.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    анонимни
    Guest

Помогнете ми

Имам няколко въпроса и те са:
    1.До колко дена след акта могат да се пият хапчета,които не вредят толкова на организма(по възможност)и кои са те?
    2.Може ли преди да е свършил приятелят ми да пусне малко сперма и то без да усети и след това да забременея от това малко количество ?!
    Ще ми помогнете ако побързате !!!Моля ви!

Единствения начин да се предпази човек е с контрацептиви! Незнам дали си бременна, но за да бъдеш сигурна си направи тест! Надявам се си взела от онези хапчета! Простиньор май бяха!
    Успех!
    Чиста съвест обикновено е признак за лоша памет.

Guest
    веднага си търси ПОстиниор ДУО моментално !!! няма безопасен концетраптив след секса...Веднага търси 10лв... и мислете ве мама му стара ...като искаш пий противозачатъчни НО ПРЕДИ АКТА!!!!!след това вече постиньор !!!!

pzzzzz
    Guest
    abe hora...ima slu4ai v koito moje da svarshi izcialo v teb i da ne si bremenna sled tva.taka 4e mai ne e samo do postinor ili kakvoto i da bilo.moje i nishto ne e stanlo.zashtoto malko ili mnogo kogato piesh neshto...a ti niama nishto si vredish.kato cialo polzvai prezervativ i go pravi bez prezervativ samo kogato imash doverie na partniora ti.zashtoto ako napravi belia pone sht ti kaje...a niama da zaekva i da se obiasniava.reshenieto e sled vreme kato ti zakasniava i to e progesteron,samo 4e ne redovno da se pribiagva do nego,shtoto kakto visk4o drugo v golemi koli4estva i toi vredi

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от 123456789
    Единствения начин да се предпази човек е с контрацептиви! Незнам дали си бременна, но за да бъдеш сигурна си направи тест! Надявам се си взела от онези хапчета! Простиньор май бяха!
    Успех!
    а аз мисля че ЕДИНСТВЕНИЯ НАЧИН ДА НЕ СЕ ЗАБРЕМЕНЕЕ Е ДА НЕ СЕ ПРАВИ СЕКС но след като ти така казваш нямам нищо против твойто мнение..
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

Guest
    ОФФФФФФФФФ да може и да не е бременна НО ПО добре е да даде 10лв за ПОСТИниор отколкото после рискови аборти за по 200лв и с опастност да остане без деца....пък следващия път едни противозачатъчни и живи и здрави...за сега 10лв не са нищо...и по бързо да действа!!!!

Може ли преди да е свършил приятелят ми да пусне малко сперма и то без да усети и след това да забременея от това малко количество ?!
    da

Фен
    Град
    sofia

Re: Помогнете ми

Цитирай Първоначално написано от анонимни
    2.Може ли преди да е свършил приятелят ми да пусне малко сперма и то без да усети и след това да забременея от това малко количество ?!
    Ще ми помогнете ако побързате !!!Моля ви!
    vazmojno e,vupreki 4e veroqtnostta e mnogo malka

Повече от фен
    Град
    някъде отвъд...
    Цитирай Първоначално написано от pzzzzz
    abe hora...ima slu4ai v koito moje da svarshi izcialo v teb i da ne si bremenna sled tva.taka 4e mai ne e samo do postinor ili kakvoto i da bilo.moje i nishto ne e stanlo.zashtoto malko ili mnogo kogato piesh neshto...a ti niama nishto si vredish.kato cialo polzvai prezervativ i go pravi bez prezervativ samo kogato imash doverie na partniora ti.zashtoto ako napravi belia pone sht ti kaje...a niama da zaekva i da se obiasniava.reshenieto e sled vreme kato ti zakasniava i to e progesteron,samo 4e ne redovno da se pribiagva do nego,shtoto kakto visk4o drugo v golemi koli4estva i toi vredi
    Aбе,човеко,ти чуваш ли се???
    Какви ги говориш на момичето,защо я успокояваш?После ти ли ще й плащаш аборта,ти ли ще носиш отговорността ако нещо й се случи?!
    Да,може и да не е бременна,но може и да е и вместо да седи и да чака да й закъснее,просто може да изпие две хапчета и да е спокойна.Вредни са,да,но само ако ги пиеш като бонбонки,не ако ти се случи веднъж.
    И секс без презерватив не се прави!Не и ако не се предпазваш по никакъв друг наин!При никакви обстоятелства,независимо от доверие,продължителност на връзката или каквото и да е било.Има едно нещо,нарича се предеякуационна течност.Напиши в търсачката на форума или в гугъл и виж какво пише там преди да даваш глупави съвети.
    Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, наивна много пъти, шарена, непослушна, но никога тиха.И ще викам докато някой чуе гласа ми...

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    някъде четох, че в 1 чаена лъжичка сперма се съдържат повече от 1 000 000 сперматозоида.
    а нужен само един-едничък за да се оплоди яйцеклетката.
    вади си изводите самичка.
    и следващия път, когато ти се прииска да го направиш без презерватив, помисли с хубавата си главичка няколко дни преди тва и пий ПРОТИВОЗАЧАТЪЧНИ.
    а сега вземи колкото може по-бързо постинор дуо и се моли да няма бебе.
    алелуя.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си