.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Absconding
    Журналистика или фотография. Най-добре първо журналистика, а после фотография
    да..и мен ме влече фотографията,но мисля първо да завърша биология,а после може ей така за хоби да запиша фотография

уфффффф...госта бях аз

Сега съм 11 клас ...решила съм да кандидатствам с математика и немски ,но точно какво си нямам идея.......

сега съм 11 клас и сигурно ще ходя някъде у чужбината най-вероятно в италия и искам да уча Икономика или Междонародни отношения ама ще видим накрая да не взема да остана само с искането

Ми аз сега съм 10-ти клас, но още от 8-9 клас съм решила да кандидатствам в Академията на МВР - във факултета по "пожарна и аварийна безопасност".Демек искам да стана пожарникарка...не съм от хората които могат да седят на едно място...искам динамична и интересна работакаквато мисля че е тази...Пък и познавам цялата Велинградска пожарна...и съм им като дете...Доста често са ме взимали с тях на всякаква вид дейност(въпреки че не е позволено)И аз вече се чувствам като една от тях...Изпитите са по Математика,Физческа подготовка,Психо и още една камара глупости

П.С. Ейй хорааа влезна ли там няма да изтрезнявам 3 месеца!!!Супер много искам това!!!Който стиска палци и него ще го черпа

Have you run your fingers down
    the wall...
    And have you felt your neck skin crawl...
    When you're searching for the light?

Голям фен
    Град
    Tam kydeto ne moje da stypi choveshki krak...
    Abe zabelqzah che tuka sichki gledat materialnoto-KYDE OTIDE UDOVOLSTVIETO?!Kvo da kaja az koqto ve4e sym si izbrala pytq ot koito q spechelish q ne-risk pecheli risk gubi...Ami iskam da sym hudojnik i ne mi puka che horata ne go cenqt-men me kefi i za parite ne mi dreme...

Повече от фен
    Град
    И Тфа Ли ТряЯ дА ПомНя Е?!
    И аз съм 10-ти клас мисля да кандидатствам МИО (международни икономически отношения) в Свищов щот ми върви езика ...и пък ся уча информатика ии..да де да знам може и да си променя решението ама за сега товва ме кефи имам приятели които учат във свищов и викат че в тая специалност сяка година влизали се много яки хора пък и специалността била яка...и за тфа мисля да се накисна там!
    ".... so ... can we move on?!!!"
    Click

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Цитирай Първоначално написано от CRaZy_IKT
    Abe zabelqzah che tuka sichki gledat materialnoto-KYDE OTIDE UDOVOLSTVIETO?!Kvo da kaja az koqto ve4e sym si izbrala pytq ot koito q spechelish q ne-risk pecheli risk gubi...Ami iskam da sym hudojnik i ne mi puka che horata ne go cenqt-men me kefi i za parite ne mi dreme...
    trqbva da se sa4etae poleznoto s priqtnoto zatova az smqtam da u4a himiq, za6toto q obojavam, no smqtam da hodq da q u4a v america, za6toto v BG nqma da ima svqstna rabota za men, poneje ne iskam da stana industrialen rabotnik a u4en-himik

Фен
    Град
    The spiritual black dimensions
    Аз съм раздвоена и направо ще се побъркам! До преди няколко месеца знаех, че ще уча фармация и това беше единственото, което исках;ходех на уроци по химия и биология още от миналата година и т.н.....НО кво стана ся изведнъж ми скимна, че искам да уча скандинавистика в СУ или в Германия и не знам кво ще правя...пък наште ако разберат...олеле мамо!
    I am da gangsta necr0 kvlt Santa Claus!

www.thecursedpentagram.tk METAL FORUM

Mi ni6tu ne ti pre4i da opita6 nali?vajnoto e tova koeto ti iska6, a ne tova koeto va6ite iskat )) pyk za parite golqma rabota....6e im gi vyrne6 nekoi den )))

Have you run your fingers down
    the wall...
    And have you felt your neck skin crawl...
    When you're searching for the light?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си