са адски различни!
Една си пада по мангали друга си пада по яки...трета по зубари и така...!!!!
Пак и в крайна сметка спокойно ще му дойде времето когато и ти ще си намериш "яка путка"!!!
Miami Beach Mansion Tour Cruise
Cogen Rapero Con Marijuana, Pistolas, y Cosas Raras
Темата излиза от граници с множеството офтопици, но все пак я изчетох, защото ми беше интересно. Стана въпрос до боя... Ами не много правилно е да се каже, че мускулите не дават предимство и вдървяват човека... Изправи се срещу Батиста примерно и да видим дали, ако си некое бързо и леко каратистче с много жизнен потенцял и енергия, техники и така нататък ще го повали6...
Както и да е... Ако има бой, не разчитайте на мускулите. На улицате те нямат роля. Най-добре е да си въоръжен!![]()
Чиста съвест обикновено е признак за лоша памет.
Е кеча е просто между другото! Иначе всичко остнало си е така!![]()
Но на темата яко и завъртяхме посоката! :P
Чиста съвест обикновено е признак за лоша памет.
Авее дивото момче, много си позволяваш да говориш без да ме познаваш. Първо от 4 месецая си имам много сериозна приятелка, и познай кво тя ме обича точно защото съм забавен и печен, може би най вече зщото имам стабилен характер и винаги съм бил абсолютно точен в нашите отношения и винаги каквото тя е искала от мен съм го правил както и обратното. Но причината тя да си падне по мен и да излезем е защото и хванах интереса, видяла ме случайно пред университета и ме запомнила, (овен тва тогава бях рус и повече изпъквахПървоначално написано от WILD__BOY
)
haha p0 mangali i p0 zubyri ... hahahПървоначално написано от MaPuXyaHa
e tva e istinata,a ne nqkoi deto ako ti otperi edna i si napravo vav grobi6tata!6toto pove4eto koito poznavam ne mislqt mnogo predi da deistvat,a posle ti se izvinqvat i obe6tavat 4e nqma da se povtori,do sledva6tiq pat kogato im kaje6 ne6to navapreki!Първоначално написано от Eleonora
abe f pove4eto slu4ai tfa zna4i...tolkova sa pogulnati ot tfa da bluskat i sa samovlubeni...za men napr haraktera e mnogo po vajen ot tfa dali pi4a she e 60 ili 120 kg.da ne govorim 4e edin e takuf ogromen daje ne moje i da me pregurne kato horata shoto ogromnite mu cici mu pre4at...ghahah men ne me kefat tiaПървоначално написано от SouL BuSTeR
![]()
we like it DARK&HARD