- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Отказа ми да е лижа.......:(
Незнам защо така стана,но ми отказа да е лижа.Тоест гаджето ми;(
ami moje bi da ne e iskala to4no sega..ili si e imala pri4ina..ako predi si q lizal...zna4i ti dava..a pak sega qvno e imalo ne6o i ne ti dava....nz![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nali znaete 4e v jivota ima mnogo predizvikatelstva ami to4no zaradi tova moje da se jivee da izpita6 vsi4ki udovolstviq i predizvikatelstva.
да преди е лизах веднъж и ми беше за първи път...и и го казах и тя каза,че съм се справил добре,а и не смятам,че проблема е,че не съм се справил добре.Тя е наясно,че нямам опит в тея неща,така че не виждам основание да не ми даде,щото съм некадърен.Говорили сме си с нея,че с практиката ще се науча...
Emi moje da ne i e haresalo, kogato si q lizal posledniq put,
to i na men posledniq put - ne mi haresa osobeno mnogo, kfo kato ti e kazala, 4e i e haresalo, moje da e izlugala...![]()
Ili puk q e bilo sram...
може да има проблем нещо .. здравословенили просто да не е на такава вълна
алелуя.
ami nz qvno ima ne6o..ama i az sam otkazvala na gadjeto mi...
nali znaete 4e v jivota ima mnogo predizvikatelstva ami to4no zaradi tova moje da se jivee da izpita6 vsi4ki udovolstviq i predizvikatelstva.
а добре мерси.....Не ,че съм се притеснил просто ми стана странно след като веднъж ми е дала ,сега да не ми даде.
![]()
Няма от какво да се притесняваш щом ти е отказала има причина иначе няма спор че ще и достави удоволствие
i as otna4aloto otkazah ama sq ne6to mn po4na da mi haresva i ... a tfoita macka ne6to ne e bila v nastroenie :}}}}
Първоначално написано от Master_88
абе споко,и аз съм отказвала на гаджето,не защото не ми харесва как се справя,ами просто тогава не ми се е искалоняма за какво да се притесняваш
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
хех а защо не я попита може да е била в мензис...и тогава е нормално да не иска...
пуитах я и тя каза:ми незнам мило и аз си замълчах
Това да ти е проблема,днес не иска,утре ще иска ...
Не се притеснявай....просто не е искала...не е голям проблема!Щом ти е дала веднъж пак ще ти даде - следващия път ще ти даде!
Когато вратата на щастието се затвори,
то друга се отваря!
Но докато гледаме в затворената врата,
няма да видим отворената!
На мен бившата ми приятелка също не искаше да иправя това... срамувала се, не и било "нормално" аз да съм там долу... е такива работи. Може би просто се срамува. Щом не иска недей. Въпреки че не само на нея е приятно това. Знам че и на теб ти харесва да я лижеш:> Ама щом не иска не я натискай.
Трябваше да я изнасилиш чрес шпакла.............
Ами може да искала направо да го направите моята понякога не издържа и съшо преминаваме към същината на сексуалния процес
![]()
dokato ima vinska degustaciq shte ima i jiteiska degradaciq®
dont hate,dont fight just be polite®
ми...аз никога не съм отказвала френска любов...![]()
ми де да знам...може да не е минавала през банята преди тва или пък да не е била добре обезкосмена...знам ли...![]()
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
Много брутално започна да мислишПървоначално написано от California
а ти си??Първоначално написано от Анонимко
ами не мисля брутално,тва е самата истина....понякога когато не съм си правила кола маска или пък съм пропуснала самобръсначката аз дори секс не искам да правя!
тва си е въпрос на лично виждане де...
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
И аз така си мисляПървоначално написано от Анонимко
Блякккк не се е мила аааааа ужас
ами аз познавам доста нечистоплътни момичета за съжаление...Първоначално написано от Soldier_OF_Fortune
Заради косми не пропускам удоволствие!