- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проблем при местурбацията
priqteliu pro4eti malko i 6tte vidi6 4e otzad ima6 nervni okon4ani i zaradi tqh ti haresva - dale4 ne si gei , a ako si to ne e zaradi tova. Tova da hareesva6 momi4eta i tova da izpitva6 udovolstvie ot podobno ne6to syvsem ne sa nesyvmestimi . Ne se pritesnqvai. A ako temata e ebavka - e ako ima drugi s takyv problem- vijte statiite daje mai v toq sait i ako pro4etete syveti za momi4eta 6te vidite 4e pi6e tova da vi bryknat otzad kato syvet .
i tva ti mi ne bilo pederastiq...Bace spored mene tva da te kefi da si zavira6 cql du6 v zadnika si e 4ista pedal6tina...Kupi na priqtelkata ti edin vibrator i tamyn 6ti go dava nazaem...
Нощта е черна и зловеща,
нощта е ледна като смърт.
В разкъсаната земна гръд
струи се бавно кръв гореща.
ei neznam ma tva tvoito nito e pederas6tina nito ni6to....po skoro si BIseksualen tip.....!!!nz ako si pederas trebva da si haresva6 muje a ti ne hares muje nali ....?!nz..a da suvet ot men:gledai da ne si zavre6 v zadnika nakraq i toaletnata 4iniq 6toto tva ve4e 6te e brutalistika!!!
[b]PIIISSSEE!!AND HEAVY METAL!!![]()
Revnuva tozi koito ne vqrva,vqrva tozi koito obi4a!kefete se na LOVE!sa vi e padnalo!
d3m1g0d- :
1-vo ahhhh ... rpqteliu ... pedal si bate ...
Ama ne tva e problema ... shtom ot sega ti vliza dusha ... predstavi si sled vreme ..... shte po4nesh da spish s batki kato tebe .... sled tova i 4lenovete nqma da te zadovolqvat ... shte iskash da ti burkat s pove4e prusti ... sled tova s yubruci ( fisting ) v anusa ... i dokato se osetish shte si zoofil , koito spi s kone ....
ах гаден подъл дебел педал....
Цеко Сифоня е ебати купоня
-> НещастникПървоначално написано от CuST0M1z3
Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
внимавай със пръстчето,а при мене е друго като видя момиче и полудявам
Emi spr s 4ekiiteПървоначално написано от Анонимко
![]()
Nqma kvo da napravi6 lev si lev 6e si ostane6.![]()
Otidi na psihiatur samo toi moje da pomogne.![]()
Смъртта Hа Eдин E Tрагедия,Hо Cмъртта Hа Mилион е Cамо Cтатистика!Има две безкрайни неща - вселената и човешката простотия, но за първото не съм сигурен.Другите ми се смеят защото съм различен, аз им се смея защото са еднакви.
I az sam imal takav problem,ama za 1 sedmica go opravih taka4e ima jivot vse o6te)
Byrkate poniatiata pi4a ne e pedal shot pedala hareva i se vazbujda ot myje v negovia slu4ai toi e prosto izvraten.Pedal niaa da stanesh spoko a za pryst4eto v dupeto e nau4no dokazano 4e uveli4ava erekciata tai 4e shtom ta kefi prodyljavai
тоя форум е за да си помагаме, а не за майтапи![]()
Самият факт че си объркал думата мастурбация направо ме наведе на мисли относно истината на темата ти.Сега по темата днес с душа или с четка,утре с някоя по-голяма пръчка,така е то с педерасти ще се задръсти света.
Любовта е като вятъра - неможеш да я видиш,но можеш да я усетиш
Абеее...Само едно ще ти кажа боклуко хора кату тебе не заслужават тфа дето БОГ им гу е далНапраово се чудя що има такива хора вобще
Единственото нещо,което трябва да направиш е да си бъркаш в миризливия гъз и да си затфаряш устата пред други хора защото е достатъчно това че правиш такива неща
И до ся от тия мнения които прочетух съм най съгласен с това на `eNeRGie`.Освен че трябва да се засрамиш от постъпката си(тази че си поискал мнението на хората по такъф въпрос),трябва и да се извиниш на ,посетилите и коментирали глупавата ти тема хора,за това че излагаЖ мъШкияТ пол
![]()
Кфо повече да кажа по педераЗТките ти влечения осфен това че най доброто което можеш да направиш е да кажеш на приятелката си без да я нараниЖ защото ако не е от теб то ше дойде от някои тфой любовен партнйор.Така че по добре и признай каф тЪпанар си!Кату ще преебаваш вивота си(по-точно като си преебал живота си) не се упитфай да направиш това и с друг човек.Намери си щастлива компанийка бъркайте си в задниците,радвайте са и си живейте живота без да пречите на някой.И отново пофтарям БОГ не те е направил за да си бъркаш в гЪзът.
