- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Мастиката дали помага за ерекцията
КАзвали са ми,че ако вкараш две бързи мастики и един шоколад и след тва няна спадане........дали е така>?![]()
![]()
:P
![]()
[b]аз доколкото знам алкохола във всякакъв вид действа точно по обратния начин на малкия приятел...![]()
алелуя.
не,че нещо,но веднъж си говорихме с един даскал и седи пича и вика:Вкараваш две мастики и малко шоколад и ебеш цяла вечер :P
Аз до колкото знам, алкохолът има точно обратния ефект върху члена.
Преди време един приятел ми беше разправял, че тръгнал към някакво дворче с някаква супер готина мадама, за свирка, а преди това бил пил..и си останал само с ходенето.![]()
Първоначално написано от i'm so excited!
i az sam na tva mnenie.......
nali znaete 4e v jivota ima mnogo predizvikatelstva ami to4no zaradi tova moje da se jivee da izpita6 vsi4ki udovolstviq i predizvikatelstva.
Мастиката едва ли върши полезна работа.Виж за шоколада знам,че има някакво въздействие,но то едва ли е толкова голямо.
Това е така,защото сладкото възбужда организма...Не се ли сещаш,че като малък мама ти е казвала да не ядеш шоколад преди лягане щото пощръкляваш и не можеш да заспиш след товаПървоначално написано от xaxo_xixi
![]()
![]()
*ThE~WorLd~Is~MinE*
Сещам се,но на мен шоколада не ми действа по този начин,само и единствено ми помага да си заситя сладкия глад,ако мога така да се изразяПървоначално написано от pinK_Baby
![]()
Шоколадът със сигурност действа стимулищо на организма, но от алкохола гарантирам, че ще ти падне оная работа.
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар / широчина/
Баси само аз ли съм някакъв дефектен.КОлкото и да испия ако ми е весело винаги става + еякулация разбира се.Или проблема е че жена ми
прекалено много ме възбужда.Не става само когато съм мъртъв пиян.При другите случеи 90% нямам проблеми с ебането.![]()
МОже ли д ами кажете лек искам и аз да не мога да еба като съм пиян.Прекалено много глупости гововя.
![]()
dokato ima vinska degustaciq shte ima i jiteiska degradaciq®
dont hate,dont fight just be polite®
мноу катил даскал имаш..
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
xaxax daaa taka e :}Първоначално написано от [CSKA
pii dve mastiki i nema da moe6 da go fixira6 a da ne govorime da ti e na kol4e haha osaznai malko kvo govori6 pi4
bate neznam mastikata dali pomaga na erekciqta oba4e na men mi pomaga za mnogo raboti napravo ti kazvam kudeto kakuvto problem mi izsko4i vkarvam dve golemi i vsi4ko si idva na mqstoto![]()
![]()
![]()
Аре па да видим, аз на няколко пъти така пиян на щайга едвам гледам аха да заспа съм тръгвал да еба и си икам са няма да мога да го дигна - ма елате ме вижте, с кура проблем никакъв. Веднъж даже еба си еба си, по едно време ми стане лошо (от менте водка) и спра за секунда две да подишам дълбоко както дишаме като ни се драйфа и си продъжавам. (Даже си заспах след това и чак до сутринта устисках отидох и се израйфах 3 пъти)
Аз сънувам мамо аз сънувам мамо,
мерцедеси само, мерцедеси само,
лъскави и черни нови и модерни,
мерцедеси мамо мерцедеси мамо.
еми един приятел ми каза,че като изпил веднъж две бързи мастики и си направил 3 чикии за 10 минути.........
Просто съм чувал,че тя стимулира и възбужда организма
този мит е вярен ... мастиката наистина помага - по то4но алкохолът помага - но в малки количества ... незнам за другите питиета но 2 малки мастики (50 грама) + половин шоколадче Милка ... леле какви чудеса прави това![]()
иначе има и друг начин - сметана ... 1 шишенце ... хващате се с приятелката си - обилно източвате (ако мога така да се изразя...) шишенцето върху нея и я облизвате ...
резултата си идва после![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимки в подписа, неподходяща снимка/насилие/ и обида към администраторския екип в подписа.
/забрана за ползване на такъв
hahahahahaПървоначално написано от Bor4e Kamenoski
![]()
![]()
6okolada stimuliral
q spodeli koe po to4no stimulira kat isklu4ime ka4vaneto na kruvnata zahar koeto spored men nqma ni6to ob6to po nikav na4in sus sexa
![]()
debiim i razbira4ite
![]()
A не си ли чувал за израза "ръга като пиян пичка", а?
Айде, напъни 3-те изветрели мозъчни клетчици да го схванеш.![]()
Животът е БРЯГ!
ебават те, не помага пробвах
2, 11 и 8 точка системно - бан
Алкохола действа точно обратното мисля.По-добре не пий,ако ще го правиш.
аз знам, че алкохола действа така, че мъжете свършват по-бавно