.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 60
    и аз съм на мнение, че повечето от момичетата са курвички, съжелявам но това е положението
    !!! No Pain, No Gain !!!

Цитирай Първоначално написано от El_Diablo
    и аз съм на мнение, че повечето от момичетата са курвички, съжелявам но това е положението
    Съгласен

dokato ima vinska degustaciq shte ima i jiteiska degradaciq®
    dont hate,dont fight just be polite®

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    За мен е важно да се познаваме достатъчно, да ходим поне от месец някъде... да знам, че ме обича и държи на мен и аз съм единствената за него. Ако е някой развей прах да се ебе сам!
    HardC0re and BDSM forever

Цитирай Първоначално написано от 123456789
    Spored men jenite sa absolutni kurvi!Pro4etete nqkolko posta na momi4eta vav foruma, koga sa zagubili devstvenostta si, na kolko godini sa i s kolko partniora sa bili ii si pravete izvodite!

tva e absolutno vqrno!! ..noooo ima i malki(za sajalenie) izklu4eniq...ta po temata..nqkoi po-gore be6e napisal:e ti ne si li iskala da go pravi6 samo zaradi sexa ? ili ne6to ot toq sort.....mn qsno 4e e samo zaradi sexa pone pri pove4eto individi e taka i az sam go pravila samo zaradi sexa..be6e samo vednaj no sas sigurnost e valnuva6to i bih go povtorila ako mi se otdade takava vazmojnost
    There is not much you could do or say to phrase me,people think I am a litlle bit crazy I get it from all angels!

Голям фен
    Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от Oyama
    мене ми е през куро искаш ли неискаш ли да те обикна, нали важното е че те ебах на купона .
    хубу бе мама му стара!Само тоя човек ли вижда каква е действителността?!?!?
    Щял да те обикне след тва!!
    Те всички момчета като пийнат 2-3 и могат и звездите от небето да ни свалят!
    ама така е, щото ние сме наивни...

по темата-не мога да определя точни критерии на които да отговаря момчето с което бих си легнала..ако е само за секса треа да ми харесва само физически...(то тва се е случвало само веднъж)
    Но ако има изгледи за няква връзка определено нещата се променят и физическата красота минава на второ място...
    Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...

Повече от фен
    Zna4i predi vsi4ko trqbva da go poznavam mnogo dobre i da sam sigurna v nego.Ina4e ako sme se zapoznali taq ve4er ili predi nqkolko sedmici-IZKLU4ENO!!!

Голям фен
    Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от anichkaaa
    Zna4i predi vsi4ko trqbva da go poznavam mnogo dobre i da sam sigurna v nego.Ina4e ako sme se zapoznali taq ve4er ili predi nqkolko sedmici-IZKLU4ENO!!!
    мда да...след втората водка и 30 мин. сладки приказки от негова страна ще си в леглото му...
    айде стига сте се правили на светици!
    Няма нищо срамно в секса за една вечер!Защо само на мъжете им е простено тва?!
    Ние не сме ли хора!?Нямаме ли нужда от разтоварване, ако нямаме връзка?!
    Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...

Супер фен
    Град
    Burgas
    hora ste be i imate nujda, ama pri nqkoi tova stava navik i na4in na jivot

Не е важно да умреш за родината си ...
    Важно е да накараш врага да умре за своята !!!

Град
    В мечтите
    Цитирай Първоначално написано от California
    Цитирай Първоначално написано от anichkaaa
    мда да...след втората водка и 30 мин. сладки приказки от негова страна ще си в леглото му...
    айде стига сте се правили на светици!
    Няма нищо срамно в секса за една вечер!Защо само на мъжете им е простено тва?!
    Ние не сме ли хора!?Нямаме ли нужда от разтоварване, ако нямаме връзка?!

vij sa, hubavo 4e iska6 da se pravi6 na lo6o momi4e, tva ne zna4i, 4e vsi4ki sa takiva. Da, pravila sam sex za edna no6t edin put i sujalih. Pluq na vsi4ki idioti, koito slagat vsi4ki pod ob6t znamenatel bez zna4enie za kakvo!!! 6e legna s nqkoi, s koito imame vzaimni 4ustva i si imame doverie!!! A vsi4ki 12 godi6ni kurvi4ki - te 6te si patqt, a za tiq koito gi valnuvat parite - nqma bezplaten obqd!!! 6e mi se da gi vidq kato stanat na po 30-40, s uvisnali cici i debel zadnik

Мега фен
    Аз лично не гледам с добро око и на мъже, на които е навик.

