.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Guest

Moderated:Възможно ли е да съм забременяла?!

zna4i sno6ti pravih za parvi pat sex,s prezarvativ,no mom4eto svarhi na krakata mi bez prezarvativa,i sled tva otidoh da se izmiq,izmih spermata,i sled tva si pahnah s prast za da mahna kryvta,oba4e samo s voda gi mih kap4icite sperma,iskam da kaja 4e az otidoh da se miq 1-2min sled kato svyr6i,ima li nqkva veroqtnost da zabremeneq ako ne sam se izmila dobre i kolko e golqma???

Moderated by miloto
    т.7 от Правилника

ако не си се измила добре има голяма верочтност.......

`Big_KiSS4e`
    Guest
    macaa zemi si test 6ot ima golqma veroqtnost :}}

Guest
    testa dali 6te vaji kato e napraven nqkolko 4asa sled akta,netrqbva li da minat 7 dni?

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    е ко па .. след 9 месеца ше си дондуркате бебенце.. супер е..
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

Цитирай Първоначално написано от [CSKA
    f0r3v3r]е ко па .. след 9 месеца ше си дондуркате бебенце.. супер е.. т
    тцтцтц стига е пич.......

Повече от фен
    Град
    Варна
    Няма опасност да си забременяла от това, че ти е свършил на краката, а по скоро след като си си ги измила само с вода(трябваше и със сапун)и си си пъхнала пръстта в ... за да измиеш кръвта, което малко ме Но иначе сигурно ти няма нищо.

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от kurabiika
    Няма опасност да си забременяла от това, че ти е свършил на краката, а по скоро след като си си ги измила само с вода(трябваше и със сапун)и си си пъхнала пръстта в ... за да измиеш кръвта, което малко ме Но иначе сигурно ти няма нищо.

Guest

Xaxxaxa

Еи такива некадърни хора като почнат да се изцепват направо ме спукват от смях
    По темата: вероятността да си бременна е нулежа след като спермата не е попаднала във влагалището и не забравяйте че дори и хората,който се стараят да имат деца успеха е само 40 % айде със здраве

Голям фен
    Град
    Стара Загора
    каква кръв си мила бре?
    девствена ли беше?
    Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...

Аз съм кандидат за кръсник.

dokato ima vinska degustaciq shte ima i jiteiska degradaciq®
    dont hate,dont fight just be polite®

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си