- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated:Възможно ли е да е станал гафа?!
sno6ti pravih sex s priqtelq si no i dvamata izpitvame po-golqmo udovolstvie bez prezervativ i zatova ne si sloji!no nakraq az usetih ne6to stranno i toi baro go izkara i svar6i na odealoto(ima6e 3-4 kapki)samo 4e me e strah da ne e stanal nqkav gaf i da e po4nal da svar6va v men!znam 4e nikoi ne moje da mi kaje sas sigornost no pitam dali i na vas vi se e slu4valo i voab6te kakvo mislite?
Moderated by miloto
т.7 от Правилника![]()
Абе отивай да си купиш хапчета!!
101% е отделил някаква течност вътре в теб....
4estito bebe![]()
"Dead as dead can be" my doctor tells me. But I just can't believe him, never the optimistic one...
абееее,и аз мисля,че малко или много се е поизпразнил в тебПустиниор Дуо,пий
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
оффф за половин час кеф ше си съсипете живота. идиотчета.
пий постинор или дундуркай бебе
алелуя.
2рото е по яко..Първоначално написано от i'm so excited!
![]()
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
abe opasnost vinagi ima!no vse pak moje i da se izpraznil v teb i pak da ne zabremenee6!zavisine e sigorno nito edno ot dvete i vse pka naistina e vazmojno da e otdelil nqkakva te4nost v teb taka 4e za po-sigorno pii postinor za da ne se pritesnqva6!
направи си едно тогаваПървоначално написано от [CSKA
![]()
алелуя.
bez zna4enie dali e svyr6il v teb ili ne opastnost ima , 4ast ot te4nostta se otdelq o6te pri poloviq akt - HAPOVE i po bryzko
след 2 години да но сега НЕ..Първоначално написано от i'm so excited!
![]()
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
krai ve4e si bremena 6e rodi6 bliznaci,o6te 2 gurla za hranene.
mislq 4e se e poizpranil v teb za tova ti4ai do blizkata apteka i pii postinor duo za da ne se pritesnqvashUspeh
![]()
ne se 6a6kai! otidi do aptekata i si kupi postinor duo. pro4eti listovkata, i deistvai. struva 10 lv. i ottuka natat1ka samo s prezervativi, 6tot ina4e...![]()
Ако е в моите ръце, то е мое
Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
Ако строя нещо, то всички части са мои.
Ако изглежда като мое, значи е мое.
Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.
и защо трябва за 1 час удоволствие да си тровите нервите после????
вземи си Постинор както казаха вече другите и гледай следващия път пак да е без презерватив и пак да пуснеш подобна тема тука...![]()
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
mi az ti predlagam da si vzeme6 purvo test da vidi6 dali ima opastnost za6toto tezi hap4eta oburkvat hormonite a va ene edobre i ako ma opstnost togava gi pii vupreki 4e tozi test vednaga sled akta nz dali 6e moje da ot4ete pravilno a tiq hap4eta se piqt do obredeleni 4asove sled akta i ako gi izpusne6 kari
Бременна си. Остана да се молиш да не си лепнала нещо...
едиствено той може да ти отговори кога е почнал да свършва ... мисля си че е почнало по раноПървоначално написано от abe i az neznam
... тестче ?
ne si e zaslujavalo za malko poeche udovolstvie da poemash takiva riskove .... shansyt da e stanal gaf e golqm . za tfa prostinor duo