.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    lo6a_palava_i_upla6ena
    Guest

samo za kompetentni lica,razbira6ti ot jenski polovi organi

otkakto predi den,dva spahme s priqtelq mi i to ne za purvi put,use6tam nqkakva stranna reje6ta bolka,4e dori surbej i parene vuv vlagali6teto i izvun nego.kakvo stava,nqkoi moje li da mi kaje???dali me e naturtil ne6to,6toto toq put be6e dosta produljitelen samiqt akt ili sum pipnala nqkoq bolest???lelelel..6e umra..ei ako nqkoi naistina moje da mi pomogne s predpolojenie pone ili na nqkoi mu se e slu4valo su6toto,pls pi6ete mi,aide ako moje ne se ebavaite,4e naistina mi e kofti..mersi predvaritelno

feel me
    Guest

!!!

Mislq ,4e nai-kompetenten otgovor 6te ti dade lekar.Ne se zadovolqvai samo s predpolojeniq,za6toto moje i da e ne6to seriozno-ne 4e iskam da te pla6a.

Aide uspeh i dano se opravi6

Guest
    ако ти пари докато пишкаш, много е вероятно и нещо с бъбреците да си сгафила, особено, ако по това време ходиш с къси блузки.. ходи на лекар, да не стане по-лошо.

gostenka
    Guest
    tui sa gybi4ki spored mene

palava_lo6a_i_upla6ena
    Guest
    eiii mersi na vsi4ki za suvetite..hm..az puk si misleh,4e gubi4kite sa nqkvi izrastuci ili ne6to takova,v smisul,4e se vijdat..qvno sum mnoo zle po temata..az ina4e pieh bql ravnec predi,toi e za bqlo te4enie i sega misleh pak da piq,4e imam ostanalo,ma znam li..edva li 6e pomogne sigurno..neznam za vas,no az izpitvam nqkakuv nevuobrazim ujas ot dumata"ginekolog".nikoga ne sum hodila i mislq ,4e ne moga prosto..qvno az sum si smahnata..ee mersi otnovo vse pak{}

Повече от фен
    Град
    Варна
    И аз мисля, че са гъбички.

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    Цитирай Първоначално написано от palava_lo6a_i_upla6ena
    eiii mersi na vsi4ki za suvetite..hm..az puk si misleh,4e gubi4kite sa nqkvi izrastuci ili ne6to takova,v smisul,4e se vijdat..qvno sum mnoo zle po temata..az ina4e pieh bql ravnec predi,toi e za bqlo te4enie i sega misleh pak da piq,4e imam ostanalo,ma znam li..edva li 6e pomogne sigurno..neznam za vas,no az izpitvam nqkakuv nevuobrazim ujas ot dumata"ginekolog".nikoga ne sum hodila i mislq ,4e ne moga prosto..qvno az sum si smahnata..ee mersi otnovo vse pak{}
    гинеколога е лекар като всеки друг.
    пък и нали си правила секс, няма да ти е за пръв път да те пипат 'там', нали така?
    и преди съм го казвала и пак ще го кажа, ЖЕНА СИ, не бъди немърлива към себе си.
    няма нищо по-отвратително от една мърлява женка.
    алелуя.

lo6a_palava_i_upla6ena
    Guest
    гинеколога е лекар като всеки друг.
    пък и нали си правила секс, няма да ти е за пръв път да те пипат 'там', нали така?
    и преди съм го казвала и пак ще го кажа, ЖЕНА СИ, не бъди немърлива към себе си.
    няма нищо по-отвратително от една мърлява женка.
    [/quote]
    Да,наистина е така,мисля,че си напълно права тук,подкрепям мнението ти и за пореден път се "псувам",че съм такава бъзла..Този път вече ще отида,макар и да ме е страх все още.То всъщност всичко идва ом майка ми,която е доста консервативна и ако разбере..незнам просто..

и като е толкова консервативна ше те остави да се мъчиш ли? това е БОЛЕСТ, не е като да те боли гърлото. и можеш да си имаш много проблеми за в бъдеще, ако сега не се излекуваш.
    още повече, че гъбички могат да се хванат и без да си правил секс.
    а ако ти е наистина толкова притеснено и неприятно, като ходиш да си вземеш направление за гинеколог от личния лекар , можеш да помолиш да е жена.
    алелуя.

lo6a_palava_i_upla6ena
    Guest
    Така ще направя мила,thanks за всичко...

пак заповядай
    алелуя.

lo6a_palava_i_upla6ena
    Guest
    мии..честно да ти кажа не ми се ще да заповядам точно в този форум за венерическите заболявания отново,поне не в ролята на търсещ помощ,по обясними причини...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си