- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Разбирате ли се с брат си и сестра си???
Ponqkoga mnogo se zabavlqvame zaedno,no ponqkoga mnogo se karame![]()
сестра ми е на 27.
като по малки се трепехме като луди, но от както живота ни раздели така да се каже (тя се омъжи и замина за друг град, аз заминах да уча в друг град) разбрах че определено тя е единствената ми приятелка
и единствения човек на който наистина мога да споделя всичко, защото знам че никога няма да ме предаде. че ме уважава истински. че винаги ще е до мен.
обичкам си я много и тя ми е доказала че ме обичка много {}
Predi ne no ot edno vreme nasam vzehme da se obi4kame![]()
![]()
emi moq brat e po golqm ot men po4to s 8 godini .. ne sme se karali mn mn a sega i nqma koga 6toty si e v nas samo petak ve4erta sybota i nedelq si tragva 6toty e student ..
Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy
Ми на мен едната ми сестра е в Германия,учи там,(На 26 год.)а другата (На 18...ми с нея рядко се виждаме и така просто няма кога и закво да се караме.
I'm back!
vapreki 4e sestra mi ena 16 a az sam na 12 nie ne s erazbirame s neqkarame s epostoqno s neq
![]()
![]()
po4ti za vsi4ko
ama sled tova se sdobravqma [-o<
Brat mi e na 20 i se razbirame perfektno... \/
Omg, moga da si predstavya kakav jivot bi me 4akal, ako go nyama6e....
...... nashte me puskat da izlizam kasno samo ako znayat 4e toi me "pazi" ixaxxax...... po4ti ne 16 sm i ne se bazikam... dobre che priyatelite mu sa super pecheni
PS>>>За света може да си просто един човек, но за един човек може да си целия свят!
Sestra mi e godina i polovina po-malka ot mene - po4ti na edna vuzrast sme i si se razbirame 4udesno, sestra mi e edinstvenata mi istinski priqtel ot jenski pol :P e verno 4e ponqkoga se poskarvame no burzo ni minava
Когато сърцата се разделят, няма смисъл ръцете да останат една в друга.
Imam brat bliznak i vuob6te ne mojem da se ponasqme. Napravo ne mojem da se gledame. Mnogo me drazni
![]()
nz dosta hora ne se razbirat s brata ili sestrata,imam edin suu4enik deto si zakliu4va malkata sestri4ka v garderoba....
no s moqta imame 5 gidini razlika i se razbirame extra![]()
az mn si q obi4am
va6iqt slu4ai e normalen i sled vreme nqma da e taka
taka 4e SPOX![]()
Ем ... аз не се разбирам много много със сестра ми, но може би това е защото е с 9 години по-малка от мен. Винаги ми пипа нещата, което на мен не ми харесва.![]()
Въпреки,че с с брат ми разликата ни е 7г. се разбираме наистина перфектно,за което много се радвам....![]()
+1.... ( той е по-голям от мен )Първоначално написано от ...FaShIoN...
Естествено е имало моменти , в които да спорим или да се караме ( мисля , че много от вас са така ) , но като цяло се разбираме по възможно най-добрия начин![]()
Проблеми нямам, предвид 15 годишната ни разлика трудно би могло да има...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Аз имам брат! Като беше по малък изобщо не се разбирахме, но сега вече да![]()
не никви проблеми
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
Имам сестричка![]()
Тя е 3 години по-голяма от мен ..
И забелязвам, че като ставам по-голяма почваме много добре да се разбираме, защото имаме повече общи неща за приказки (дори носим един и същ размер дрехи
![]()
И много си я обичкам ..
![]()
ami predi sys sestra mi se karahme postoqnno i edva li ne se izbivahme za vsi4ko, obache veche prekaleno mn neshta prejivqhme zaedno i ve4e se razbirame prekrasno oshte se karame ama ne tolkova mn depuk i tq e v 4ujbina i mn mi lipsva
![]()
![]()
.
Честно да ви кажа, когато бях по-малък с брат ми изобщо не си приказвахме, постоянно се карахме и т.н.
Нашата разлика е 4 години, аз съм на 17 той е на 21, сега вече като пораснах малко повече се разбираме супер много, а и нашите родители са в Испания, и сме още по-задружни един за друг.
Помага ме си в всякакви ситуации с пари, училище, момичета и т.н.
Радвам се че става така, защото като малък си виках, че нямам брат .. то не бяха караници, псувни биехме се и направо се бях разочаровал, но всичко се оправи и си дойде на мястото![]()
Just do it ...
разбираме се супер![]()
))))))))))))))))))))))))
Разбира ме се много добре Все пак имаме 2 години разлика![]()
![]()
az imam po golqm brat s 5 godini.... i dokato be6e u4enik mn se karahme biehme i kvo li o6te ne... ama kato zamina da u4i i ob6to vzeto kato se radelihme po4nahme da se tursim edin drug... minaloto lqto s nego sum si izlizala daje (moje da se kaje 4e sme v edna kompaniq) i be6e mn zabavno. navsqkude me vzema6e s nego i si gledahme filmi dvamata i se 6eguvahme ... a be mn si go obi4kam.... ama ot tova lqto natatuka toi si hvana novo gadje i tva mu novo gadje go revnuva ot mene vse edno sum mu biv6a i imam 4uvstvoto 4e daje mu e zabranila da govori s mene 6toto samo kato me vidi da mu kazvam ne6to i se surdi na nego...
i taka v posledno veme nito mi se obajda nito puk mi govori .. imam 4uvstvoto 4e vodq monolog kato go 4uq po tela... kato si doide vku6ti (1 put v meseca) samo zdr i 4ao mi kazva..... i mi e mn kofti ama..... that's life![]()
My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...
мм сестра ми е 3 години по голяма от мене... мн са обичаме и добре се разбираме.. е понякога само с екараме ама...няма нищу през поичето време не е така.. и както каза Петето и нии си носим дрехите![]()
![]()
![]()