.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 95
    Ponqkoga mnogo se zabavlqvame zaedno,no ponqkoga mnogo se karame

Град
    Търново
    сестра ми е на 27.
    като по малки се трепехме като луди, но от както живота ни раздели така да се каже (тя се омъжи и замина за друг град, аз заминах да уча в друг град) разбрах че определено тя е единствената ми приятелка
    и единствения човек на който наистина мога да споделя всичко, защото знам че никога няма да ме предаде. че ме уважава истински. че винаги ще е до мен.
    обичкам си я много и тя ми е доказала че ме обичка много {}
    по-добре гадна кучка, отколкото добра зубарка!

Фен
    Град
    Belene
    Predi ne no ot edno vreme nasam vzehme da se obi4kame

Голям фен Аватара на tainstvenata
    emi moq brat e po golqm ot men po4to s 8 godini .. ne sme se karali mn mn a sega i nqma koga 6toty si e v nas samo petak ve4erta sybota i nedelq si tragva 6toty e student ..
    Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy

Град
    Пловдив
    Ми на мен едната ми сестра е в Германия,учи там,(На 26 год.)а другата (На 18...ми с нея рядко се виждаме и така просто няма кога и закво да се караме.
    I'm back!

Guest
    vapreki 4e sestra mi ena 16 a az sam na 12 nie ne s erazbirame s neq karame s epostoqno s neq po4ti za vsi4ko ama sled tova se sdobravqma [-o<

Brat mi e na 20 i se razbirame perfektno... \/
    Omg, moga da si predstavya kakav jivot bi me 4akal, ako go nyama6e....
    ...... nashte me puskat da izlizam kasno samo ako znayat 4e toi me "pazi" i xaxxax...... po4ti ne 16 sm i ne se bazikam... dobre che priyatelite mu sa super pecheni
    PS>>>За света може да си просто един човек, но за един човек може да си целия свят!

Sestra mi e godina i polovina po-malka ot mene - po4ti na edna vuzrast sme i si se razbirame 4udesno, sestra mi e edinstvenata mi istinski priqtel ot jenski pol :P e verno 4e ponqkoga se poskarvame no burzo ni minava

Когато сърцата се разделят, няма смисъл ръцете да останат една в друга.

Imam brat bliznak i vuob6te ne mojem da se ponasqme . Napravo ne mojem da se gledame. Mnogo me drazni

nz dosta hora ne se razbirat s brata ili sestrata,imam edin suu4enik deto si zakliu4va malkata sestri4ka v garderoba....
    no s moqta imame 5 gidini razlika i se razbirame extra
    az mn si q obi4am
    va6iqt slu4ai e normalen i sled vreme nqma da e taka
    taka 4e SPOX

Ем ... аз не се разбирам много много със сестра ми, но може би това е защото е с 9 години по-малка от мен. Винаги ми пипа нещата, което на мен не ми харесва.

Град
    Sofia
    Въпреки,че с с брат ми разликата ни е 7г. се разбираме наистина перфектно,за което много се радвам....

Цитирай Първоначално написано от ...FaShIoN...
    Въпреки,че с с брат ми разликата ни е 7г. се разбираме наистина перфектно,за което много се радвам....
    +1.... ( той е по-голям от мен )
    Естествено е имало моменти , в които да спорим или да се караме ( мисля , че много от вас са така ) , но като цяло се разбираме по възможно най-добрия начин

Проблеми нямам, предвид 15 годишната ни разлика трудно би могло да има...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Аз имам брат! Като беше по малък изобщо не се разбирахме, но сега вече да

Град
    Враца
    не никви проблеми
    ЧЕРНО БЕСИЛО.
    И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
    ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.

RISE WITH THE

Град
    НякъДе Там ... В Club Mania In Sunny Beach .. :P
    Имам сестричка Тя е 3 години по-голяма от мен .. И забелязвам, че като ставам по-голяма почваме много добре да се разбираме, защото имаме повече общи неща за приказки (дори носим един и същ размер дрехи И много си я обичкам ..
    Sex Is Not The Answer . . . "Sex" Is The Question "Yes" Is The Answer . . .
    WwW.ImPulSe.Bg/Puky

Голям фен Аватара на CaSsIe
    ami predi sys sestra mi se karahme postoqnno i edva li ne se izbivahme za vsi4ko, obache veche prekaleno mn neshta prejivqhme zaedno i ve4e se razbirame prekrasno oshte se karame ama ne tolkova mn de puk i tq e v 4ujbina i mn mi lipsva

С моя брат дето е със 7 години по-голям от мен се разбираме прекрасно,защото почтине се засичаме вкъщи .Иначе преди да завърши 12-ти клас и беше първа смяна...В нас беше бойно поле.И то за какво...Кой ще седне да играе на компютъра...И ми се случваше да не сядам по 2-3 месеца на компа .
    Пътеката ли стана тясна или вие пораснахте? Гледайки нагоре, малко се захласнахтеее . ;]]

Честно да ви кажа, когато бях по-малък с брат ми изобщо не си приказвахме, постоянно се карахме и т.н.
    Нашата разлика е 4 години, аз съм на 17 той е на 21, сега вече като пораснах малко повече се разбираме супер много, а и нашите родители са в Испания, и сме още по-задружни един за друг.
    Помага ме си в всякакви ситуации с пари, училище, момичета и т.н.
    Радвам се че става така, защото като малък си виках, че нямам брат .. то не бяха караници, псувни биехме се и направо се бях разочаровал, но всичко се оправи и си дойде на мястото
    Just do it ...

Фен
    Град
    България
    разбираме се супер
    ))))))))))))))))))))))))

Разбира ме се много добре Все пак имаме 2 години разлика

az imam po golqm brat s 5 godini.... i dokato be6e u4enik mn se karahme biehme i kvo li o6te ne... ama kato zamina da u4i i ob6to vzeto kato se radelihme po4nahme da se tursim edin drug... minaloto lqto s nego sum si izlizala daje (moje da se kaje 4e sme v edna kompaniq) i be6e mn zabavno. navsqkude me vzema6e s nego i si gledahme filmi dvamata i se 6eguvahme ... a be mn si go obi4kam.... ama ot tova lqto natatuka toi si hvana novo gadje i tva mu novo gadje go revnuva ot mene vse edno sum mu biv6a i imam 4uvstvoto 4e daje mu e zabranila da govori s mene 6toto samo kato me vidi da mu kazvam ne6to i se surdi na nego...
    i taka v posledno veme nito mi se obajda nito puk mi govori .. imam 4uvstvoto 4e vodq monolog kato go 4uq po tela... kato si doide vku6ti (1 put v meseca) samo zdr i 4ao mi kazva..... i mi e mn kofti ama..... that's life
    My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...

мм сестра ми е 3 години по голяма от мене... мн са обичаме и добре се разбираме.. е понякога само с екараме ама...няма нищу през поичето време не е така.. и както каза Петето и нии си носим дрехите

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си