П.С.:Като ще се изказвЪм да се доизкажаАко имате някаф такаф приятел е кат тоя педераЗТ по-добре гу резнете за да не поемете някой друг сЪндал
![]()
![]()
гхахахахаха
хем ше сереш по лесноОт скоро докат се къпя си бъркам с душа отзад![]()
![]()
![]()
![]()
kvo da praish li... mi zemi si kupi tapa za guz shtoto kakto gledash shisheto ace na mayka ti kat si go navresh f diviq sha vurvish i ot tebe she kapqt layna!
abe horaaa viii ne ste normalni![]()
Прочетете темата за аналния секс... Казва се че простатата на мъжа може да се стимулира през ануса, някъде на около 10см навътре се намира...
muhahahaha zna4i kat praim ne6to trqbva da si butnem ne6to 10 santimetra dylgo v gyzy 4e da ni stane kef
mne blagodarq![]()
![]()
![]()
Абе!Аз защо си мисля,че тоя се ебава....шот или задника му вече разширен до нз къде или има баси малкия душ...Абе,човек кът обичаш да си ръгаш зазни работи у аналното утвестие я накарай баща ти та ти го тикне,а?
Като говорим за ебавки се сещам за един дет викал,че си ръга оная работа у прахосмукачката и му било кеф...ама това ня значение!
BTW:ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА МАМИТУ ВИ!НИЩО НЕ ВИ РАЗБИРАМ!
Обратен си като арабско писмо!!!
Моето мнение по тази тема е че в сегашпно време всеки избира какъв да е.След като светА тръгнал натам че момчета се влюбват в момчета а момичета в момичета след десет години при такава скорост кой ще са различни-хомо или хетеро сексуалните!?!Лично за момчето публикувало тая тема му свалям шапка (стигда не е шега).Малко хора биха споделили проблемите си.И защо трябва да ги пренебрегваме тия "гейове" като и те са хора!?!Просто така се ч1увстват по-уверени в себе си.....Незнам как ще ви прозвучи ам и аз съм заглеждал някой мъже в.......сещате се-и автомати1но трябва да означава това че съм гей ли!?!НЕ!?!Подкрепям гейовете..........Да с и гей е призвание......И се иска голяма решителност защото всички хомо сексуални мъже и жени биват пренебрегвани от обществото......Уважаеми читатели на този форум-аз съм хетеро сексуално момче
Ти как си?! Ако всички обърнат резбата, то тогава ще изнчезне човекшката раса! Това не е нормално, то е извращение, причинено от дефектни гени.![]()
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
em spored men taq tema e ebavka, smisyl ne 4e ne e vyzmojno da stane,prosto na4ina po koito e opisana situaciqta...no se pak ako e istina em bratle ti si tozi koito izbira sydbata si taka 4e dori da izbere6 homoseksoalnostta, nali ti sam 6e si q izbral, no vse pak si mislq 4e ne6tata vse o6te mogat da se opravqt stiga estestveno ti da go iska6, ako ne uspeh s mom4etata, ma ostavi se pak i ne6ta za nas momi4etata :P
I see the world it's going round.
Seems to me it's upside down.
Looking for something to say.
I feel a little different anyway.
МУАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХ АХАХАХХ
Бе как може бе едно нормално момче което изпитва удоволствие от секса с жена никога не би си помислило да си бърка в г*** с каквото и да било или да се заглежда в мъже.Това за мен е гнусно,но смешно.И да кажа обществото не ги подкрепя такива в никакви отношения защото обществото не е било и в него няма гейове и обратни(сега има и това е по показно).Всички такива блудстващи с малки деца,обратни ги има, различават се от нормалните,точно и заради това нормалните се държат по този начин с тях,така и трябва да е!