.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Голям фен
    Град
    SF
    qna?rusata qna?

Голям фен
    Град
    SF
    kude trqbva da e pristignala? e predi tri 4asa bqhme s neq i billy pihme nqkvi biri

Голям фен
    Град
    SF
    aa mi da.e podpiinala...uj tam ne6to

feel me
    Guest

da be

ti normalna li si.ne suzdava nikakavo unijenie.tova si e vzaimen kef.!!!purvo na nego mu vliza celiq po tozi na4in,a udovolstvieto pri jenata e po-golqmo.i ako e unizitelno,za6to mujete 6te ni karat ponqkoga da minavame otgore

Мега фен Аватара на machoka
    Всъщност си спомням даже някакъв филм, в който това беше показано - правят секс мъжа и жената ама нещо живота между тях не върви и са пред раздяла. Жената иска да бъде 'главно действащо лице' в секса и постоянно иска да се 'качва' от горе.. и накрая мъжа не издържа и каза 'Аз искам да съм мъжът, не ти' - и това беше повода за раздялата защото тя иска да е отгоре, а за мъжа е 'под-достойнството' да е така.

Голям фен
    Град
    SF
    az puk v edin film gledah kak ogromna iguana razru6ava manhatun...to 4ovek ako obru6ta vnimanie na vsi4ko po filmite...

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Цитирай Първоначално написано от [CSKA
    f0r3v3r]Ами замисли се.. Жената е ОТГОРЕ.. Мъжът е отдолу.. звучи сякаш унизително за мъжа.. щото обикновено тези които са горе са победители ..
    абе де а знам
    чакай малко,вие в леглото секс ли правите или се съревновавате кой е "по-могъщ" от другия?!
    да ви имам и логиката момчешка ...
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Ne bqh 4uvala taka se unijava myja...no ima logika v tova,koeto kazahte..,no vse pak vie si lejite i vi e kef-tova kakvo unijenie e

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    Цитирай Първоначално написано от [CSKA
    f0r3v3r]Ами замисли се.. Жената е ОТГОРЕ.. Мъжът е отдолу.. звучи сякаш унизително за мъжа.. щото обикновено тези които са горе са победители ..
    абе де а знам
    чакай малко,вие в леглото секс ли правите или се съревновавате кой е "по-могъщ" от другия?!
    да ви имам и логиката момчешка ...
    не не прайм секс - на войници си играйме..
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си