Не че има лошо в секса за една нощ, просто не виждам голям смисъл в него. Правила съм го. И последният път осъзнах някои неща...какво искам, например. Не мисля да го правя повече.

Супер фен
    Град
    Burgas
    nikoi ne e kazal 4e mujete s takuv navik (za po 1 ve4er) sa po dobri ot jenite takiva. nikoi ne go e kazal

Мега фен
    Хората дори отричат съществуването на мъжки курви...

Супер фен
    Град
    Burgas
    ti oba4e ne se sprq da mi dava6 kontra na vsqko mnenie. ne moje da ti ugodi 4ovek !!!
    da, to4no taka e, 6toto za nas mujete e po normalno da iskame edin 4ist seks i samo tva. hubavo lo6o, tva e taka i skoro nqma da ima promqna. i vse pak ni ima mnogo takiva koito slagame 4uvstvata po nagore ot sex-a za 1 ve4er. ai stia tolkova

Голям фен
    Град
    Стара Загора
    не навик!не начин на живот!не се правя на лошо момиче!
    реалистка съм!
    а тва, че няма смисъл в секса за една вечер е вярно!

Мега фен
    Трябва да пиша...ръцете ми не могат да се отлепят от клавиатурата...не се стърпявам! Впрочем, ако стоя повече от няколко часа пред компютъра, пръстите ми се подуват и започват да ме болят...

Супер фен
    Град
    Burgas
    Death^Whore li4i si :PPP no vse pak, po pulno mnenie ot poslednoto mi ne moga da dam, tui 4e stiga sum flood-il

Голям фен
    Град
    Стара Загора
    gaf4eto_f
    увисналите цици и дебелия задник не се получават от секса...

Мега фен
    Всъщност, сексът изгаря калории. И за активния партмьор е като фитнес.

Супер фен
    Град
    Burgas
    Мда, и освобождава напрежението

мъзиииииии, къде сиииииии ))

Голям фен
    Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    да именно, ама момичето нещо се въудошеви и забрави за кво пише...

по темата само да добавя, че не чакам момчето да ме вкара в леглото си!Аз ако поискам бих направила първата крачка!

Повече от фен
    Изгаря калории ...мойте калории. Повечето момечата седат и не мърдат докато ги помпам, после з имам мускулна треска тя става освежена и жизнерадостна зареена с енергия а аз се гърча в агония .

Аз сънувам мамо аз сънувам мамо,
    мерцедеси само, мерцедеси само,
    лъскави и черни нови и модерни,
    мерцедеси мамо мерцедеси мамо.

Супер фен
    Град
    Burgas
    Oyama da be.....ima ne6to takova....no ne vinagi. az sq sum dovolen 50:50 sme (abe pak ne6to gledam 4e az otslabvam ama...to moje i da ne e po to4no taq pri4ina :P )

Фен
    Град
    Канзас сити
    Dosta ne6ta se izpisaha po temata,nqkoi ot tqh dosta glupavi spored men.Tova za doverieto,obi4ta sled seksa,akala i t.n,moite uvajeniq,no ponqkoga nqmat ni6to ob6to s 4isto fizi4eskoto jelanie da si s nqkogo po na4in po koito nqma da bade6 s nikoi drug.Seksat naistina e ne6to mnogo vajno i otgovorno,no ne zabravqite,4e nai-vajnata mu cel e da nosi udovolstvie.Vseki sam izbira kak da si dostavi tova udovolstvie

Нещата не винаги са такива, каквито изглеждат!

Град
    В мечтите
    Цитирай Първоначално написано от California
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    да именно, ама момичето нещо се въудошеви и забрави за кво пише...

по темата само да добавя, че не чакам момчето да ме вкара в леглото си!Аз ако поискам бих направила първата крачка!
    hahahaha
    ne sam kazala 4e 6te stane ot sexa. 6te stane ot godinite!

Хах :P За мен е важно дали ме харесва , дали аз го харесвам и дали ще има чувства

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си